NK Čelik

Cinvict35

Re: NK Čelik

Post Postao/la Cinvict35 »

Ja sam prezadovoljan a ovi neki fudbalski magovi na forumu koji nikad nisu izasli na veliki teren bi da ekipa igra u najmanju ruku kao Liverpoli i Barsa u najboljim danima ma hajde.
Sivac prvo poluvrijeme je ubio igrace Tomislava i sve sto smo napravili bilo je od njega i njegovi centarsuteva jer smo sve i igrali po desnoj strani da je imao gresaka jest to je i nomalno.
Mesic isto tako pravio je nevjerovatan presing od 0 do 90 minute imao top sanse jbg nece u go i kod prvog gola je njegova zasluga da je nije dirao Riki vjerovatno bi i usla al volim sto je Riki zabio.
Zamjeram mu onu skrtost kad je imao Jamakovica a golman uhvatio ostalo je dobro odradio.
Vardo nike toliko lose a ni dobro Marin malo losiji al trci trudi se valjda se popravi.
Riki fenomenalan kao i Horaostali dobri trebali smo realno dobit 4 razlike al et desi se da ekipa stvori ovoliki broj sansi pa i izgubi iz jednog suta.
Super je ovo jer vidi se iz aviona da ima prostora za napredak 50% a onda bi bili nezaustavljivi.
Posjeta solidno dobra
Cr7legia

Post Postao/la Cr7legia »

IMG_20250830_214642.jpg
IMG_20250830_214642.jpg (58.41 KiB) Pogledano 554 puta.
Evo jedna za odlazak 7. sa Bilinog :lol: :lol:

https://youtu.be/NCqukZyk19M?feature=shared
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Avenija je napisao/la: 30 kol 2025, 21:30 Hoće li Tuzlaci ispasti gospoda kao Travnik pa nam dati cijelu centralnu tribinu iduce subote? :mrgreen:

Rutinska pobjeda ali Čelik nije ni na 50% svojih mogućnosti.
Ono sto svi vidimo da fali centarfor jedan da se zaokruži roster.

Da Vardo i Popović nisu u formi. Durmiš i Kalesić su trenutno mnogo korisniji. Nismo nesto fizicki ni spremni.

Ali i kad pored svega toga rutiniras Tomislav onda znas da je prostor za napredak u svakom segmentu ogroman što je dobro. Limit ove ekipe je daleko iznad ovoga.
Prezadovoljan sam, baš prezadovoljan. Imamo glavu i rep, znamo fino zatvoriti utakmicu i osim one prečke Tomislava, apsolutno smo pojeli protivnika.

Kao i nakon Travnika, još više raduje ogroman prostor za napredak, što kažeš ova ekipa nije ni na 50% a rutinira solidne prvoligaške ekipe sa pola gasa :pray:

Vratio nam se Maške, da i zapad malo grlo podere :lol: Yebem li ga u glavu ludu, gine, trči, al što može živce izvaditi svima :tobože:

Šerex i Kalesić kada upadnu u prvih 11, to će biti dimenzija više u igri.

Dobra procjena delegata, nije bilo ni 3000, tu negdje oko 2500, a to će se pokazati i kroz broj prodanih ulaznica plus sezonske.
Crkvice88

Post Postao/la Crkvice88 »

Idemo sad u tuzlu po pobjedu, tamo necemo imati toliko prostora da fulamo sigurne sanse, a mozda bude i protiv njihovih juniora, da ogadimo djeci fudbal hahahah Sve u svemu trebamo bit zadovoljni danasnjom igrom, puno je ovo bolje od prosle sezone, a tokodje ima mjesta za napredak. Dize se prasima..
Dize se prasina
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Za mene je Masic igrac utakmice :like:
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Mislim da je bilo sigurno 3000 + veceras...Solidna posjeta.Masic osim one sebicnosti odlicno odigrao!Nek se Telalovic upisao u istoriju kluba ,momku svaka cast!Nek one lazne"legende"Hibic,Bolic odu u zaborav...Daleko im kuca od Bilinog
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

prisonbreak je napisao/la: 30 kol 2025, 22:04 Za mene je Masic igrac utakmice :like:
Sigurno, al pošto nije asistirao jamakoviću, evo mu qrčina, ide glas Telaloviću :lol:
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Truhlo je napisao/la: 30 kol 2025, 22:06
prisonbreak je napisao/la: 30 kol 2025, 22:04 Za mene je Masic igrac utakmice :like:
Sigurno, al pošto nije asistirao jamakoviću, evo mu qrčina, ide glas Telaloviću :lol:
Pa 90% gola Telalovića je zasluga Mašića :mrgreen:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

A niko ne vidi kada Marin njemu nije ostavio kada prebacio gol, pa poslije tog mu opet ne daje na penalu, vec uvaljuje loptu Seri...

Od mene definitivno glas ima Masic, najveca borbenost od cijele ekipe.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

prisonbreak je napisao/la: 30 kol 2025, 22:13
A niko ne vidi kada Marin njemu nije ostavio kada prebacio gol, pa poslije tog mu opet ne daje na penalu, vec uvaljuje loptu Seri...

Marin je zaista mozda i najlosija karika u ekipi ja bi ga malo i klupirao pa pokusao sa Durmisem ili Jamakovicem kad se Sero vrati na 100%
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

prisonbreak je napisao/la: 30 kol 2025, 22:13

Ma kakav Marin, nema tu elektrona i varnica ko sa Mašketom :mrgreen: Ovaj ima ono nešto, probudi ono najgore u zapadu :mrgreen:
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Niko ovdje ne kritikuje ekipu u cjelini i ne trazi se da igra ko Barcelona,al ako ce Vardo bit onako kilav a Kalesic grijat klupu ma vadi truhlog Vardu taman da je Titin sin!! Pogledajte svi situaciju kad Masic ne daje loptu samom Jamaku to je 52. minuta snimka,ono je za zatvora potez! Jos da je bilo 0-0 a medzed da je onako uradio zapad bi ga pojeo. Prostora za napredak ima i igra ce biti bolja al brate ako Popovic je prespor de brze mjenjaj ga Durmisem i tako te stvari. U globalu puno je to bolje nego prosle sezone al makar sad imamo solidno dobre igrace na svim pozicijama pa de mjenjaj slobodno i vise i brze. U Tuzli mislim da necemo izgubiti a vrlo lako bi mogli i dobiti tekmu. I na kraju ne zanima me nicija procjena broja gledalaca vec samo objava kluba o prodatim ulaznicama,to je ogledalo posjete! Ostalo je samo pišanje uz vjetar.
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Zadovoljan igrom,definitivno smo kvalitetniji nego prosle sezone!Mjesta za napredak ima mnogo,ali to ce se desavati kako vrijeme bude odmicalo!Neka hajp pocne - SVI U TUZLU n
Hardzavi

Post Postao/la Hardzavi »

Srce je puno kad smo zagrmili sa zapada🖤❤️
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Sto se tice utakmice zadovoljan sam igrom imali smo šansi dosta zaista ali lopta nije htjela u gol par puta da bude ubjedljiva
Sto se tice masica jest i mene iznervirao sa sebičnosti ali opet treba reci momak je čitavu utakmicu se borio i bilo ga na svim pozicijama tako da momak je odigrao dobru utakmicu uz telalovica po meni najzasluziji za pobjedu
Ehh sad idemo u Tuzlu nadam se da ću biti sretan ekipi sa tribina i da pobjeda bude
Ako je ko za kafu u Tuzli na dan tekme nek se javi ovo ne vazi za navijace slobode hahaha
Odgovori