NK Čelik

Avenija

Re: NK Čelik

Post Postao/la Avenija »

Sutra pobjeda bolja nego 1 milion od kantona :pray:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

BatistutA19 je napisao/la: 20 ruj 2025, 17:27 Kakva mini tabela bolan odluci ce.ti gostovanja Vitez,Tesanj,Hadzici,Bihac,Gracanica,Travnik Tomislavgrad ,tu ce se titula uzet ili izgubit ,kakva mini tabela vecina ce bit utakmica u derbijima nerijeseno.
Mini tabela u smislu da me boli k koliko bodova ima TOSK. Ne kazem da su nebitne utakmice protiv tih ekipa sto si spomenuo, to se slazem. Nego me ne zanima rezultat utakmice recimo Jedinstvo Tuzla city.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Jos samo Čelik i Radnik neporaženi.
Sutra gostujemo i mi i oni.
Čelik Bratstvu a Radnik Stupčanici.

Neka i nas sreća pogleda pa da jedini ostanemo neporaženi nakon 5 kola. Jača smo ekipa. Samo 100%, pamet i zalaganje!
Ali45

Post Postao/la Ali45 »

Sutra samo ić na 3 boda,bez kalkulacija,nek me obraduju za rođendan,a ne ko prošle godine da ga sjebu porazom od radničkog.
c'mon likČe
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

KakhaKaladze je napisao/la: 20 ruj 2025, 17:38
BatistutA19 je napisao/la: 20 ruj 2025, 17:27 Kakva mini tabela bolan odluci ce.ti gostovanja Vitez,Tesanj,Hadzici,Bihac,Gracanica,Travnik Tomislavgrad ,tu ce se titula uzet ili izgubit ,kakva mini tabela vecina ce bit utakmica u derbijima nerijeseno.
Mini tabela u smislu da me boli k koliko bodova ima TOSK. Ne kazem da su nebitne utakmice protiv tih ekipa sto si spomenuo, to se slazem. Nego me ne zanima rezultat utakmice recimo Jedinstvo Tuzla city.
Ne interesuje ni mene to Jedinstvo Tuzla i slicni izmedju sebe ali me ne interesuje ni mini tabela npr Mi ,Gosk,Sloboda jer to nece odlucit prvaka nego ova gostovanja sto sam nabroju.Eto Slobodi smo uzeli bod a vec nam pobjegose na 4 ako dobiju Travni e to su ti kiksevi na tzv malim utakmicama gdje se pravi razlika .I Zvezda I Partizan npr odigraju nerijeseno ali im Zvezda pobjegne na kraju 20 bodova i vise.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Ali45 je napisao/la: 20 ruj 2025, 18:50 Sutra samo ić na 3 boda,bez kalkulacija,nek me obraduju za rođendan,a ne ko prošle godine da ga sjebu porazom od radničkog.
Proslavi ti rodjendan do utakmice popij malo zapjevaj sto je sigurno sigurno 🤣🤣🤣Odmah iza ponoci pocni ti slavit lagano 😁😁Sutrasnja utakmica i od prosle sezone ni slicna jer prosle sezone su oni i mogli kiksat imali su bidova..Nece bit lahko,daj boze da pobijedimo.
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Sta cemo ako sutra bod uzmemo? I sa Stupcanicom bod? Hocemo li biti i tad jedina neporazena ekipa al na 9 mjestu tabele :D Na malim protivnicima se bodovi uzimaju!!! Vazda bilo i bit ce! Dva boda izgubljena protiv Buducnosti su ti izbila dva velika boda protiv Travnika i Slobode!!! Sutra i bod je ravan porazu! Ako se ne pobjedi sve se dzabe krecilo!
Al et sutra ce nam se sve kazati za 90 minuta u Gracanici gdje smo i cemu se imamo nadat.
phillies

Post Postao/la phillies »

Zivot ide dalje :D

Celik, ako se misli upustati u borbu za vrh, mora poceti pobjedjivati na strani. Kod kuce je vec ispucao nepovoljne rezultate ovim remijem protiv Buducnosti. Govorim za utakmice protiv relativno slabijih protivnika, odnosno onih ekipa koje sasvim sigurno nece imati pretenzije napadati vrh tabele, ali ce itekako zapeti protiv Celika da sto skuplje prodaju svoju kozu. Na tim ce se Celikova sezona lomiti i usmjeravati ovaj tim ili prema vrhu ili prema sredini tabele.
Momci sutra moraju izaci hladne glave, ali odlucni u svojoj namjeri da donesu sva tri boda u Zenicu. Imamo imena u ekipi, imamo pojedinacni kvalitet koji moze rijesiti utakmicu, nadam se da ce nam se sve ove "baksuzli" situacije iz proslih utakmice uveliko vratiti sutra i da nastavimo niz nepobjedivosti.

Bod iako je bolji od poraza, sutra ne vidim kako je dobar za nas.

NAPRIJED ČELIK!!!!
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Hoćemo pobjedu !
Svi u Gračanicu !
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Kakvo ceno odvajanje Slobode, to je smece od ekipe. Na kraju nece biti ni u top 3. Losa ekipa totalno.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

prisonbreak je napisao/la: 21 ruj 2025, 09:47 Kakvo ceno odvajanje Slobode, to je smece od ekipe. Na kraju nece biti ni u top 3. Losa ekipa totalno.
Sloboda je jedini ozbiljan protivnik u borbi za prvo mjesto. Husic je odlucio vratiti klub u Preminer ligu jer koliko sam cuo sve dugove je u par dana rijesio i ulozit ce u ekipu, a o sudijama da ne govorim znamo kakav je to maher i sta je u stanji uraditi.

Bez obzira na sve mi moramo sebe gledati
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Eugen je napisao/la: 21 ruj 2025, 10:17
prisonbreak je napisao/la: 21 ruj 2025, 09:47 Kakvo ceno odvajanje Slobode, to je smece od ekipe. Na kraju nece biti ni u top 3. Losa ekipa totalno.
Sloboda je jedini ozbiljan protivnik u borbi za prvo mjesto. Husic je odlucio vratiti klub u Preminer ligu jer koliko sam cuo sve dugove je u par dana rijesio i ulozit ce u ekipu, a o sudijama da ne govorim znamo kakav je to maher i sta je u stanji uraditi.

Bez obzira na sve mi moramo sebe gledati
Ma to se dalo i predpostavit ali mi moramo pametno radit i pripremat teren za iducu sezonu jer realno ove godine nismo ni spremni ni finansiski ni administrativno a ni igracki.
Moramo procistit ekipu kroz ova jos 2 prelazna roka , rijesavat se igraca koji nemaju nivo PL dovodit mlade igrace koji su talenti i dovest bar svaki prelazni rok po 3 stranaca i njih iskristalizirat za iducu sezonu bar 3 da su top kao( Jatta ili onaj iz stupcanice npr).
Sredit ondnosno popunit upravni odbor i administraciju terene za treniranje i onda krenut iduce sezone silovito na prvo mjesto i onda imas jos taj zimski prelazni tok u 1LF i ljetni prelazni rok kad udzes u PL
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Idemo po pobjedu idemo po PL! :alkohol:
RutonjasaZapada

Post Postao/la RutonjasaZapada »

Svi u Gracanicu i pobjede ce doci...Ko misli da se sezona zavrsava sa ove dvije naredne sedmice grno se vara.
Ja licno Slobodu ne racunam jer ljudi vidjet cete poslije 10 kola o cemu pricam....
Idemo lagano kafica i prema stadionu....
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Ali ne treba se zavaravati i Bratstvo je 30 godina u ovoj ligi, domaćinska ekipa..nije lako, naloženi će biti, Panjeta div u odbrani, Ordagić majstor sa loptom, ostalo sve mlado nabrijano da se pokazu pred TV kamerama...mi jesmo bolji ali smo i gosti, treba znati rutinirati pametno utakmicu što nismo pokazali do sada ni protiv Travnika ni Slobode a pogotovo Budućnosti. Dzaba sto si bio bolji, protivnik se vraćao našim greškama.
Odgovori