Pratim ga dugo, ima u momku nesto. Jos protiv Troglava se vidjelo da zna i moze, samo ceka svoju sansu.
NK Čelik
Re: NK Čelik
A Babic truhlo , momka si beze korio , maestralno odigrao u vezi , pas , smirenost inteligencija a moze igrat sta god mu das( imao je 2 greske u jednom napadu) al eto namece se a i 3 godine zasticeno godiste.Procitaj i clanak Sportbc sto sam i pisao kao vezni stoper i centralni vezni imao je ompresivni 20 golova i bio je daleko najbolji junior pa cak i od Telalovica( bar u juniorima).
Vjeruj da momak izvodi i slobodnjake bar one blize golu top topova
-
carsija072
Mislim da će Regoje i Jusić sve karte baciti za prolaz protiv Posušja da iskoriste ovaj hajp, možda su bili planirali ispadanje iz kupa al zaista bi šteta bila da izgubimo nakon ovih 19-20 utakmica bez poraza, druga stvar je što smo privukli napokon mnoge simpatizere na stadion, a sačuvat ih možemo samo ako ovako nastavimo, a onda ih sigurno imaš u drugoj polusezoni. Prolaskom u kupu bi održali ekipu na okupu, jer odmah poslije nove godine bi morali krenuti sa pripremama, a ako nas sreća bude pratila možda izvučemo nekog s kim se možemo pofajtat ili nekog iz naše lige pa da nam se otvore putevi za još veći hajp, a i ako ispadnemo u februaru nećemo ništa izgubit, ekipa će trenirat i imat mnogo vremena za uigravanje i nastavak prvenstva.
Ludilooooo
je zarobiloooo
Tuzla city najlosija ekipa ove sezone, nivo Rahica prosle godine. Drago mi je sto su se raspucali, po prilikama je moglo biti 10-0.
Posjeta dobra. Razocarenje na istoku. Nazalost, gledajuci sa strane kafica koji su podrzali ovu akciju, zasto bi oni kupili ponovno karte i dali 50ak KM da podijele musterijama kada je svaka 8. dosla na utakmicu. Dakle, to nije nesto sto privlaci kupce. Znam dosta ljudi koji su dobili ili uzeli istok, a idu na zapad ili jug pa su dijelili te karte, ali ocito neuspjesno. A ima i bolesnih dusa koje preprodaju. Klub je valjda uzeo 1000×6KM. Valjda se nastavi ova tradicija, ali pitanje hoce li odziv biti u ovolikom broju. Sto se tice posjete, realna brojka zapad 2000-2500 i sezonske, jug 150 i sezonske, istok 300-500 racunajuci sve sto su bili na tribini. Brojka prodanih bi onda trebala preci 3000 racunajuci istok koji nije dosao. Sljedecu utakmicu nadam se da cemo ponoviti slicnu brojku. 2000+ prodanih mora biti imperativ.
Posjeta dobra. Razocarenje na istoku. Nazalost, gledajuci sa strane kafica koji su podrzali ovu akciju, zasto bi oni kupili ponovno karte i dali 50ak KM da podijele musterijama kada je svaka 8. dosla na utakmicu. Dakle, to nije nesto sto privlaci kupce. Znam dosta ljudi koji su dobili ili uzeli istok, a idu na zapad ili jug pa su dijelili te karte, ali ocito neuspjesno. A ima i bolesnih dusa koje preprodaju. Klub je valjda uzeo 1000×6KM. Valjda se nastavi ova tradicija, ali pitanje hoce li odziv biti u ovolikom broju. Sto se tice posjete, realna brojka zapad 2000-2500 i sezonske, jug 150 i sezonske, istok 300-500 racunajuci sve sto su bili na tribini. Brojka prodanih bi onda trebala preci 3000 racunajuci istok koji nije dosao. Sljedecu utakmicu nadam se da cemo ponoviti slicnu brojku. 2000+ prodanih mora biti imperativ.
Vaznija nam je liga od glupog Kupa, Posusje je svsksko kvalitetnija ekipa i ne treba se trositi puno protiv njih jer je liga prioritetcarsija072 je napisao/la: ↑26 lis 2025, 10:56 Mislim da će Regoje i Jusić sve karte baciti za prolaz protiv Posušja da iskoriste ovaj hajp, možda su bili planirali ispadanje iz kupa al zaista bi šteta bila da izgubimo nakon ovih 19-20 utakmica bez poraza, druga stvar je što smo privukli napokon mnoge simpatizere na stadion, a sačuvat ih možemo samo ako ovako nastavimo, a onda ih sigurno imaš u drugoj polusezoni. Prolaskom u kupu bi održali ekipu na okupu, jer odmah poslije nove godine bi morali krenuti sa pripremama, a ako nas sreća bude pratila možda izvučemo nekog s kim se možemo pofajtat ili nekog iz naše lige pa da nam se otvore putevi za još veći hajp, a i ako ispadnemo u februaru nećemo ništa izgubit, ekipa će trenirat i imat mnogo vremena za uigravanje i nastavak prvenstva.
Dobar, al vidi se baš da mu fali seniorskog iskustva. Mlak u duelima za zadnjeg veznog, Regoje mu u par navrata objašnjavao kako da ide u skok. Dobar pas, dobar pregled igre. Mora se osloboditi treme i ići u duele ko sivonja ako hoće da bude igrač. Još na fizici poraditi, neka se ugleda na Hodžića.Cinvict35 je napisao/la: ↑26 lis 2025, 10:51A Babic truhlo , momka si beze korio , maestralno odigrao u vezi , pas , smirenost inteligencija a moze igrat sta god mu das( imao je 2 greske u jednom napadu) al eto namece se a i 3 godine zasticeno godiste.Procitaj i clanak Sportbc sto sam i pisao kao vezni stoper i centralni vezni imao je ompresivni 20 golova i bio je daleko najbolji junior pa cak i od Telalovica( bar u juniorima).
Vjeruj da momak izvodi i slobodnjake bar one blize golu top topova
Nije za stopera, godi mu pozicija zadnjeg veznog kao što Hodžiću puno bolje odgovara stoperska. Vidi se da je fin dečko iz čaršije, al fali ta doza bezobrazluka, prgavosti i seoskih manira za zadnjeg veznog
Jest prijatelju i ja trubim, al hajd stisni muda pa igraj da ispadneš pred 7 ili 8000 sociosa u srijeduEugen je napisao/la: ↑26 lis 2025, 11:23Vaznija nam je liga od glupog Kupa, Posusje je svsksko kvalitetnija ekipa i ne treba se trositi puno protiv njih jer je liga prioritetcarsija072 je napisao/la: ↑26 lis 2025, 10:56 Mislim da će Regoje i Jusić sve karte baciti za prolaz protiv Posušja da iskoriste ovaj hajp, možda su bili planirali ispadanje iz kupa al zaista bi šteta bila da izgubimo nakon ovih 19-20 utakmica bez poraza, druga stvar je što smo privukli napokon mnoge simpatizere na stadion, a sačuvat ih možemo samo ako ovako nastavimo, a onda ih sigurno imaš u drugoj polusezoni. Prolaskom u kupu bi održali ekipu na okupu, jer odmah poslije nove godine bi morali krenuti sa pripremama, a ako nas sreća bude pratila možda izvučemo nekog s kim se možemo pofajtat ili nekog iz naše lige pa da nam se otvore putevi za još veći hajp, a i ako ispadnemo u februaru nećemo ništa izgubit, ekipa će trenirat i imat mnogo vremena za uigravanje i nastavak prvenstva.
Danas ako nas ne sruše tuzlaci sa posjetom protiv Stupčanice bit ćemo najgledaniji za vikend u drzavi u svim ligama i sportovima.
Nadam se da neće prebaciti 5800 gledalaca danas.
Nadam se da neće prebaciti 5800 gledalaca danas.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
prisonbreak
-
Guest.1945
Nekome se to ne radi i neće.Shvati da ne može da prebaciš klubske članske a ne kamoli da ti još idu učlanjuju se da bi onda mogli na jug.Nemaš taj mentalitet.Ali kad uđeš u PL karte će vjerovatno skočiti što i trebaju i što ovaj kaže morat ćeš to modifikovati ili otvoriti sjever kao najjeftiniju varijantu.phillies je napisao/la: ↑26 lis 2025, 06:25Druze, 10 ili 20 KM je godisnja ( ne sezonska) clanska. Ja je imam iako sam mozda jednom ili dvaput bio na Jugu ove godine, a tako i mnogi koji budu na zapadnoj tribini. Ako je razlog ljudima clanarina Udruzenja da ne idu na Jug, vjeruj onda ti ljudi i nisu za Juga.Guest.1945 je napisao/la: ↑26 lis 2025, 01:51
Šteta što jug nije puniji ali realno ono samo da sa članskom možeš ući na jug je bezveze i zbog toga ih je neki broj na zapadu.
Sta treba da na Jugu ponovo penzioneri sjede po coskovima da bi efekat mnogobrojnosti Juga bio upotpunjen? Meni je draze ovakav Jug vidjeti, kad su svi u navijackom fazonu i daju sebe 90+ minuta, pa makar ih 200 bilo. A krenuce masovnije i tamo, samo polako.
-
Guest.1945
Kakvo razočarenje na istoku.To možeš reći za pojedince koji su neodgovorni dobiju kartu a ne dođu.Koliko ti je istok bio popunjen prošli put a koliko sad.Uvijek će biti izroda i takvog naroda i još će biti takvi kao što prodaju gratis ulaznice i onih što puštaju za 5 KM na zapadu.Ova akcija je top.Boli me ba briga i za narod i privrednike.Nek je klub zaradio kroz ovu akciju a šta će ko dalje raditi sa kartom boli me kar.Rz88 je napisao/la: ↑26 lis 2025, 11:18 Tuzla city najlosija ekipa ove sezone, nivo Rahica prosle godine. Drago mi je sto su se raspucali, po prilikama je moglo biti 10-0.
Nije uopce skupa clanska nego ljudi mozak ne koriste. Neka odu 5 puta na zapad i doplatit ce clansku u razlici karata. Dakle, nije da ne zele dati te pare. 2 osrednje udaljena organizovana gostovanja otplate clansku. 2 majice ili jedan duks otplate clansku. U premijer ligi staviti zapad 12, istok 8, a jug 5. Jos bih volio da clanske robije budu kao prije 2 ili 3 godine, za clanove kluba jeftinije. Tada su cijene bile cini mi se 20 i 10KM.Guest.1945 je napisao/la: ↑26 lis 2025, 11:53Nekome se to ne radi i neće.Shvati da ne može da prebaciš klubske članske a ne kamoli da ti još idu učlanjuju se da bi onda mogli na jug.Nemaš taj mentalitet.Ali kad uđeš u PL karte će vjerovatno skočiti što i trebaju i što ovaj kaže morat ćeš to modifikovati ili otvoriti sjever kao najjeftiniju varijantu.phillies je napisao/la: ↑26 lis 2025, 06:25Druze, 10 ili 20 KM je godisnja ( ne sezonska) clanska. Ja je imam iako sam mozda jednom ili dvaput bio na Jugu ove godine, a tako i mnogi koji budu na zapadnoj tribini. Ako je razlog ljudima clanarina Udruzenja da ne idu na Jug, vjeruj onda ti ljudi i nisu za Juga.Guest.1945 je napisao/la: ↑26 lis 2025, 01:51
Šteta što jug nije puniji ali realno ono samo da sa članskom možeš ući na jug je bezveze i zbog toga ih je neki broj na zapadu.
Sta treba da na Jugu ponovo penzioneri sjede po coskovima da bi efekat mnogobrojnosti Juga bio upotpunjen? Meni je draze ovakav Jug vidjeti, kad su svi u navijackom fazonu i daju sebe 90+ minuta, pa makar ih 200 bilo. A krenuce masovnije i tamo, samo polako.
Da sutra dolazi Sarajevo bilo bi na jugu 500 minimalno ljudi sa clanskom. Derbijima i drugim navijackim skupinama na Bilinom dignut ce se broj clanova i posjeta. Mislim da u ovim uvjetima treba teziti ne da se napuni jug jednom u sezoni u premijer ligi s preko 1500 ljudi, vec da najmanja posjeta bude 300, a s vremenom dizati da budemo nezadovoljni s 500 protiv Sloge i Radnika.
Da, ali ja pricam iz ociju priverdnika kojeg nije nesto briga za Celikom. On je ovu utakmicu kupio 10 karata i podijelio. Vidio je da je max. 2 gostiju otislo kojima je dao. Dakle, u minusu je 60KM,a 2 gosta su mu zahvalna i doci ce ponovno. Radije ce onda pare preusmjeiti u neke druge aktivnosti koje ce privuci vise zainteresovanih.Guest.1945 je napisao/la: ↑26 lis 2025, 12:12Kakvo razočarenje na istoku.To možeš reći za pojedince koji su neodgovorni dobiju kartu a ne dođu.Koliko ti je istok bio popunjen prošli put a koliko sad.Uvijek će biti izroda i takvog naroda i još će biti takvi kao što prodaju gratis ulaznice i onih što puštaju za 5 KM na zapadu.Ova akcija je top.Boli me ba briga i za narod i privrednike.Nek je klub zaradio kroz ovu akciju a šta će ko dalje raditi sa kartom boli me kar.Rz88 je napisao/la: ↑26 lis 2025, 11:18 Tuzla city najlosija ekipa ove sezone, nivo Rahica prosle godine. Drago mi je sto su se raspucali, po prilikama je moglo biti 10-0.
Vidjet cemo sve sljedeci put kada bude ova akcija. Vjerujem da ce mnogi ispostovati, ali bude li opet 200/1000 ljudi, treci krug ce biti manji odziv.
Pa sta boli briga ove iz kafica ko je iskoristio ili ne kartu, oni su pomogli klubu a karte mogu i baciti ako hoce, nije njihovo da se brinu hoce li neko to zloupotrijebiti.Rz88 je napisao/la: ↑26 lis 2025, 11:18 Tuzla city najlosija ekipa ove sezone, nivo Rahica prosle godine. Drago mi je sto su se raspucali, po prilikama je moglo biti 10-0.