A koji je nas klubski rekord, tu se sve utakmice broje.
NK Čelik
Re: NK Čelik
Kad smo ulazili u prvu ligu, 27 bez poraza u drugoj ligi i onda 4 bez poraza u prvoj ligi, ukupno 31 u nizu u ligi bez poraza.Redbull je napisao/la: ↑16 lis 2025, 13:43A koji je nas klubski rekord, tu se sve utakmice broje.
https://youtu.be/W5mflTPShog?si=AFQ_J0PovfTaMhml
Ove treba napasti i zatvorili krila i ubačaje u naših 16m i pola posla završeno. Odbrana skroz loša, krila im ubijaju. Sivac na iskusenju najvecem do sada kao i kontra bek.
Ove treba napasti i zatvorili krila i ubačaje u naših 16m i pola posla završeno. Odbrana skroz loša, krila im ubijaju. Sivac na iskusenju najvecem do sada kao i kontra bek.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ma daj ba sta je ovo pa Radnik im stvorio 8 mrtvi sansi neznak kako su ono sve mogli profulat, pa nama nisu ekipe ukupno stvorile onoliko sansi u svim kolima.Avenija je napisao/la: ↑16 lis 2025, 18:20 https://youtu.be/W5mflTPShog?si=AFQ_J0PovfTaMhml
Sto kaze TRUHLO prosrali ih rezultatu uopste nisu nesto pogotovo nazad, mi smo cvrsta ekipa ne stvaraju nam protivnici lahko sanse tako da ovo se moze dobit.
Tako je Sivi ce bit najvise na iskusenju Skrijelj igra na njega ali se definitivno popravio Sivi u defanzivi za 100% kakav je bio prosli put
-
KakhaKaladze
Ma iskreno Sivca i Smajlovica ove sezone nijedno krilo nije isprobijalo da kazes da je propuh. Sve sto smo primili bilo je iz nekih gresaka a ne da ih je neko probio.Avenija je napisao/la: ↑16 lis 2025, 18:20 https://youtu.be/W5mflTPShog?si=AFQ_J0PovfTaMhml
Isto ocekujem i u Tesnju.
Svaka ekipa ima svoje kvalitete i u svaku utakmicu se mora uci maksimalno ozbiljno i odradit ozbiljna analiza protivnika. Buducnost zadnja na tabeli pa nama bod i lupi Slobodu na Tusnju. Liga je izjednacena nema sta svako kolo puno iznenadjenja...Cinvict35 je napisao/la: ↑16 lis 2025, 19:06Ma daj ba sta je ovo pa Radnik im stvorio 8 mrtvi sansi neznak kako su ono sve mogli profulat, pa nama nisu ekipe ukupno stvorile onoliko sansi u svim kolima.Avenija je napisao/la: ↑16 lis 2025, 18:20 https://youtu.be/W5mflTPShog?si=AFQ_J0PovfTaMhml
Sto kaze TRUHLO prosrali ih rezultatu uopste nisu nesto pogotovo nazad, mi smo cvrsta ekipa ne stvaraju nam protivnici lahko sanse tako da ovo se moze dobit.
Tako je Sivi ce bit najvise na iskusenju Skrijelj igra na njega ali se definitivno popravio Sivi u defanzivi za 100% kakav je bio prosli put
Imas li ikakve informacije u vezi Telalovića hoce li igrati jer mora biti u nedjelju u Bijeljini jer putuju ti mladji juniori BiH na prijateljsku utakmicu u ponedeljak. Nama je prebitan da odigra meč, lomi se sezona a svi znamo sta bi pobjeda donijela klubu.KakhaKaladze je napisao/la: ↑16 lis 2025, 19:26Ma iskreno Sivca i Smajlovica ove sezone nijedno krilo nije isprobijalo da kazes da je propuh. Sve sto smo primili bilo je iz nekih gresaka a ne da ih je neko probio.Avenija je napisao/la: ↑16 lis 2025, 18:20 https://youtu.be/W5mflTPShog?si=AFQ_J0PovfTaMhml
Nakon utakmice u Tešnju moze lagano do Bijeljine. Realno i ova utakmica u Tešnju je i njemu samom bitnija od tih kurčevijih prijateljskih za mlade juniore. Nadam se samo da tu nema nikakve dileme hoće li nam najbitniji u-21 igrač igrati..
Avenija je napisao/la: ↑16 lis 2025, 18:20 https://youtu.be/W5mflTPShog?si=AFQ_J0PovfTaMhml
Iz prekida su opasni isto tako pa nadam se da ce nasi dobro ustopati prvo Hegica pa onda i ostale. I igraju otvoreno na svakoj tekmi i napadaju stalno pa treba citavo vrijeme biti koncentrisan i ne opustati se ni sekunde.
Nisam neki fudbalski analiticar, taktika i ostalo... ali znam da ce biti ludnica u Tesnju od ranih jutarnjih sati...Dolaze da podrze Celik masa ljudi van Zenice,prosirujemo svoju bazu navijaca.Tesnjaci ce gostovati u svom gradu!
-
KakhaKaladze
Trebo bi igrati koliko ja znam.Avenija je napisao/la: ↑16 lis 2025, 20:29Imas li ikakve informacije u vezi Telalovića hoce li igrati jer mora biti u nedjelju u Bijeljini jer putuju ti mladji juniori BiH na prijateljsku utakmicu u ponedeljak. Nama je prebitan da odigra meč, lomi se sezona a svi znamo sta bi pobjeda donijela klubu.KakhaKaladze je napisao/la: ↑16 lis 2025, 19:26Ma iskreno Sivca i Smajlovica ove sezone nijedno krilo nije isprobijalo da kazes da je propuh. Sve sto smo primili bilo je iz nekih gresaka a ne da ih je neko probio.Avenija je napisao/la: ↑16 lis 2025, 18:20 https://youtu.be/W5mflTPShog?si=AFQ_J0PovfTaMhml
Nakon utakmice u Tešnju moze lagano do Bijeljine. Realno i ova utakmica u Tešnju je i njemu samom bitnija od tih kurčevijih prijateljskih za mlade juniore. Nadam se samo da tu nema nikakve dileme hoće li nam najbitniji u-21 igrač igrati..
-
KakhaKaladze
Buduci da ce dosta raje ici u privatnoj reziji, bilo bi super da se dodje ranije i da na tribini budemo vec dok se nasi budu zagrijavali. Ne znam da li grupa planira neko zajednicko okupljanje kao u Travniku i ne znam koliko je to uopste izvodivo. Ali eto barem da se ekipa koja ide u privatnoj reziji pojavi ranije nego sto bi inace dosli.
Ustani Zenico, starac napada vrh tabele!!
Ustani Zenico, starac napada vrh tabele!!
- Zenicanin988
Jel ovo hoce da rasprodaju sve karte prije nedelje?
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."