Moje misljenje da treba i to je to. Teren ce biti los, biti ce dosta visokih lopti, Durmo je opasno linijski golman.
7.kolo: NK Jedinstvo - NK Čelik (04.10.2025)
-
Re: 7.kolo: NK Jedinstvo - NK Čelik (04.10.2025)
Culov nije linijski golman, sta si ti gledao bgt, Culov je svoju sansu propustio kriv je za golove protiv Travnika i Budućnosti, sada klupa i nek čeka ponovo svoju šansu, ako Durmo ne bude branio kako se očekuje od njega.prisonbreak je napisao/la: ↑30 ruj 2025, 08:30Moje misljenje da treba i to je to. Teren ce biti los, biti ce dosta visokih lopti, Durmo je opasno linijski golman.
Isto tako je Delić završio na klupi, dobio je šansu, nije ništa pokazao sad klupa majstore pa zapni ako misliš ponovo u prvih 11
Tako i treba, svako nek se bori za svoje mjesto.
Naravno, zdrava konkurencija je ono sto smo konacno docekali da imamo u ekipi. Samo tako igraci, a samim tim i ekipa, mogu rasti i razvijati se i biti bolji na terenu. Svako ima na treningu da pokaze da moze biti bolji i time Čeliku pomogne u ostvarivanju njegovih ciljeva.
NAPRIJED ČELIK!
NAPRIJED ČELIK!
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Kriv je i Durmo za gol u Travniku prosle godine,kriv je za golove u Olovu,pa gdje je ono primio gol lobom sa 45 metara! Izbio nam je on prosle sezone 6 - 7 bodova!A jest i Durmo golmancina da mu je mjesto zacementirano! Sigurniji je na istrcavanjima Culov troduplo od Durme!Eugen je napisao/la: ↑30 ruj 2025, 08:58Culov nije linijski golman, sta si ti gledao bgt, Culov je svoju sansu propustio kriv je za golove protiv Travnika i Budućnosti, sada klupa i nek čeka ponovo svoju šansu, ako Durmo ne bude branio kako se očekuje od njega.prisonbreak je napisao/la: ↑30 ruj 2025, 08:30Moje misljenje da treba i to je to. Teren ce biti los, biti ce dosta visokih lopti, Durmo je opasno linijski golman.
Isto tako je Delić završio na klupi, dobio je šansu, nije ništa pokazao sad klupa majstore pa zapni ako misliš ponovo u prvih 11
Tako je bolji je Culov za nijansu po njegovom Durmo je kriv i za ovaj go protiv Stupcanice.Prosla mu lopta 3cm od noge nije ni reagovao, a istina je na pola puta pa mora golman nekad i pogrihesitZamorano je napisao/la: ↑30 ruj 2025, 16:30Kriv je i Durmo za gol u Travniku prosle godine,kriv je za golove u Olovu,pa gdje je ono primio gol lobom sa 45 metara! Izbio nam je on prosle sezone 6 - 7 bodova!A jest i Durmo golmancina da mu je mjesto zacementirano! Sigurniji je na istrcavanjima Culov troduplo od Durme!Eugen je napisao/la: ↑30 ruj 2025, 08:58Culov nije linijski golman, sta si ti gledao bgt, Culov je svoju sansu propustio kriv je za golove protiv Travnika i Budućnosti, sada klupa i nek čeka ponovo svoju šansu, ako Durmo ne bude branio kako se očekuje od njega.prisonbreak je napisao/la: ↑30 ruj 2025, 08:30
Moje misljenje da treba i to je to. Teren ce biti los, biti ce dosta visokih lopti, Durmo je opasno linijski golman.
Ne krivim ja Durmu za gol protiv Stupcanice. Jednostavno je momak zabio dobru golcinu i tesko da bi bilo koji golman ono odbranio. Culov je napravio par kikseva zaredom i to je to. Sada mora zapeti na treningu i pokazati da ima potrebno samopouzdanje da bude broj jedan. Durmo jos ove sezone nije imao pravi test, vidjet cemo kako cemo proci u Bihacu.
Ja se nadam ne bodu vec bodovima. Jedinstvo se cini kvalitetnijom ekipom nego lani ali i mi smo. Teren grbav njima kao i nama, tako da mi to nije ni izgovor ni prednost. Mislim da smo kvalitetniji tim od njih i da bi to moralo donijeti prevagu. Ako shvate tu utakmicu onako kao onu protiv Stupcanice 100% sam ubjedjen u pobjedu. Ako je opet shvate kao onu protiv Buducnosti onda...ebi ga.
Ja se nadam ne bodu vec bodovima. Jedinstvo se cini kvalitetnijom ekipom nego lani ali i mi smo. Teren grbav njima kao i nama, tako da mi to nije ni izgovor ni prednost. Mislim da smo kvalitetniji tim od njih i da bi to moralo donijeti prevagu. Ako shvate tu utakmicu onako kao onu protiv Stupcanice 100% sam ubjedjen u pobjedu. Ako je opet shvate kao onu protiv Buducnosti onda...ebi ga.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ne znam samo sta je uslo u onog Nanica otkad je u Tosku pa ovako brani ove sezone. Kod nas sjedio pola godine na klupi i pored Durminih silnih kikseva nije ni minute dobio, jel moguce da je toliko napredovao ili sansu nije dobio iz nekog dr razloga.habuba je napisao/la: ↑30 ruj 2025, 19:26 Ne krivim ja Durmu za gol protiv Stupcanice. Jednostavno je momak zabio dobru golcinu i tesko da bi bilo koji golman ono odbranio. Culov je napravio par kikseva zaredom i to je to. Sada mora zapeti na treningu i pokazati da ima potrebno samopouzdanje da bude broj jedan. Durmo jos ove sezone nije imao pravi test, vidjet cemo kako cemo proci u Bihacu.
- limvolikce
Nije dobio niti jednu šansu da brani, nismo ga mogli ni vidjeti na djelu. A struka nije imala muda da rizikuje sa mladim igračem, a još je U21. Ako se pokaže i dalje u dobrom svjetlu, vratiti ga.Brotherze je napisao/la: ↑30 ruj 2025, 21:30Ne znam samo sta je uslo u onog Nanica otkad je u Tosku pa ovako brani ove sezone. Kod nas sjedio pola godine na klupi i pored Durminih silnih kikseva nije ni minute dobio, jel moguce da je toliko napredovao ili sansu nije dobio iz nekog dr razloga.habuba je napisao/la: ↑30 ruj 2025, 19:26 Ne krivim ja Durmu za gol protiv Stupcanice. Jednostavno je momak zabio dobru golcinu i tesko da bi bilo koji golman ono odbranio. Culov je napravio par kikseva zaredom i to je to. Sada mora zapeti na treningu i pokazati da ima potrebno samopouzdanje da bude broj jedan. Durmo jos ove sezone nije imao pravi test, vidjet cemo kako cemo proci u Bihacu.
-
TOSK primio golova koliko i mi. Razlika u rasporedu ocigledna. Ja ne vidim tu neki kvalitet koliko raja predstavlja. Normalno nisu im pobjede pale s neba ali su igrali protiv 4 od 5 ekipa koje su trenutno na dnu tabele. Dobili Stupcanicu koja je igrala cijelo drugo poluvrijeme s igracem manje i pritom ta Stupcanica i ova od neki dan nije ista ekipa glede forme.Brotherze je napisao/la: ↑30 ruj 2025, 21:30Ne znam samo sta je uslo u onog Nanica otkad je u Tosku pa ovako brani ove sezone. Kod nas sjedio pola godine na klupi i pored Durminih silnih kikseva nije ni minute dobio, jel moguce da je toliko napredovao ili sansu nije dobio iz nekog dr razloga.habuba je napisao/la: ↑30 ruj 2025, 19:26 Ne krivim ja Durmu za gol protiv Stupcanice. Jednostavno je momak zabio dobru golcinu i tesko da bi bilo koji golman ono odbranio. Culov je napravio par kikseva zaredom i to je to. Sada mora zapeti na treningu i pokazati da ima potrebno samopouzdanje da bude broj jedan. Durmo jos ove sezone nije imao pravi test, vidjet cemo kako cemo proci u Bihacu.
S druge strane smo mi odradili sve jace ekipe osim GOSKa i sigurno nam predstoji znatno laksi raspored nego do sada.
Pa u skladu sa svim ovim mozes zakljucit da se odnosi i na nastupe Nanica.
Upravo tako!Zamorano je napisao/la: ↑30 ruj 2025, 16:30Kriv je i Durmo za gol u Travniku prosle godine,kriv je za golove u Olovu,pa gdje je ono primio gol lobom sa 45 metara! Izbio nam je on prosle sezone 6 - 7 bodova!A jest i Durmo golmancina da mu je mjesto zacementirano! Sigurniji je na istrcavanjima Culov troduplo od Durme!Eugen je napisao/la: ↑30 ruj 2025, 08:58Culov nije linijski golman, sta si ti gledao bgt, Culov je svoju sansu propustio kriv je za golove protiv Travnika i Budućnosti, sada klupa i nek čeka ponovo svoju šansu, ako Durmo ne bude branio kako se očekuje od njega.prisonbreak je napisao/la: ↑30 ruj 2025, 08:30
Po meni ja idalje favoriziram Ćulova.
Jer Durmo dosad nije imo nikakvog posla,kod gola Stupcanice nije ništa mogo protiv Bratstva oni nisu suta imali.
A kad bi gledali greške koliko bi naših igrača na klupu,ne bi ih imo ko ni zamijenit.
-
Ma ovaj mu haver pa ga brani i dize.
NK JEDINSTVO - NK ČELIK (Bihać, 04.10.2025. - 15:00 sati) MY TV
Glavni sudija: Sučić Kristijan (Travnik)
Sudija asistent 1: Bilješko Boris (Novi Travnik)
Sudija asistent 2: Zaimović Amrudin (Novi Travnik)
Četvrti sudija: Limov Denis (Gabela)
Posmatrač suđenja: Karačić Dario (Čitluk)
Delegat: Jurišić Karlo (Posušje)
Glavni sudija: Sučić Kristijan (Travnik)
Sudija asistent 1: Bilješko Boris (Novi Travnik)
Sudija asistent 2: Zaimović Amrudin (Novi Travnik)
Četvrti sudija: Limov Denis (Gabela)
Posmatrač suđenja: Karačić Dario (Čitluk)
Delegat: Jurišić Karlo (Posušje)