macak_ je napisao/la: ↑12 lis 2025, 14:57
U tesnju bih bio zadovoljan i bodom jer njima ide jako tezak raspored, a nama laksi (iako 3 od 4 utakmice igramo na strani).
Ako je ovakva situacija sa rasporedom onda idemo svaku utakmicu na tri boda, još bolje da zasjednemo na prvo mjesto na kraju polusezone, ako se mene pita nebi bio zadovoljan bodom, ali vidjeti ćemo kako bude i šta bude
Mislim da nije spomenuto, a treba. Gol Viteza uslijedio je iz duge lopte i duela koji Babic gubi od Dilavera. Ne vraca se na svoju poziciju i ne prati Dilavera, vec ide ka Ramljaku i ne stize izblokirati centarsut. Ostaje u medjuprostoru ni blizu strijelca ni blizu asistenta. Gol jeste Durmin, ali krivica ide i Babicu. Vec dvije utakmice se muci u duelima sa Salkanovicem i Dilaverom. Mora poraditi na tom segmentu. Pisao sam dok je bio u juniorima da mi se svidja njegov stil igre. Mislim da igra pod strahom i bez iskustva i da su to kljucni problemi. Ima bolji pas od Hodzica, ali vecinu lopti ispucava jer igra kao pod kocnicom.
Otvoren je podforum iz kola u kolo da @zamoranu ne smeta ovdje ispod ove teme molion tema svako kolo nova pa tako da tamo otvaram posebnu temu gdje možemo pisati o utakmici u Tešnju, navijači, taktika, očekivanja, @truhlin skauting TOŠK-a itd.
Rz88 je napisao/la: ↑12 lis 2025, 15:48
Mislim da nije spomenuto, a treba. Gol Viteza uslijedio je iz duge lopte i duela koji Babic gubi od Dilavera. Ne vraca se na svoju poziciju i ne prati Dilavera, vec ide ka Ramljaku i ne stize izblokirati centarsut. Ostaje u medjuprostoru ni blizu strijelca ni blizu asistenta. Gol jeste Durmin, ali krivica ide i Babicu. Vec dvije utakmice se muci u duelima sa Salkanovicem i Dilaverom. Mora poraditi na tom segmentu. Pisao sam dok je bio u juniorima da mi se svidja njegov stil igre. Mislim da igra pod strahom i bez iskustva i da su to kljucni problemi. Ima bolji pas od Hodzica, ali vecinu lopti ispucava jer igra kao pod kocnicom.
Zato u Tesnju obavezno na stopere Masetica i Horica a na go Culova jer oni imaju dvometrasa u napadu
Sretno Robertu na novoj funkciji.
Da pitam je li ovo samo zamjena funkcija Roberta i Cerima ili ce doci netko novi u upravni odbor da zamijeni Roberta?