NK Čelik

Eugen

Re: NK Čelik

Post Postao/la Eugen »

Ovaj Kup s Troglavom moze biti opasna mina, ako odemo s kombinovanim sastavom moze svega da bude. Ta utakmica se mora ozbiljno shvatiti
Zenicanin988

Post Postao/la Zenicanin988 »

Mislim da nam je ekipa dosta bolja od proslogodisnje, kako god.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Suma sumarum, kad je izasao raspored da nam je neko ponudio da nakon 5 kola nemamo poraza, mislim da vi nas 90% to prihvatilo. Svi smo se slozili da nam je na pocetku tezi raspored u odnosu na nastavak. Bez obzira na mozda jedan vise remi nego sto bam je trebao, mene raduje da smo u svakoj utakmici bili bolji protivnik. Nijedna ekipa dosad nas nije nadigrala i da kazes sakrila nam loptu. To je svakako pokazatelj velikog napretka u odnosu na proslu godinu. I svakako da ima jos stvari koje se mogu unaprijediti ali zasada djeluje obecavajuce.
kirat410

Post Postao/la kirat410 »

Ma nikog ne dizati, kad god se napravio zalet, neka mini euforija, hladan tuš je bio, ali bukvalno uvijek.

Danas dobro drugo poluvrijeme. Njihov golman dobar, mogli smo još minimalno 2 gola dati, bilo je prilika sto jest jest.

Šero loš cijelu utakmicu, dribla ali nikakve koristi, Kalesic isto izgubljen prvo poluvrijeme.

Drago mi je sto su me demantovali jer nisam ocekivao 3 boda. Sljedece kolo se muski potuci na svom terenu svom snagom, ne igramo protiv Barcelone
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Kakva pobjeda danas... Što @avenija napisa vrijednije od milion KM od kantona :pray:

Pobjeda vrijedna zlata, dominacija tokom svih 90 minuta, 3, 4 100% šanse, posjed, Bratstvo bez šuta u okvir i poštene prilike i pored toga svega još puno puno prostora za napredak :pray:

Psihološki to je ono što nam je trebalo, ono što nismo imali zadnje dvije sezone, da prelomimo prvenstvo kad treba, a danas se lomilo. Stupčanicu će uragan otpuhati u šumu, rasut ćemo ih ko gošk onda u kupu, neće sebi doći narednih 5 godina.
Delirijum1988

Post Postao/la Delirijum1988 »

Jako bitna tri boda, pogotovo nakon kiksa protiv Buducnosti. Ovakve utakmice su jako bitne i moraju se dobijati ako mislimo da se borimo za vrh. Kada igra nije bas najbolja, a opet se upisu bodovi i to na strani. Igramo jako dobro, a toliko i dalje ima prostora za napredak.

Od Masica sam ovo ocekivao ove sezone i drago mi je zbog njega jer se vidi koliko mu ovo znaci i nek je zacepio usta nekim strucnjacima ovdje i na zapadu, samo nek nastavi ovako.
Riki mali na momente igra kao da ima iza sebe sezona koliko ima godina :tobože:
Nadam se da ce se Nedim vratiti sto prije, jer s Marinom na beku ne vjerujem da mozemo dobro zatvarati nazad protiv ozbiljnijih ekipa.
Bojan opet malo kasni sa izmjenama, al' dobro je na kraju zavrsilo.

Od publike opet ne ocekujem nista "ozbiljnije" izdanje iako Stupcanica dolazi, al' nadam se da grijesim i da ce raja napokon ispostovati.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Eugen je napisao/la: 21 ruj 2025, 21:12 Ovaj Kup s Troglavom moze biti opasna mina, ako odemo s kombinovanim sastavom moze svega da bude. Ta utakmica se mora ozbiljno shvatiti
Obavezno, obavezno, pod moranje, farz, kombinovani sastav! Yebeš kup, gleda li ko od vas premijer ligu? Pa nama bi rudar prijedor u kupu petardu složio za 30 minuta, to je druga galaksija. I da ispadnemo, a možda bi najbolje bilo ispasti i baciti sve karte na prvenstvo!

Kup obavezno u prvih 11 ovi što do sad nisu puno igrali. Durmo, Babić, Isaković, Mašetić, Međuseljac, Palačkić, Durmiš, Spahić, startao bih i Jamakovića od prve također. Najveća nam je muka na lijevom beku, Marina moramo sačuvati za Stupčanicu, a dvije opcije Smajlović i Burek povrede :(
zacelikizenkcu

Post Postao/la zacelikizenkcu »

Trece gostovanje zaredom da smo bolji protivnik od domacina. Prije par njih, ginuli smo braneci se protiv masinerije Radnickog iz Lukavca. Pa jbt protiv Toska u Tesnju s 8 nazad igrali. Sigurno da ima dosta stvari koje se trebaju dotegnuti ali ocito je da smo itekako kvalitetni. Evo peto je kolo nek me neko ispravi ako grijesim ali protivnici nisu imali nesto puno prilika i suteva osim ako im mi to ne poklonimo.

Liga je divlja, svako svakog moze dobit. Tesko da ce puno ekipa uzeti bodove s Pirote, Tusnja i iz Gracanice.

Mislim da smo trebali do sad nauciti da ono nase preuvelicavanje euforije i ocekivanja da cemo sad Stupcanicu lagano puknut moze proizvest samo kontraefekat. Budimo u nedjelju od prve minute podrska da ih nosimo, a ne da jedva cekamo neciju gresku da pljujemo sve zivo i jebemo Masicu mater.

U srijedu odmorit par prvotimca, dat sansu ovima s slabijom minutazom i mislim da ne bi trebali imat problema jer ne sjede na klupi vise Puceti, Prgude, Dzankovici nego dosta kvalitetniji igraci. Nadam se da ce to najvise iskoristiti Durmis pa malo klupirati Popovica.

I na kraju sta reci za nase blago, za projekat naseg omladinskog pogona i cesto osporavanih trenera. Samo da ga prati zdravlje, da ga neki dzutan ne povrijedi. Za 5 utakmica se nametnuo kao po meni prva 3 najbitnija igraca u ekipi. Uopste se ne primjeti odlazak Talhe nego smo dobili i boljeg igraca.

Ako ne prodamo protiv Stupcanice vise od 2000 karti ne zasluzujemo ni nadati se premijer ligi
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Stupčanicu dobiti i onda napraviti i u dalekom Bihaću naše najmasovnije i vrh izdanjee. Sigurno bi nas bilo 200+ :rock:
Hajmo naprijed Čeee :alkohol:
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Na stranu Masićevi golovi, igra Telalovića, Horić kad je na nivou koliko smo sigurni ali Mašetić je pakleni igrač. Za dvometraša koji pruža sigurnost u skoku kakvu ima igru nogom i dugu loptu to je fantazija.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

@eugen kad se vraćaju Vardo i Smajlović?
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Avenija je napisao/la: 22 ruj 2025, 10:02 Na stranu Masićevi golovi, igra Telalovića, Horić kad je na nivou koliko smo sigurni ali Mašetić je pakleni igrač. Za dvometraša koji pruža sigurnost u skoku kakvu ima igru nogom i dugu loptu to je fantazija.
I ja bi ga forsirao kad god je moguce bolji je od Hodzica pogotovo na zadnjem veznom je bolji ima bolji pregled prema naprijed dugu loptu i imq veca muda od Hodzica koji samo dodaje loptu unazad i Horicu i golmanu, ima taj neki strah da odigra prema naprijed.
Nije za optpisat ni on jos je i mlad bice od njega solidan stoper
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Pitanje za forumase i misljenje, kako to da Delic i Kalesic nikako ne igraju zajedno dok su u Slobodi i Stupcanici cinili najace vezne igrqce lige i osvajali a i proglasavani najbolji ili ponajbolji ograci
Neznam za vas ali volio bi vidjeti njih dvojicu i Telalovica u vezi kad bude situacuja sa u21 dozvoljavala( Smajlovic Hodzic Jamakovic)
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Cinvict35 je napisao/la: 22 ruj 2025, 10:49 Pitanje za forumase i misljenje, kako to da Delic i Kalesic nikako ne igraju zajedno dok su u Slobodi i Stupcanici cinili najace vezne igrqce lige i osvajali a i proglasavani najbolji ili ponajbolji ograci
Neznam za vas ali volio bi vidjeti njih dvojicu i Telalovica u vezi kad bude situacuja sa u21 dozvoljavala( Smajlovic Hodzic Jamakovic)
Ne znam koliko si pratio, al recimo u Slobodi kad su bili, rijetko da su igrali zajedno, isto ko kod nas zbog U21 pravila.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Truhlo je napisao/la: 22 ruj 2025, 10:42 @eugen kad se vraćaju Vardo i Smajlović?
Nezgodne su povrede kod obojice, ja iskreno sumnjam da ce biti spremni za Stupcanicu.
Odgovori