Koliko znam, ne bi trebalo.
NK Čelik
Re: NK Čelik
Zar nije logičnije da Durmo brani koji ima samo jednu utakmicu a Ćulov 4?
Sivca, Popovića i Delića zamjeniti obavezno najkasnije u 60. minuti, bez obzira kakav rezultat bio, važnija nam je Stupčanica od 20 kupova.
Culov je izgubio mjesto i zato nek brani u KupuTruhlo je napisao/la: ↑24 ruj 2025, 13:59Zar nije logičnije da Durmo brani koji ima samo jednu utakmicu a Ćulov 4?
Sivca, Popovića i Delića zamjeniti obavezno najkasnije u 60. minuti, bez obzira kakav rezultat bio, važnija nam je Stupčanica od 20 kupova.
-
Eto definitivno nece biti streama pa ako neko bude na tekmi pls saljite nam izvjestaje
Idemo ovo danas dobiti. Konačno imamo i respektabilnu klupu, ovaj sastav danas može igrati ravnopravno sa 70% ekipa iz Prve federalne.
Nakon utakmice odmah krenut s aktivnostima za Stupčanicu. Mi s foruma, klub, sve sponzorske stranice (Pan, BetOle, itd.), zovi sve, svaki dan objave i promocije na svim kanalima.
Nakon utakmice odmah krenut s aktivnostima za Stupčanicu. Mi s foruma, klub, sve sponzorske stranice (Pan, BetOle, itd.), zovi sve, svaki dan objave i promocije na svim kanalima.
Vodimo 0:1 Međuseljac
Edit: 0:2 Međuseljac
Edit: 0:2 Međuseljac
Zadnja izmjena: R0b, dana/u 24 ruj 2025, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.
Procepilo.
0:1 Medljuseljac
0:2 Medjuseljac
0:1 Medljuseljac
0:2 Medjuseljac
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Pisao sa par puta da bi meni igrao Durmis prije Marina na krilu,moje misljenje je da je dosta opasniji i agilniji da ce vise dat u ofanzivnom djelu a et sad ima i sansu jer Marin ce na beka par tekmi.
Durmis 3 asistencije u Livnu
Durmis 3 asistencije u Livnu
Od večeras hajp za nedjelju. Marketing, sve. Budi se Zenico, OSJETI TRENUTAK. Nisam očekivao 0:3 danas nikako na poluvremenu, mislio sam jedva na penale sa rezervama.
U nedjelju ko izda pizda !
U nedjelju ko izda pizda !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
Opet U21 pravilo. Mora Jamakovic igrat.
Bolje da ništa ne pisem dok ne završi. 1:3 poluvrijeme.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
-
Pa 3:1 od 37. minute, nije baš u sudijskoj nadoknadi...
-
Kako ide dalje ovaj kup jel sad ide izvlacenje kup BiH 1/16 finale i kad je otprilike to?