Slažem se.KenanA je napisao/la: ↑06 ruj 2025, 19:59 Najbolji napadač lige, doktor. Bravo Maške, bravo ekipa drugo poluvrijeme.
Hodžić nije za prvih 11, ne znam kako Mašetić ne igra. Bio je odličan na proljeće. Marin je za završnice kada treba zategnuti odbranu, nikako prvih 11.
Kalesić ne igra u prvih 11 zbog toga što je stigao kasno u ekipu ili ima drugi razlog?
Sve u svemu, bravo ekipa i stručni štab, odličan start.
Masica kritikuju debili sa zapada a ima ih i ovdje nekoliko. Al on ima zacepi zvalje golom ili asistencijomPatrickBateman je napisao/la: ↑06 ruj 2025, 20:04 Steta sto smo do njihovog gola igrali spustenih gaca. Od tog momenta i drugo poluvrijeme domimirali smo.
Masic pokazuje kakav je igrac, stvarno ne kontam ove likove sto govore da je los, Masic kad i ne postigne pogodak koristan je, a neki bi ga mijenjali za nekakvu bukvu od napadaca, za kojeg citava ekipa mora radit. Kretnja, namjestanje i zavrsnica u onoj situaciji na europskom nivou.
I ja se slazem Hodzic nije los ali mora se i Masetic probat , puno je pametniji i bolje zna sa loptom .Kontras'88 je napisao/la: ↑06 ruj 2025, 20:15Slažem se.KenanA je napisao/la: ↑06 ruj 2025, 19:59 Najbolji napadač lige, doktor. Bravo Maške, bravo ekipa drugo poluvrijeme.
Hodžić nije za prvih 11, ne znam kako Mašetić ne igra. Bio je odličan na proljeće. Marin je za završnice kada treba zategnuti odbranu, nikako prvih 11.
Kalesić ne igra u prvih 11 zbog toga što je stigao kasno u ekipu ili ima drugi razlog?
Sve u svemu, bravo ekipa i stručni štab, odličan start.
Mašetić je puno bolji od Hodzica, moze pricat ko sta hoce.
Marin nije za prvih 11 kraj price, propuh na lijevoj strani.
Za Kalesica ja mislim da je to trenerka mudrost, ako cemo gledat profil igraca Kalesica mozemo vidjeti da je on igrac za ovakve stvari kao danas, i kao onu utakmicu u Travniku.
Ako se vratimo u Travniku je usao sa klupe i 4 puta ukrao loptu, od toga 2 puta nad njin faul, ova dva puta je pokusao sam.
On ima duge noge brzinu i upravo ga trener koristi za takve stvari, da prelomi utakmicu na sredini terena kad je najvaznije sa klupe.
Ovdje se ne slazem s tobom oko bekova. Meni je Sivac veceras odigrao odlicnu utwkmicu,dok nam je sav bekaj dolazio sa strane gdje igra Smajlovic. Ma Vardo je igracina, jedan od boljih u ekipi. Cak mislim da je jedini igrac koji radi i igra, svaka cast njemu.AeroMs33 je napisao/la: ↑06 ruj 2025, 20:24 Znaci ko protiv Masketa nesto napise ide na ignore od sad.![]()
Dobra je ekipa ,ne moze bolje,fali kvaliteta al to je sta imamo,trce,bore se,hvala Bogu pa je Masic proradio ovih prva tri kola inace bi suha k. ostali u sve tri utakmice.
Mene najvise opet Sivac zivcira reko bi covjek trci,bori se al on nikad nista konkretno kad treba neku asistenciju,ubacaj nesto to me strasno zivcira iz utakmice u utakmicu al jasno mi je kako ostali misle da je dobar jer cesto je sa loptom na sredini terena .
Al et necu ga vise kudit al jedva cekam da ode na klupu.
Mali Riki dobar osim na pocetku imao je onaj kiks kad je trazio faul a nisu svirali. Hora fenomeno , Vardo kad treba bljesne sa zadnjim pasom i za mene je bolji od vecine jer time pokaze da zna a ovi ostali igraju prosjek ali su mladi i trce i bore se sto je za ovaj rang dovoljno.