Škrijelj hatt trick. Kako covjek igra ovu polu sezonu
Prva liga 2025/2026
Re: Prva liga 2025/2026
Bar jedan povoljan rezultat za nas danas. Ono sto me raduje, da se dobro drzimo za sada, jos da u ovom ritmu zavrsimo polusezonu, jer na ljeto nam dolazi laksi raspored.
-
prisonbreak
Ma ide nam sad dosta laksi raspored. Ja sam misljenja da protiv Viteza nece biti problema. Idemo u top 3 sigurno na polusezonu.
Samo da se drzi korak za prvim mjestom, proljece je nase.prisonbreak je napisao/la: ↑05 lis 2025, 18:06Ma ide nam sad dosta laksi raspored. Ja sam misljenja da protiv Viteza nece biti problema. Idemo u top 3 sigurno na polusezonu.
Evo spanaca o kojima si pricao, izgleda da su zadovoljni nasim uslovima.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/spanc ... /251015176
Probijanje na tu razinu i na drugaciji tip igraca, sigurno ukoliko se ispravno postupi moze donijeti dobar rezultat za manje novca.
Uh kako bi nam sjeo MohedanoRedbull je napisao/la: ↑15 lis 2025, 23:57Evo spanaca o kojima si pricao, izgleda da su zadovoljni nasim uslovima.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/spanc ... /251015176
Probijanje na tu razinu i na drugaciji tip igraca, sigurno ukoliko se ispravno postupi moze donijeti dobar rezultat za manje novca.
Ajmo jovo sve na novoVeliki planovi: Sloboda i Trabzonspor u partnerstvu!
Veliko razocarenje za Tuzlaspor. Sto se sa njima ne dogovorise.
Ko se sjeca naseg partnerstva sa Eskisehirspor? Da li jos vrijedi? Mislim da su ljudi propali u trecem rangu.
Ko se sjeca naseg partnerstva sa Eskisehirspor? Da li jos vrijedi? Mislim da su ljudi propali u trecem rangu.
Ko se s nama bratimo nije napretka vidio
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Danas dobri rezultati za nas
Igman, gosk i Stupcanica su vec ispali iz utrke za prvo mjesto. Slobodanka je na granici, ako napravimo +9 bodova do polusezone i oni ce ispasti. Jedinstvo nema snage da ovo do kraja iznese, ostaje nam Tosk i Travnik. Tosk ne vjerujem da imaju ambicije za pl i da mogu do kraja sezone ovim tempom, Travnik ako zavrsi prvi i ici ce sigurno u PL, oni mi djeluju trenutno kao mozda prvi kandidat poslije Slobode koji bi mogao napasti to prvo mjesto. Opasni su i vrebaju iza coska.
Mi ukoliko ovako nastavimo, vjerujem da necemo ugroziti tu orvu poziciju, cak ukoliko sutra i poraz upisemo.
Mi ukoliko ovako nastavimo, vjerujem da necemo ugroziti tu orvu poziciju, cak ukoliko sutra i poraz upisemo.
Strašno ako je ovo istina za Duvnjaka. Ugasili se danas već, nadam se i povlačenju tqt iz tog fašističkog legla.
Ne bih ja otpisivao Stupčanicu još. Imaju solidan raspored do kraja jeseni, sve će im zavisiti od naredne utakmice protiv gorkog. Bolji su za klasu, ako uzmu 3 boda u Tuzli, mogli bi pokupiti 12 do kraja i vratiti se u trku za vrh.Redbull je napisao/la: ↑18 lis 2025, 19:51 Igman, gosk i Stupcanica su vec ispali iz utrke za prvo mjesto. Slobodanka je na granici, ako napravimo +9 bodova do polusezone i oni ce ispasti. Jedinstvo nema snage da ovo do kraja iznese, ostaje nam Tosk i Travnik. Tosk ne vjerujem da imaju ambicije za pl i da mogu do kraja sezone ovim tempom, Travnik ako zavrsi prvi i ici ce sigurno u PL, oni mi djeluju trenutno kao mozda prvi kandidat poslije Slobode koji bi mogao napasti to prvo mjesto. Opasni su i vrebaju iza coska.