NK Čelik

Truhlo

Re: NK Čelik

Post Postao/la Truhlo »

Avenija je napisao/la: 05 lis 2025, 10:14
Truhlo je napisao/la: 05 lis 2025, 10:06
ZenickiČelik je napisao/la: 05 lis 2025, 10:03 Sinoc delega za 5 utakmicu Veleza na domacem terenu piso 1500 ljudi na stadinu. Celik svoju cetvrtu domacu utakmicu igra u subotu protiv Viteza nek delgat napise 3000, a vjerujem da ce biti vise i preskacemo Veleza. Velikan iz Zenice 🖤❤️
Prijatelju već smo preskočili Velež.

Sada mobilizacija, da barem ponovimo posjetu kao protiv Stupčanice, da odbranimo 3. mjesto:

slika
Idemo na drugo mjesto za vikend šta treće :lol:

Neće sutra Sarajevo gledati 2000 ljudi protiv Zrinjskog. :D

Mi imamo 6 dana da se skupimo :grljenje:
Sarajevo ako bude 2000 padaju na 3400 u prosjeku, da bi ih pretekli trebalo bi nam 4400 da delegat piše :mrgreen:

Mislim da bi mogli ponoviti posjetu kao protiv Stupčanice, optimističan sam, čak i da bude još bolje jer termin je idealan, subota, nije mrtva nedjelja, neporaženi smo i dalje, dobro igramo.

Još da nas žrijeb kupa ispoštuje u utorak, ako izvučemo nekog atraktivnog premijerligaša, prvenstveno bi volio Želju ili Sarajevo, napravio bi se hajp, fokus bi bio na Čeliku, povuklo bi i neku raju na Vitez.

@ZeničkiČelik tako je brate, evo čekam da puste online ulaznice da rokamo karticama narudžbe. :srce:
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Tuzlaci stvaraju pritisak i pisu sve ono tamo na onom forumu samo iz jednog razloga jer vide da je vrag odnio šalu da je Čelik najbolja ekipa i veliki favorit za prvo mjesto a oni su sa kriminalcem Husicem zamislili drugi scenario.

Ne nasjedajte, ignorirate ih. Ako ne znate ko su pogledajte im danas tribine na TV prenosu protiv Igmana i sve će vam biti jasno.

Ulaskom u raspravu sa njima samo nas spustate na njihov nivo. Jasno znate šta im je cilj. Omalovažavati i stvarati pritisak na Čelik kako bi stvorili bolju poziciju sa sebe.

Ali to mogu raditi samo po portalima, forumima, plaćenim stranicama itd. Vidjeli smo na stadionu gdje su. Pa oni ni ne prate klub van Tuzle, Sloboda je siroče na gostovanju. A i bolje što je tako kada vidis onih 16 sirotana sto su na platnom spisku i navijaju zamisli tek da izadju iz Tuzle.

Taj klub već ima veliku mrlju ove sezone i naštimanu utakmicu i prelaz u prvom kolu kada se Tuzla City sklonila njihovim juniorima da preokrenu rezultat.

Dva najneregularnija ulaska u PL u historiji su upravo od Slobode.

Toliko o njima samo da znate na koga se pecate. 106 godina 0 trofeja. To mora ostaviti traume na njihove glave. 106 godina postojis onako.

I sto kaze @truhlo nadam se da će ovo i ova hajka još malo homogenizirati i mobilizirati jos više navijaca da smo još jedinstveniji i jači i da klub ima odmah protiv Viteza veliku podršku. Nek se pojedu dušmani od muke.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Imamo još 6 kola do kraja polusezone, idemo zbiti redove i izvući maksimum do kraja. Vjerujem da će ludnica biti u Tešnju, Hadžićima i Konjicu, ispod 400, 500 sociosa neće biti sigurno.

Moramo još ispoštovati ove tri domaće, stvarno al stvarno protiv Viteza dovući svoje rutonje koji još nisu bili, evo i vrijeme će se popraviti na 18 stepeni sunčano, stvarno nema razloga da ne napunimo Bilino i srušimo onaj šejtanski 2222 broj :lol: :lol:
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Avenija je upravu 100%, sve ovo dolazi od njih. Pogledajte samo onaj video fol sudjenje na utakmici protiv stupcanice, udjete na kanal, tamo snimci od slobode. Fora mi njih ne interesujemo, pa onda svakakva pisanja, a nase sve utakmice isprate.

Najbolje je i ne pisati tamo, niti zalaziti. Nek bude svakome od nas to zadatak, da ne diskutuje uopste sa njima. Ljudi koji pljuju, pa lizu, sa njima nemas sta diskutovati. Onaj jedan nosi nick protiv sisoje, a sad najveci fan 😂

Goni jarad u jos vecu rupu, nek tamo i ostanu. Prvo vidi ko ti sta napise, pa onda sta je napisao.
Cr7legia

Post Postao/la Cr7legia »

Danas se nadamo pobjedi Igmana i pobjedi TC, za pobjedu Igmana samo radi konobara što su nas iznervirali, a za TC sam pisao :)
Avenija

Post Postao/la Avenija »

slika
slika

Neka se trese Bilino protiv Viteza. Da još jednom uguramo loptu u gol kad hukne zapad :mrgreen:
16 utakmica bez poraza.
Borba i zalaganje igrača kao sto smo priželjkivali godinama.
Dignimo svi nivo mobilizacije!
Idemo u top 2 po posjecenosti u državi!
Treba nam 5000!

Termin idealan! Masovno.
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

Ma treba ih lozit da kupujemo utakmice sta nas boli k sta kurave misle . Hvala Bogu klub cist od namjestanja sa sudijama i lizanja sa savezom i Vicom smo podigli i mi to najbolje znamo a kuje prodane sto su navikle tako igrat ligu loziti da smo sve pokupovali da amo platili vise nek crknu hah
sale

Post Postao/la sale »

AeroMs33 je napisao/la: 05 lis 2025, 14:31 Ma treba ih lozit da kupujemo utakmice sta nas boli k sta kurave misle . Hvala Bogu klub cist od namjestanja sa sudijama i lizanja sa savezom i Vicom smo podigli i mi to najbolje znamo a kuje prodane sto su navikle tako igrat ligu loziti da smo sve pokupovali da amo platili vise nek crknu hah
Upravo ovo, samo ih loziti da kupujemo utakmice, dizat im cijenu :D
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Zanima me stav vecine.
Kada bi nekim cudom, iako ne vjerujem, Tosk zavrsio prvi, a mi drugi, ili bilo tko poput Toska sto ne moze dobiti licencu, bi li bili sretni i zeljeli da udjemo u premijer ligu? Misljenja sam da u takvoj situaciji treba prepustiti Slobodi ili Gosku ulazak iako su ispod nas jer ga mi prvo moramo na terenu zasluziti u federaciji ako zelimo biti iole konkurentni u premijeri ligi. Takodjer ulazak ove godine pitanje bi li financijski i shodno tome organizacijski bio prevelik zalogaj za klub. U svakom slucaju bio bi rizik.
Mozemo dosta toga promijeniti za 7 mjeseci i skoro pa nemoguce da Tosk izgura citavu sezonu, ali bih volio cuti sta ako bude prvi?
R0b

Post Postao/la R0b »

Rz88 je napisao/la: 05 lis 2025, 15:23 Zanima me stav vecine.
Kada bi nekim cudom, iako ne vjerujem, Tosk zavrsio prvi, a mi drugi, ili bilo tko poput Toska sto ne moze dobiti licencu, bi li bili sretni i zeljeli da udjemo u premijer ligu? Misljenja sam da u takvoj situaciji treba prepustiti Slobodi ili Gosku ulazak iako su ispod nas jer ga mi prvo moramo na terenu zasluziti u federaciji ako zelimo biti iole konkurentni u premijeri ligi. Takodjer ulazak ove godine pitanje bi li financijski i shodno tome organizacijski bio prevelik zalogaj za klub. U svakom slucaju bio bi rizik.
Mozemo dosta toga promijeniti za 7 mjeseci i skoro pa nemoguce da Tosk izgura citavu sezonu, ali bih volio cuti sta ako bude prvi?
Samo ako finansijski budemo dovoljno jaki da mozemo parirati klubovima kao sto je Radnik, Posušje itd...Sve druge kombinacije ne dolaze u obzir i mogu samo naštetiti klubu.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Jel TOŠK danas evo ranije 8 mjeseci zna šta mu treba za Premijer Ligu? Znaju. Zna li Stupčanica? Zna..

Tu ti je logičan odgovor. Jesmo mi trebali u Evropu izaci pa nismo zbog licence? Jel neko rekao nećemo mi Čelik je ispred nas?

Jel Zrinjski jedne godine kao 11 išao u Evropu?

Jesu ista pravila širom svijeta u 150 liga. Jesu. Zašto bi mi moralisali? Šta smo mi Čelik ili majka Tereza?
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Treba sacekqt i vidjet kako cemo rezultatski ic iz utakmice u utakmicu i kako cemo zavrsit polusezonu.
Imamo taj zimski prelazni rok i treba napast jedno 3 stranca koji bi mogli eksplodirat i kojeg mladog talenta, ako bi se ubolo onda bi mogli imat predispozicije za napad na PL.sto se tice ti finansija i ja se slazem da treba to dobro sracunat pa onda vidjet sta i kako.
Treba vidjet sta ce bit sq fujdom i ako bi bili izbori i dobijemo nekog izdasnijeg gradonacelnika koji je spreman mimo ovi troskova sto grad uplacuje da da 1 milion km onda je prica drugacija i sa milion od grada i milion od kantona i sa onim sto bi mi napravili moglo bi se komotno igrat PL.
E sad to su predpostavke ali nije to ni nemoguce
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Avenija je napisao/la: 05 lis 2025, 15:30 Jel TOŠK danas evo ranije 8 mjeseci zna šta mu treba za Premijer Ligu? Znaju. Zna li Stupčanica? Zna..

Tu ti je logičan odgovor. Jesmo mi trebali u Evropu izaci pa nismo zbog licence? Jel neko rekao nećemo mi Čelik je ispred nas?

Jesu ista pravila širom svijeta u 150 liga. Jesu. Zašto bi mi moralisali? Šta smo mi Čelik ili majka Tereza?
Ne mogu porediti Europu i promociju. Igranjem Europe nuzno cak ne moras ni pojacati kadar i uloziti financije. Napunit ces stadion jednom. Eventualno moze biti problem ako se udje u ligasku fazu pa mnogi klubovi pate u domacim ligama zbog puno utakmica i drugacijeg tempa, ali u slucajevima koje si naveo to se nece desiti. Promocija zahtijeva rang vise u svakom smislu. A posljedice postoje- ispadanje. Nije smak svijeta, ali mi nikako ne smijemo ispasti u prvoj godini ponajvise zbog navijaca jer premijer liga znaci vracanje bar 1000 ljudi na stadion sve dok se ne skupi par poraza, a u slucaju ispadanja gubis vise od 1000 ljudi. Trenutno imamo barem 3 puta manji budget od Posusja i Radnika, iako nam je klub cist idalje nije stabilan i cvrst kao ti klubovi koliko god mozda bio posteniji.
Muka je i meni od livada, zelim i ja bolje klubove, ali sam misljenja da ako ne dignemo klub prije svega financijski jer financije donese i kvalitet i kvantitet u svim poljima trebamo pregristi ponos i sacekati jos jednu godinu.
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Cinvict35 je napisao/la: 05 lis 2025, 15:37
Treba sacekqt i vidjet kako cemo rezultatski ic iz utakmice u utakmicu i kako cemo zavrsit polusezonu.
Imamo taj zimski prelazni rok i treba napast jedno 3 stranca koji bi mogli eksplodirat i kojeg mladog talenta, ako bi se ubolo onda bi mogli imat predispozicije za napad na PL.sto se tice ti finansija i ja se slazem da treba to dobro sracunat pa onda vidjet sta i kako.
Treba vidjet sta ce bit sq fujdom i ako bi bili izbori i dobijemo nekog izdasnijeg gradonacelnika koji je spreman mimo ovi troskova sto grad uplacuje da da 1 milion km onda je prica drugacija i sa milion od grada i milion od kantona i sa onim sto bi mi napravili moglo bi se komotno igrat PL.
E sad to su predpostavke ali nije to ni nemoguce
Slazem se, jeste ovo prosipanje iz supljeg u prazno, ali nema se sta pametnije trenutno raditi pa se ubija vrijeme glupim razmisljanjima.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Rz88 je napisao/la: 05 lis 2025, 15:40
Avenija je napisao/la: 05 lis 2025, 15:30 Jel TOŠK danas evo ranije 8 mjeseci zna šta mu treba za Premijer Ligu? Znaju. Zna li Stupčanica? Zna..

Ne mogu porediti Europu i promociju. Igranjem Europe nuzno cak ne moras ni pojacati kadar i uloziti financije. Napunit ces stadion jednom. Eventualno moze biti problem ako se udje u ligasku fazu pa mnogi klubovi pate u domacim ligama zbog puno utakmica i drugacijeg tempa, ali u slucajevima koje si naveo to se nece desiti. Promocija zahtijeva rang vise u svakom smislu. A posljedice postoje- ispadanje. Nije smak svijeta, ali mi nikako ne smijemo ispasti u prvoj godini ponajvise zbog navijaca jer premijer liga znaci vracanje bar 1000 ljudi na stadion sve dok se ne skupi par poraza, a u slucaju ispadanja gubis vise od 1000 ljudi. Trenutno imamo barem 3 puta manji budget od Posusja i Radnika, iako nam je klub cist idalje nije stabilan i cvrst kao ti klubovi koliko god mozda bio posteniji.
Muka je i meni od livada, zelim i ja bolje klubove, ali sam misljenja da ako ne dignemo klub prije svega financijski jer financije donese i kvalitet i kvantitet u svim poljima trebamo pregristi ponos i sacekati jos jednu godinu.
Nije tačno. Imamo budžet blizu Radnika iako igramo federalnu.
Odgovori