NK Čelik
-
Re: NK Čelik
Ma nas ko je kleo stvarno nije stedio. I uvijek bude ovako, kad se kod treba napravit iskorak mi se vratimo jedan nazad. Bez tri boda iz Gracanice opet se posjeta na stadionu polovi.
Ovaj drugi njihov gol stvarno boli gledat, da bi covjek sebi oci iskopo, Horic pusta loptu a Culov kratak ko februar. Branio sam dosta i jest jebeno kad lopta ide u okvir i ti ocekujes da je neko zakaci, u toj situaciji se ne mozes bacit kvalitetno jer izgubis taj pocetni podrazaj da se bacis, ali brate ono se mora hvatat. Lik ruke uz tijelo drzi.
Ovaj drugi njihov gol stvarno boli gledat, da bi covjek sebi oci iskopo, Horic pusta loptu a Culov kratak ko februar. Branio sam dosta i jest jebeno kad lopta ide u okvir i ti ocekujes da je neko zakaci, u toj situaciji se ne mozes bacit kvalitetno jer izgubis taj pocetni podrazaj da se bacis, ali brate ono se mora hvatat. Lik ruke uz tijelo drzi.
Srce, čast i ponos!
Kreće bijes i pritisak sociosaPatrickBateman je napisao/la: ↑13 ruj 2025, 21:46 Ma nas ko je kleo stvarno nije stedio. I uvijek bude ovako, kad se kod treba napravit iskorak mi se vratimo jedan nazad. Bez tri boda iz Gracanice opet se posjeta na stadionu polovi.

Mislim da ih je ova utakmica naucila nesto i bila lekcija pogotovo treneru koga da uvede i izbaci ali nema veze i ostale ekipe su kiksale od pocetka prvenstva pa i mi ali moramo se dokazat u narednim utakmicama!!!SVI U GRAČANICU PO TA 3 BODA!!!!!! 

Mozemo samo 3 klikera donijeti iz Gracanice.
Gubimo i dole i u Bihacu, pocinje serija poraza sada.
Gubimo i dole i u Bihacu, pocinje serija poraza sada.
Za ovo danas ne znam sta bih napisao. Onaj Horic mi je traume nabio. Ko je njemu reko da zna igrat "lopte"? Nepredvidiv i nesiguran 100 na sat.
Iduce kolo kad bi i dobili u Gracanici, protiv Stupcanije nema potrebe stampat vise od 1500 karti.
Bolje sto su nas popisali u septembru. nego da su u maju.
Iduce kolo kad bi i dobili u Gracanici, protiv Stupcanije nema potrebe stampat vise od 1500 karti.
Bolje sto su nas popisali u septembru. nego da su u maju.
Sta ih ima ovo uciti, imamo citavu knjigu lekcija samo iz prosle sezone. Ako im treba jos jedna, nek sve raspuste i spase nas zivaca.
Ovako sam ja sa tusnja izletio kad nam je sudija poništio gol i od nekog momka posudio cigaretu inače ne pušim i kod wc-a onog njihovog skačem od muke kao onaj i policajci gledaju u mene sta je ovom valjda se treba radovati sto nismo primili golRedbull je napisao/la: ↑13 ruj 2025, 21:26 https://streamable.com/pdip9b
Evo brata iza gola, poludio![]()
Bez motivacije usli, unaprijed upisani bodovi, bez energije, ma nista nije valjalo osim Kalesica. Ni atmosfere sve mrtvo, jug odjebo zapad. Nije imalo sta ni dignuti mrtvace na terenu.
Dese se jbg teške noci potrefi se sve. Nama se odbi od stativu u teren njima u gol. I da je ušla nama opet nista nije valjalo osim sto bi bodove upisali.
U ovoj ligi nema nesto vise domaći gostujuci teren i respecta svi igraju rastrće se u gostima kao da su kuci. Nadam se takvom Čeliku u Gračanici.
Najveća mi je briga sto će i dalje morati igrati Hodzić jer sad se povredi i Smajlović. Igrač manje u21, molim Boga da nije teža povreda. Zamisli katastrofe da se slucajno povredi Masić. 4 kolo a već u problemima.
Delić sramotne partije pruža.
Idemo dalje. Neporaženi smo
Jedino me to malo brine šta im je bilo pa su mrtvi od prve minute bili. Jel' ih toliko mentalno i fizički istrošila utakmica u Tuzli. Jesu li pregorili na treninzima..Dugo nisam gledao ovako fizicki nemoćan Čelik, protiv Slobode letili po terenu. Kao da su jučer igrali utakmicu negdje od 180 minuta i odmah danas ponovo u dres.
Regoje idi hrabro od prve minute po tri boda u Gračanici, jebo bod vise i čuvanje rezultata. Imas duplo bolji ekipu samo ih oporavi, odmori motiviraj da ne hodaju ko krepane mačke!
Dese se jbg teške noci potrefi se sve. Nama se odbi od stativu u teren njima u gol. I da je ušla nama opet nista nije valjalo osim sto bi bodove upisali.
U ovoj ligi nema nesto vise domaći gostujuci teren i respecta svi igraju rastrće se u gostima kao da su kuci. Nadam se takvom Čeliku u Gračanici.
Najveća mi je briga sto će i dalje morati igrati Hodzić jer sad se povredi i Smajlović. Igrač manje u21, molim Boga da nije teža povreda. Zamisli katastrofe da se slucajno povredi Masić. 4 kolo a već u problemima.
Delić sramotne partije pruža.
Idemo dalje. Neporaženi smo

Jedino me to malo brine šta im je bilo pa su mrtvi od prve minute bili. Jel' ih toliko mentalno i fizički istrošila utakmica u Tuzli. Jesu li pregorili na treninzima..Dugo nisam gledao ovako fizicki nemoćan Čelik, protiv Slobode letili po terenu. Kao da su jučer igrali utakmicu negdje od 180 minuta i odmah danas ponovo u dres.
Regoje idi hrabro od prve minute po tri boda u Gračanici, jebo bod vise i čuvanje rezultata. Imas duplo bolji ekipu samo ih oporavi, odmori motiviraj da ne hodaju ko krepane mačke!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Durmu i Mašetića vratiti u prvih 11.Eugen je napisao/la: ↑13 ruj 2025, 21:32 Da ne trazim postove od ranije Durmo je nezasluzeno sklonjen s gola, a novi golman u 5 kola vec nam je uzeo cetiri boda (kiks Travnik kiks Busucnost). A ove gore sto se zajebaju kaznio bi s pola plate trebas ranije zavrsit utakmicu da bude 3:1, 4:1, a ne onako da na kraju ti visi i bod
-
Ne moze se Masetic vratit u prvih 11, dok se Smajlovic ne oporavi. Ne vidim kombinatoriku u kojoj je to moguce. Jbg sad smo osudjeni da igraju Telalovic Hodzic i Jamakovic.Truhlo je napisao/la: ↑13 ruj 2025, 21:59Durmu i Mašetića vratiti u prvih 11.Eugen je napisao/la: ↑13 ruj 2025, 21:32 Da ne trazim postove od ranije Durmo je nezasluzeno sklonjen s gola, a novi golman u 5 kola vec nam je uzeo cetiri boda (kiks Travnik kiks Busucnost). A ove gore sto se zajebaju kaznio bi s pola plate trebas ranije zavrsit utakmicu da bude 3:1, 4:1, a ne onako da na kraju ti visi i bod
-
Ma kakav pritisak nema ovdje p od pritiska. Nego ce svi rec yebo ovo ne mogu se Banovici dobit, mislim to je mentalitet vecine u ovovm gradu.Truhlo je napisao/la: ↑13 ruj 2025, 21:50Kreće bijes i pritisak sociosaPatrickBateman je napisao/la: ↑13 ruj 2025, 21:46 Ma nas ko je kleo stvarno nije stedio. I uvijek bude ovako, kad se kod treba napravit iskorak mi se vratimo jedan nazad. Bez tri boda iz Gracanice opet se posjeta na stadionu polovi.
Ovaj drugi njihov gol stvarno boli gledat, da bi covjek sebi oci iskopo, Horic pusta loptu a Culov kratak ko februar. Branio sam dosta i jest jebeno kad lopta ide u okvir i ti ocekujes da je neko zakaci, u toj situaciji se ne mozes bacit kvalitetno jer izgubis taj pocetni podrazaj da se bacis, ali brate ono se mora hvatat. Lik ruke uz tijelo drzi.![]()
![]()
Srce, čast i ponos!
-
Prvo da se razumijemo, treba zabranit press na kojem će se obraćat igrači i treneri, pogotovo pred početak sezone kada svi novinari pitaju kakve su ambicije kluba za narednu sezonu itd... Ove sezone je Regoje najavio vrh tabele i AKO SE UKAŽE PRILIKA ZA NEŠTO VIŠE DA ĆEMO PROBAT ISKORISTIT. Zašto ovo pišem, zato što ne mogu da vjerujem šta sam sve čuo na zapadu večeras, pogotovo nakon primljenog drugog gola, od prozivanja Regoja, igrača, raznih psovki itd.. Pa mi smo najnerealnija publika na svijetu, gdje ba piše da Čelik mora pobjedit svaku utakmicu??? I ovi što fora neće više doć na utakmicu, ma ne morate ba nikad, jer zbog vas i vašeg pritiska na igrače, pojedini igrači, pogotovo ovi mlađi naprave kikseve koji nas koštaju bodova, ko ne može istrpit ove momke, eno arena sport, svaki vikend nek prate premiership, nek gledaju ljepotu, pasove, driblinge itd.. Allaha mi, ljepše mi je bilo kad nas je bilo 500 na zapadu, nego ovih sad 3000 koji 'ucjenjuju' dolaskom na stadion.. Ma vozdra ba..
Ludilooooo
je zarobiloooo

- BatistutA19
Ma sami smo sebi krivi niko nam nije kriv ,danas tromo,bezidejno ,sporo onda nedas golove primis dva pacerska gola i cao..Po meni nije golman kriv za drugi gol ,ono su najgore lopte centarsut ne dirne niko i u golu zavrsi .
Prolaznu ocjenu moze dobit samo Masic i Kakesic i Sero ,ostalo nula bodova .
Umijesfo da privuces 500 ljudi novih ti izgubis 500.ljudi a solidno je bilo raje a imali su sansu ovo dobit ne izgubit u Gracanici islo bi minimalno 5000 iduce kolo ,sad ako ne pobijedis plafin Stupcanica 2500 a nek je sami su krivi .
Ima puno kikseva sviju nije smak svijeta i nepobijedit,boze moj idemo dalje i hajd ali ovo mora bit opomena i trebnerima i igracima.Nista sastav toliko ne bi mijenjo jedino Kalesic treba bit startser,Popovic je zreo za klupe i Vardo ako ovako bude tanko.
Prolaznu ocjenu moze dobit samo Masic i Kakesic i Sero ,ostalo nula bodova .
Umijesfo da privuces 500 ljudi novih ti izgubis 500.ljudi a solidno je bilo raje a imali su sansu ovo dobit ne izgubit u Gracanici islo bi minimalno 5000 iduce kolo ,sad ako ne pobijedis plafin Stupcanica 2500 a nek je sami su krivi .
Ima puno kikseva sviju nije smak svijeta i nepobijedit,boze moj idemo dalje i hajd ali ovo mora bit opomena i trebnerima i igracima.Nista sastav toliko ne bi mijenjo jedino Kalesic treba bit startser,Popovic je zreo za klupe i Vardo ako ovako bude tanko.
Imamo mi probleme koje ce izac na vidjelo kako budu odmicale utakmice.
Prvo lose odradzen prelazni rok , gdje nemas zamjena za bekove a ni napadaca druga stvar toliko nam je ekipa spora da je to mucno gledat (Sivi i Jamakovic malo odskacu i to nije nesto aman ovo ostalo ko babe) danas nas pretrcavaju kao da nasi igraci stoje.
Treca stvar imamo strucni stab VELIKE ALI BAS VELIKE P.I...KE u to me niko nemoze u jerit drugacije, pojedini igraci koji su losi od pocetka igraju a neki nezasluzeno sjede na klupi.
Prvo lose odradzen prelazni rok , gdje nemas zamjena za bekove a ni napadaca druga stvar toliko nam je ekipa spora da je to mucno gledat (Sivi i Jamakovic malo odskacu i to nije nesto aman ovo ostalo ko babe) danas nas pretrcavaju kao da nasi igraci stoje.
Treca stvar imamo strucni stab VELIKE ALI BAS VELIKE P.I...KE u to me niko nemoze u jerit drugacije, pojedini igraci koji su losi od pocetka igraju a neki nezasluzeno sjede na klupi.