NK Čelik

Avenija

Re: NK Čelik

Post Postao/la Avenija »

slika
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
phillies

Post Postao/la phillies »

Po dva zuta sad imaju: Sivac, Horic, Sero, Telalovic. Ako protiv Stupcanice bude ostrija i nervoznija igra, mogli bi mi u Bihac desetkovani ici :?

EDIT: Vidim vec je odredjeno da igramo u nocnom terminu (19:00) u subotu. Svi na Bilino !!!!
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Utakmica protiv Stupčanice je već i kod saveza na stranici jedina zakazana za 19:00/subota..sigurno zbog TV prenosa.

E sad ako ne dignemo Zenicu i okolinu na noge i na stadion onda ne znam..
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

phillies je napisao/la: 21 ruj 2025, 18:43 Po dva zuta sad imaju: Sivac, Horic, Sero, Telalovic. Ako protiv Stupcanice bude ostrija i nervoznija igra, mogli bi mi u Bihac desetkovani ici :?

EDIT: Vidim vec je odredjeno da igramo u nocnom terminu (19:00) u subotu. Svi na Bilino !!!!
Neznam ali mozda se to trebalo cistit ovu utakmicu, da li se i u ovoj fazi kupa prenose kartoni ako prenose trebali su se bar Hora i Sero ocistit
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Brotherze je napisao/la: 21 ruj 2025, 17:25 Da cujemo sad kriticare koji bi do sad napisali 100 komentara sta sve nije valjalo da nismo dobili hehe
Pa i dobili smo al nije dobro bilo! Sta mislis da se ne smije kritikovat kad se pobjedi. Sporo,mrtvo,faulova bezveznih more! Moglo se da se igra brze,povezanije i jednostavnije glat 2 - 0 prvo poluvrijeme dobiti. Al hajd nek se dobilo barem smo se trudili i zasluzili tri boda! Ipak bi nerealno bilo da je bilo nerijeseno. Kriticari ce kritikovat uvijek al ce i pomoc klub donacijom uvijek,TO ZAPAMTI!!!
Cestitam igracima i strucnom stabu na zasluzena 3 boda!
ROBIJAŠI fenomenalni,svaka cast momci!
I posto citaju i tuzlaci ovaj forum porucujem im da im se pokakim u usta kad proljev budem imao! :mrgreen:
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

Avenija je napisao/la: 21 ruj 2025, 18:59 Utakmica protiv Stupčanice je već i kod saveza na stranici jedina zakazana za 19:00/subota..sigurno zbog TV prenosa.

E sad ako ne dignemo Zenicu i okolinu na noge i na stadion onda ne znam..
Utakmica zakazana za 19:00 već početkom septembra, valjda savez plaća struju ovaj mjesec pa hajde 2 utakmice s reflektorima (Budućnost i Stupčanica).
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Uklapat treba u prvi sastav i Masetica i Kalesica i Jamakovica i po meni je bolji stoperski par Horic i Masetic.Saad je zajebano nema Smajlovica a moras igrat sa 3 igraca U 21 i nemas ti sad nikakvih kombinacija osim Hodzic,Telalovic i Jamakovic.
Cisto sumnjam da se prenose kartoni bar u ovoj fazi kupa mada opet ne znam.
Covjek kad se malo ohladi i sabere moze se opet rec da smo dobro odigrali utakmicu mi samo u pocetku nismo dobri bili a posle i do kraja utakmice dominantni smo bili uz gol i nekoliko dobrih sansi .Samo i mi bi jebi ga poneki da igras komBarsekina i dobije 3 razlike.
Liga je zajebana i izjednacena stim.sto vidim opet Slobodu favorit za ulazak,,oni ove ruzne teske utakmice prelome i dobiju a mi znamo kiksat.
Bukvakno svih 5 utakmica uz vise koncentracije sve smo mogli pobijedit po igri .
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

RealMadrid je napisao/la: 10 ruj 2025, 20:44 I protiv Stupčanice je u 19:00h. :rock:
;)
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Vratili smo se opet u igru, nakon sto smo bodove prosuli proslo kolo, ovo smo to nadoknadili. Stupcanica se sada mora dobiti!
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Zamorano je napisao/la: 21 ruj 2025, 19:26
Brotherze je napisao/la: 21 ruj 2025, 17:25 Da cujemo sad kriticare koji bi do sad napisali 100 komentara sta sve nije valjalo da nismo dobili hehe
Pa i dobili smo al nije dobro bilo! Sta mislis da se ne smije kritikovat kad se pobjedi. Sporo,mrtvo,faulova bezveznih more! Moglo se da se igra brze,povezanije i jednostavnije glat 2 - 0 prvo poluvrijeme dobiti. Al hajd nek se dobilo barem smo se trudili i zasluzili tri boda! Ipak bi nerealno bilo da je bilo nerijeseno. Kriticari ce kritikovat uvijek al ce i pomoc klub donacijom uvijek,TO ZAPAMTI!!!
Cestitam igracima i strucnom stabu na zasluzena 3 boda!
ROBIJAŠI fenomenalni,svaka cast momci!
I posto citaju i tuzlaci ovaj forum porucujem im da im se pokakim u usta kad proljev budem imao! :mrgreen:
Ko je rekao da se ne smije kritikovat, samo kazem da su neki cekali ko zapete puske da kiksamo pa da ospu palju i psuju svima redom. Ovako je puno ljepse da se konstruktivno kritikuje hehe.
Naravno da je moglo bolje ali igras u gostima gdje se oni uglavnom brane sa 11 igraca i cekaju neku kontru ili prekid da naprave sansu. A opet koliko god lose Bratstvo se proslo kolo odbranilo u Hadzicima i izvuklo bod, i danas se poceli izlezavati dok nisu go fasovali.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Celik mora u gostima bit svakoj ekipi da bude respekt a ne sprdnja gdje god odes prije i svako kaze pobijedit cemo .Mora bit Celik da domacin ide na bod da se tako postavis ,danas je Brastvo islo na bod i bili bi zadovoljni.
Danas za ovu utakmicu imas materijala i za pohvalit i za kritikovat nesto u pojedinim momentima utakmice.
Stvaramo sanse mora realizacija bit puno bolja ,mi smo danas glatbtrebali dobit 0-3 a ne da cekas kad ce kraj i nedo bog kiks prekid i primis gol.Ali opet odlicno je pobijedili smo sad pokusat kombinovanim sastav proci Troglav i pokusat dobit Stupcanicu uz nadam se rekordu u posjeti.
RutonjasaZapada

Post Postao/la RutonjasaZapada »

Ako neko ima link za sninak danasnje tekme da se pregleda sad lagano sve detaljno...
I da se zahvalim domacinima za 10 KM kartu baciliste nas u visine ponovo ipak nismo mali klub...Volimo Celik...
Cr7legia

Post Postao/la Cr7legia »

Igru briši bodove piši :lol: :like: , nek je 3 boda upisano, pripremiti se za Stupčanicu, a za Livno ćemo lagano.
Ako Bog da dobro vrijeme i atmosfera da se napuni Bilino :alkohol: :rock:
@Avenija kakva je vremenska prognoza za slijedeću sedmicu
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Cr7legia je napisao/la: 21 ruj 2025, 20:41 Igru briši bodove piši :lol: :like: , nek je 3 boda upisano, pripremiti se za Stupčanicu, a za Livno ćemo lagano.
Ako Bog da dobro vrijeme i atmosfera da se napuni Bilino :alkohol: :rock:
@Avenija kakva je vremenska prognoza za slijedeću sedmicu
Lose je vrijeme.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Nema izgovora nakon prve trice da strane i nakon 5 kola jedini bez poraza sve da čuskije padaju. Imamo stadion od 8000 natkrivenih mjesta. Taman. Samo treba sto ranije krenuti sa marketingom, kartama, plakatima širom grada i svime a ne u petak uvečer. Ovaj Čelik to zaslužuje.
Odgovori