NK Čelik

Redbull

Re: NK Čelik

Post Postao/la Redbull »

Zamorano je napisao/la: 31 kol 2025, 15:09
Redbull je napisao/la: 31 kol 2025, 13:48
Zamorano je napisao/la: 31 kol 2025, 13:38 Samo da pitam ove organizatore 12 igrac FORUMASI hocel biti ta akcija i ove godine? Koji mjesec nas kaci ako ce je biti i ko ce to organizovati? Hvala unaprijed :D
A unazad cemo one koje ne budu ucestvovali u istoj :mrgreen:
Do sad sam je ja organizovao, ako neko ima zelju da preuzme bujrum. Sljeduje nas tek od oktobra da se pokrenemo, skupljati prijave, pa uplate i zavrsiti akciju.

Prosle godine smo se jedva skupili, ali smo odradili. Nadam se ove godine da ce to brze ici.
Od oktobra. Hvala. Sto se mene tice zadovoljan sam organizacijom s tebe :D
Ja cu glasat da ti ostanes organizator samo gdje se glasa :D
Posto je islo sporo i jedva prosle godine pisi mene 300 km! Da ide brze ove godine! Ko slaze govno mu!
Oki od oktobra se zadamo za 12 igraca!
Krenemo od oktobra, dok se mi skupimo i svi uplate svoj dio, vec nova godina i tako zavrsimo akaciju.
phillies je napisao/la: 31 kol 2025, 15:22 Ma Redbull je presao igricu sa organizacijom 12. igraca, tako da ni ja ne bih nista mjenjao :D
Kad smo pretprosle godine opstali sa akcijom i ove cemo. Uspio nafatati nekog amerikanca, na sami kraj uplati oko 200-300 dolara i spasimo akciju :mrgreen:
phillies

Post Postao/la phillies »

Nije nekog amerikanca, nego gospodina Kenu, robijasa "sa dna kace" sto se kaze. :D

EDIT: Pardon, mislio sam da govoris o prosloj godini ne pretprosloj :D
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Zamorano je napisao/la: 31 kol 2025, 13:34
Cinvict35 je napisao/la: 31 kol 2025, 10:50
Zamorano je napisao/la: 31 kol 2025, 10:16
Kakve bolan glavobolje??? Ko je igro kad je otiso u Stupcanicu umjesto njeg? Igrat ce svako onako kao on sinoc.Trcis ko vo po terenu,vracas golmanu s 55 metara loptu,fulas 1 na 1 ,neces dodat covjeku koji je u100 puta boljoj poziciji da dadne gol i rijesi tekmu i sad ko ce igrat ako on ne bude igro? Nek Durmo igra bolji ce bit! Nemam nista protiv momka i nek igra svaku tekmu al za mene je on obican igracic igro il ne igro nikakvu prevagu ne donosi,svejedno mi. A vi ga kujete u zvijezde i nekakvog igracinu sta poslije Masica? Nista! Isto ko i prije njeg!!!
Nema prevagu nikakvu , upravu si 2 kola asistencija i pogodak i bar 7 ili 8 suteva i sansi za go , ma nema on pojma a necemo o tome da je ubjedljivo najvise pretrcao.
Kakvu bolan asistenciju frajko spustene glave puca pored gola :mrgreen: sreca dijete bilo u guzvi pa se snaslo i dalo gol.Cuj asistencija :lol: On Bogu nebi asistiro! Pogledaj snimak!
Ti si drug sirov i nema s tobom neke komunikacije procitaj 20 postova od momaka sa foruma kako hvale Masica a ti jedini kontra
Niko ne spori da je mogao i trebao dodat Jamakovicu ali nije i to je greska a rec da nevalja i da je balvan moze samo ko ima nesto protiv njega a tako i za Vardu.
Nedavno pricam sa Jusicem i jos jednim nasim igracem kazu da nas je licno on i Marin izvukao prosle sezone a posebno hvalio Vardu ali ti imas svoje pa svoje
Redbull

Post Postao/la Redbull »

phillies je napisao/la: 31 kol 2025, 15:53 Nije nekog amerikanca, nego gospodina Kenu, robijasa "sa dna kace" sto se kaze. :D

EDIT: Pardon, mislio sam da govoris o prosloj godini ne pretprosloj :D
Ovaj nije ni pricao nas :mrgreen:
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Sloboda ako ne rijesi registracije igraca seli u nizi rang. Ne mogu pola prec protiv Radnika.
Delirijum1988

Post Postao/la Delirijum1988 »

Cinvict35 je napisao/la: 31 kol 2025, 17:27

Nema prevagu nikakvu , upravu si 2 kola asistencija i pogodak i bar 7 ili 8 suteva i sansi za go , ma nema on pojma a necemo o tome da je ubjedljivo najvise pretrcao.
Kakvu bolan asistenciju frajko spustene glave puca pored gola :mrgreen: sreca dijete bilo u guzvi pa se snaslo i dalo gol.Cuj asistencija :lol: On Bogu nebi asistiro! Pogledaj snimak!
Ti si drug sirov i nema s tobom neke komunikacije procitaj 20 postova od momaka sa foruma kako hvale Masica a ti jedini kontra
Niko ne spori da je mogao i trebao dodat Jamakovicu ali nije i to je greska a rec da nevalja i da je balvan moze samo ko ima nesto protiv njega a tako i za Vardu.
Nedavno pricam sa Jusicem i jos jednim nasim igracem kazu da nas je licno on i Marin izvukao prosle sezone a posebno hvalio Vardu ali ti imas svoje pa svoje
Potpisujem :like:
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Cinvict35 je napisao/la: 31 kol 2025, 17:27

Hvala Bogu pa se pojedinci kao on ne pitaju nista u vezi kluba, samo poledaj sastav kakav napise tamo i sve ti je jasno, lik nema pojma al zato svakom loncu poklopac
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

@eugene gdje si, šta je sa Burekom? Je li realno da se spremi za barem 30 minuta, tamo nekad poslje 5. kola, ima onaj kup federacije da osjeti teren...

Palačkić sinoć na klupi :like:

Isto za @eugena pitanje, da li naš grande capitano el dido Isak trenira za ne daj Bože :mrgreen: Dosta više i malog Telalovića, daj nam Isaka da ispiše historiju u 5. deceniji života minute u dresu slavnog legendarnog Čelika iz Zenice :srce:
Cinvict35

Truhlo je napisao/la: 31 kol 2025, 19:41 @eugene gdje si, šta je sa Burekom? Je li realno da se spremi za barem 30 minuta, tamo nekad poslje 5. kola, ima onaj kup federacije da osjeti teren...

Isto za @eugena pitanje, da li naš grande capitano el dido Isak trenira za ne daj Bože :mrgreen: Dosta više i malog Telalovića, daj nam Isaka da ispiše historiju u 5. deceniji života minute u dresu slavnog legendarnog Čelika iz Zenice :srce:
Hora je meni rekao da se burek ocekuje tek na proljece da se vrati u neku formu, mada je to bili prije 2 mkeseca ali je Regoje neki dan u interviju spomenuo i neku povredicu Burekovica pa vjerovatno tesko do 5 kola, ja se nadam mozda oko 10tog da pomalo ulazi ako ne bude neki povreda i sl
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Zabi ga King Zvezdi...
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Cinvict35 je napisao/la: 31 kol 2025, 20:16
Truhlo je napisao/la: 31 kol 2025, 19:41 @eugene gdje si, šta je sa Burekom? Je li realno da se spremi za barem 30 minuta, tamo nekad poslje 5. kola, ima onaj kup federacije da osjeti teren...

Hora je meni rekao da se burek ocekuje tek na proljece da se vrati u neku formu, mada je to bili prije 2 mkeseca ali je Regoje neki dan u interviju spomenuo i neku povredicu Burekovica pa vjerovatno tesko do 5 kola, ja se nadam mozda oko 10tog da pomalo ulazi ako ne bude neki povreda i sl
Ma reko bar u tom kupu protiv niželigaša da ga vidimo, valjalo bi da ga barem za pola sata osposobimo do sredine prvenstva na jesen, jbg trebat će nam širine, doći će kartoni, povrede
strucnjak9

Post Postao/la strucnjak9 »

Rz88 je napisao/la: 31 kol 2025, 20:51 Zabi ga King Zvezdi...
Strasan igrac. Osim gola, dobro je i namucio odbranu Zvezde. Prije par dana sam mu se javio na instagram, rekao mi je da ceka da Celik rijesi vizu da ima nekih problema oko toga, ali da je nacelno sve dogovorio s nama. Gledao je i utakmicu protiv Travnika, bas sam osjetio da jedva ceka da dodje. E sad pitanje je sta ce biti poslije ove utakmice, jer do sad klub nije uspio da mu rijesi vizu
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Burek ako vise zaigra fudbal bice dobro, opet je imao neku povredu, ne ocekujem nista od njega. Isakovic proslu sedmicu redovan na treninzima trebao je sad biti na klupi. Ocekujem i ove sezone da ubiljezi koji nastup
Cinvict35

Eugen je napisao/la: 31 kol 2025, 21:53

Burek ako vise zaigra fudbal bice dobro, opet je imao neku povredu, ne ocekujem nista od njega. Isakovic proslu sedmicu redovan na treninzima trebao je sad biti na klupi. Ocekujem i ove sezone da ubiljezi koji nastup
Ma to sa Burwkom je odma smrdilo vise se islo na hajp da raju haman dignu i reklama za druga pojacanja, jos ako su mu dali platu nije nikako dobar posao , jednostavno nesmijemo mi bit neka socijalna sluzba pa ozivljavat nekakve karije re. Za mene je promasaj potpisivat igrace koji nisu igrali vise od max 6 mjeseci
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Eugen je napisao/la: 31 kol 2025, 21:53

A jbg :(

Al ono i realno, kad je on zadnji put odradio utakmicu, prije dvije godine. Da i nije imao povreda, trebalo bi mu sigurno pola godine da uđe u ritam.

Neka nam Isaka tu, ostavio nas u ligi na proljeće, to mu nikad neću zaboraviti :srce:

I da opet za Bureka, grešku koja će ga koštati je napravio prije godinu kad nije potpisao i na zimu isto. Jbg kalkulišeš pa izgubiš
Odgovori