NK Čelik

Avenija

Re: NK Čelik

Post Postao/la Avenija »

Ova Budućnost nakon Bilinog i njihovi igrači jos primaju infuzije 3 sedmice nakon utakmice od kako su popadali na Bilinom u 90 minuti . Svi protiv nas igraju 20000%. Od tada nisu više u 3 kola gola dali nikome. Gdje mi gubimo bodove. :roll:

Nikada se više takva greška ne smije ponoviti. Ovi iz Viteza iako su svi naši Zeničani svi znamo naš mentalitet. Poginuti će da sjebu Čelika. Više im je to slavlje da oštete Čelik za dva boda nego da eventualno uzmu bod. Zato ne smije biti dileme.

Ako treba ratom do 3 boda. Boli me kurac sto mi je neko drug, brat, rodjak, školski. Smrtni si mi neprijatelj dok igraš meč protiv Čelika. Poslije moze ruka ruci :mrgreen:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Avenija je napisao/la: 05 lis 2025, 15:56 Ova Budućnost nakon Bilinog i njihovi igrači jos primaju infuzije 3 sedmice nakon utakmice od kako su popadali na Bilinom u 90 minuti . Svi protiv nas igraju 20000%. Od tada nisu više u 3 kola gola dali nikome. Gdje mi gubimo bodove. :roll:

Nikada se više takva greška ne smije ponoviti. Ovi iz Viteza iako su svi naši Zeničani svi znamo naš mentalitet. Poginuti će da sjebu Čelika. Više im je to slavlje da oštete Čelik za dva boda nego da eventualno uzmu bod. Zato ne smije biti dileme.

Ako treba ratom do 3 boda. Boli me kurac sto mi je neko drug, brat, rodjak, školski. Smrtni si mi neprijatelj dok igraš meč protiv Čelika. Poslije moze ruka ruci :mrgreen:
Smrtni si mi neprijatelj dok igraš meč protiv Čelika. Poslije moze ruka ruci 😁😁😁😁🤣🤣🤣🤣
[/quote]To je to ! Na dalekom gostovanju u Bihacu opet smo pokazali svoju vjernost prema klubu.Gostovanje odlicno odradjeno!
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Rz88 je napisao/la: 05 lis 2025, 15:23 Zanima me stav vecine.
Kada bi nekim cudom, iako ne vjerujem, Tosk zavrsio prvi, a mi drugi, ili bilo tko poput Toska sto ne moze dobiti licencu, bi li bili sretni i zeljeli da udjemo u premijer ligu? Misljenja sam da u takvoj situaciji treba prepustiti Slobodi ili Gosku ulazak iako su ispod nas jer ga mi prvo moramo na terenu zasluziti u federaciji ako zelimo biti iole konkurentni u premijeri ligi. Takodjer ulazak ove godine pitanje bi li financijski i shodno tome organizacijski bio prevelik zalogaj za klub. U svakom slucaju bio bi rizik.
Mozemo dosta toga promijeniti za 7 mjeseci i skoro pa nemoguce da Tosk izgura citavu sezonu, ali bih volio cuti sta ako bude prvi?
Mislim al nisam opet siguran 100% da ako Tosk bude prvi a mi drugi i Tosk da ne moze uci zbog licence mislim da je sad pravilo da niko drugi ne moze ga zamjeniti.Onda nece 1 klub ni ispast iz prve lige. Ko moze da vidi statut i ustav nek procita za ovo pravilo :D
Kupujemo sudije kod slabijih klubova placamo 20000km da nas poguraju a kod boljih 30000 km :mrgreen:
I samo zato smo jos bez poraza :lol:
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Zamorano je napisao/la: 05 lis 2025, 16:07
Rz88 je napisao/la: 05 lis 2025, 15:23 Zanima me stav vecine.
Kada bi nekim cudom, iako ne vjerujem, Tosk zavrsio prvi, a mi drugi, ili bilo tko poput Toska sto ne moze dobiti licencu, bi li bili sretni i zeljeli da udjemo u premijer ligu? Misljenja sam da u takvoj situaciji treba prepustiti Slobodi ili Gosku ulazak iako su ispod nas jer ga mi prvo moramo na terenu zasluziti u federaciji ako zelimo biti iole konkurentni u premijeri ligi. Takodjer ulazak ove godine pitanje bi li financijski i shodno tome organizacijski bio prevelik zalogaj za klub. U svakom slucaju bio bi rizik.
Mozemo dosta toga promijeniti za 7 mjeseci i skoro pa nemoguce da Tosk izgura citavu sezonu, ali bih volio cuti sta ako bude prvi?
Mislim al nisam opet siguran 100% da ako Tosk bude prvi a mi drugi i Tosk da ne moze uci zbog licence mislim da je sad pravilo da niko drugi ne moze ga zamjeniti.Onda nece 1 klub ni ispast iz prve lige. Ko moze da vidi statut i ustav nek procita za ovo pravilo :D
Kupujemo sudije kod slabijih klubova placamo 20000km da nas poguraju a kod boljih 30000 km :mrgreen:
I samo zato smo jos bez poraza :lol:
To važi za ulazak u prvu federalnu, za PL možeš ući da si 11. na tabeli ako ispunjavaš uslove.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Truhlo je napisao/la: 05 lis 2025, 16:15 .
Šta kaže delegat je li koze gledalo više od 300 ljudi? :lol:
Ako je delegat upisao 300 znaci nije prodato 100 ulaznica :mrgreen:

E, ko je nama konkurent. Grdne rane.

Ovaj Škrijelj nije normalan nikako. Smijesi mu se Bilino na zimskom prelaznom roku :D
phillies

Post Postao/la phillies »

Probati sve i dovesti ga u zimskoj pauzi :grljenje:
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Avenija je napisao/la: 05 lis 2025, 16:25

Ovaj Škrijelj nije normalan nikako. Smijesi mu se Bilino na zimskom prelaznom roku :D
400 koza i 400 atomaca :lol: :lol:

Grob te yebo, tačno smo borusia dortmund za svu ovu seljadiju i nije ni čudo što se dižu na noge kad im dolazi slavni legendarni jedan od najvećih. Vidjet ćeš mobilizacije u tešnju, a do sad pored silnih pobjeda nije ih došlo više od 700 :pray:
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Pisao sam za momka bar 5 puta , sam siluje citavu ligu bez njega Tosk bi bio sredina tabele.Tesko cemo ga dovest , vjerovatno ce bit trazen na vise strqna
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Svaka cast Tosku, ali nama je vaznije biti ispred Slobode, Goska i Stupcanice, klub iz Tesnja svakako ne moze igrat PL
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Nakon šefa gostiju, pred kameru je stao i šef stručnog štaba FK Sloboda Tuzla, Igor Janković:

"Prava prvenstvena utakmica, neko mjerilo tabelareno Igmana nije ono koliko oni vrijede i to se pokazalo danas. Na vrijeme smo dali golove, a onda iz naše gluposti vratimo ekipu u život. Ali kada malo uzmemo, ja više ne mogu da šutim. Kada uzmemo kriterijume neke na našim utakmicama i na utakmicama koje smo gledali dan ranije, treba biti objektivan i reći da nisu isti. Ali na nama je da radimo i šutimo. Krvavo dolazimo do svih bodova, niko nam nije pomogao ni za aut. Možda je tako i poštenije i volim što je tako. Međutim žao mi je što nismo još koji gol, ali u suštini možda smo i bili bolji samo za taj gol," rekao je Janković u prvom komentaru na meč.

:lol: :lol: :lol:

Hajde što koze mekeču već 24 sata ali evo odakle sve dolazi, trener Slobode kmeči najjace :lol: :lol:

Ne bi im bio u koži kad dodju u Zenicu na proljeće nema tih para. Lakše bi im bilo da gostuju na Marakani pred 60 000 ljudi u Beogradu :mrgreen:
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Cinvict35 je napisao/la: 05 lis 2025, 16:35

Pisao sam za momka bar 5 puta , sam siluje citavu ligu bez njega Tosk bi bio sredina tabele.Tesko cemo ga dovest , vjerovatno ce bit trazen na vise strqna
Dobar Sadik, ima i PL iskustva, ako budemo prvi ili u 3 boda na zimu, obavezno dovesti. Igrač kvaliteta Šere, imali bi dva krila za klupe u PL.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Avenija je napisao/la: 05 lis 2025, 17:03
Nakon šefa gostiju, pred kameru je stao i šef stručnog štaba FK Sloboda Tuzla, Igor Janković:

"Prava prvenstvena utakmica, neko mjerilo tabelareno Igmana nije ono koliko oni vrijede i to se pokazalo danas. Na vrijeme smo dali golove, a onda iz naše gluposti vratimo ekipu u život. Ali kada malo uzmemo, ja više ne mogu da šutim. Kada uzmemo kriterijume neke na našim utakmicama i na utakmicama koje smo gledali dan ranije, treba biti objektivan i reći da nisu isti. Ali na nama je da radimo i šutimo. Krvavo dolazimo do svih bodova, niko nam nije pomogao ni za aut. Možda je tako i poštenije i volim što je tako. Međutim žao mi je što nismo još koji gol, ali u suštini možda smo i bili bolji samo za taj gol," rekao je Janković u prvom komentaru na meč.

:lol: :lol: :lol:

Hajde što koze mekeču već 24 sata ali evo odakle sve dolazi, trener Slobode kmeči najjace :lol: :lol:

Ne bi im bio u koži kad dodju u Zenicu na proljeće nema tih para. Lakše bi im bilo da gostuju na Marakani pred 60 000 ljudi u Beogradu :mrgreen:
Pa samo čorav ne vidi iz čije kuhinje je krenulo i to od prošlog kola, do tad sve pet.

Šta su kozoyebi kontali sa starohanima biti prvi :lol: Neće biti ni top 3 na polusezoni.

Edit: Svani Mart 2026 :lol: :lol: Prvo Travnik pa Gorki na Bilinom. Da je sarajevski derbi taj dan, neće biti posjećeniji :lol:
Avenija

Post Postao/la Avenija »

slika

Jednostavno moramo upisati za vikend 3 boda.
Prebitna utakmica. Do sad i najbitnija ako gledamo bodovno šta nam donose tri boda. Nekada je Zenica znala prepoznati trenutak. Valjda tako bude i u subotu i da na ledjima navijača uzmu 3 boda. :like:
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Tosk kiksa sljedece 3 utakmice, preuzimamo prvo mjesto za ludnicu na BP :mrgreen:
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Polusezona ostala na jos 6. kola. Nadam se 4 od 6 pobjede da ce biti i vjerujem da mozemo biti zadovoljni.
Privitak/ci
Screenshot 2025-10-05 173756.png
Screenshot 2025-10-05 173756.png (35.94 KiB) Pogledano 75 puta.
Odgovori