NK Čelik
Re: NK Čelik
1-4 mislim da je to to, nema nade više za Livnjake 

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Mala greskica na kraju jer su domacini dali gol a ne gosti.
Ma znam ali et moze kad Smajlovic uzme poziciju beka onda imas Telalovica Hodzica i Smajlovica pa bi moglo se nesto kombinovat.Nezna covjek sta bi dal je bolje mjenjat Hodzica sa Maseticem ili Jamakovic Durmis kombinirat da imas onda uvijek 3 do 2 poluvremena pa onda lakse 2 pol kad treba samo jedan bit na terenu
Znaci Čelik je bas jak!!! Cestitam igracima na data 4 gola,prijatno sam iznenadjen pristupom tekmi jer pristup je bio vrhunski u prvih 15 minuta dva gola i to je to! Svaka cast!
Znaci Burekovica ni na mapi. Nista cekat onda Jusica i da se momak dobro spremi za proljece a Bureka ne zaigral do zimske pauze nabit nogom iz kluba!
Sada Stupcanica 1 - 0 i vuk sit i ovce na broju
Znaci Burekovica ni na mapi. Nista cekat onda Jusica i da se momak dobro spremi za proljece a Bureka ne zaigral do zimske pauze nabit nogom iz kluba!
Sada Stupcanica 1 - 0 i vuk sit i ovce na broju

Cestitke na prolasku. Svaka cast. Hajmo sad svi kup kup kup je nas
Kad ce se znati ko nam je naredni rival?

Kad ce se znati ko nam je naredni rival?

E ovako, sto se Kupa tice, 1/16 finala Kupa se igra 29.10. sto je relativno ok, jer dolazi izmedju domace utakmice protiv TC-a i gostovanja Hadzicima. Tu kad bi izvukli PL ekipu bili bi domacini i jos ako bude neko tipa Sarajevo Zeljo Velez vjerujem da bi fino zaradili od karata. Problem je jedino sto ima 10 PL ekipa a 16 parova. Dakle moze te zakaciti 11 ekipa koje su tvoj ili nizi rang, kojima mozes biti domacin ali i gostovati. Na zaradu u tim utakmicama zaboraviti.
Kojim slucajem da prodjemo 1/16 finala, onda pocinje picvajz.
1/8 finala Kupa igra se isto na jednu utakmicu i cini mi se da ovdje ide totalni zrijeb, sto znaci mozes biti domacin Krusevu ili gost Zrinjskom /kao prosle godine i gostovanje u BL/. Takodjer datum odigravanja ovog kruga je 11.02 a nama proljetni dio prvenstva pocinje 14.03, dakle mjesec dana ranije i pitanje je u kojoj fazi trenaznog procesa ce nas tim biti...a prva utakmica 1/4 igra se 25.02
Kao sto vidimo, Kup takmicenje nikako nije naklonjeno timovima iz nizih liga, jer koji tim i prodje 1/16 finala, vrlo tesko ce moci pruziti kvalitetnu igru sredinom februara, jer jednostavno pripreme za nastavak prvenstva mozda tek pocinju i igraci nece biti na zeljenom nivou, dok se to za PL ekipe ne moze reci jer pored igracke kvalitete koje posjeduju, njima nastavak prvenstva pocinje 08.02, i vec ce poceti takmicenje prije nastavka Kupa.
Moja neka zelja je da izvucemo sada nekog kvalitetnijeg protivnika, potucemo se momacki, pa kako bude. Ako kojim slucajem prodjemo, osminu finala odraditi kao ovo danas, kombinovani sastav, a ne krenuti ranije sa pripremama zbog te kup utakmice, i onda u polusezonu uci nespremni i neadekvatno pripremljeni za nastavak, ako cemo vec ganjati prvo mjesto i ulazak u PL. A od toga ce zavisiti i zimski prelazni rok.
Kojim slucajem da prodjemo 1/16 finala, onda pocinje picvajz.

1/8 finala Kupa igra se isto na jednu utakmicu i cini mi se da ovdje ide totalni zrijeb, sto znaci mozes biti domacin Krusevu ili gost Zrinjskom /kao prosle godine i gostovanje u BL/. Takodjer datum odigravanja ovog kruga je 11.02 a nama proljetni dio prvenstva pocinje 14.03, dakle mjesec dana ranije i pitanje je u kojoj fazi trenaznog procesa ce nas tim biti...a prva utakmica 1/4 igra se 25.02

Moja neka zelja je da izvucemo sada nekog kvalitetnijeg protivnika, potucemo se momacki, pa kako bude. Ako kojim slucajem prodjemo, osminu finala odraditi kao ovo danas, kombinovani sastav, a ne krenuti ranije sa pripremama zbog te kup utakmice, i onda u polusezonu uci nespremni i neadekvatno pripremljeni za nastavak, ako cemo vec ganjati prvo mjesto i ulazak u PL. A od toga ce zavisiti i zimski prelazni rok.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Baš mi je drago zbog Durmiša, Međuseljca i prvijenac Jamakovića. Neka momci dižu formu i samopouzdanje, pa makar to bilo protiv Livna, treba nam što šira klupa za prvenstvo. Regoje mora ranije davati šansu Durmišu i Međuseljcu, barem 30 minuta, vjerujem da će uskoro jedan od njih upasti i u prvih 11.
- Zenicanin988
Jedina zamjerka Regoji do sada je sto jako kasno pravi izmjene.Truhlo je napisao/la: ↑24 ruj 2025, 23:22 Baš mi je drago zbog Durmiša, Međuseljca i prvijenac Jamakovića. Neka momci dižu formu i samopouzdanje, pa makar to bilo protiv Livna, treba nam što šira klupa za prvenstvo. Regoje mora ranije davati šansu Durmišu i Međuseljcu, barem 30 minuta, vjerujem da će uskoro jedan od njih upasti i u prvih 11.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Valja dočekati utakmicu protiv Jedinstva, jer tada kad bi tamo 3. žuti dobili, tad bi bilo najbolje jer nakon toga ide Vitez kod kuće
Možda Riki ili Hora
Makar nek se neko očisti od žutih.

Možda Riki ili Hora

Makar nek se neko očisti od žutih.
Kutu ma kutu... Truhline statistike se koriste u sve vecem broju 

- Juzni Front 1988
Jel ovo 4 kuke dobio. Sta sad ide, novi gradonacelnik, izbori??
Nadam se samo da se nece ugrozit placanje reprograma i da ce sve ici normalno. On migrant neka ide
Nadam se samo da se nece ugrozit placanje reprograma i da ce sve ici normalno. On migrant neka ide
moSa likCe