2. kolo: NK Čelik - NK Tomislav

Iz kola u kolo WWIN Prve lige Federacije BIH

Koji konacni ishod očekujete u utakmici NK Čelik - HNK Tomislav?

Anketa je završila: 01 ruj 2025, 00:14.

Pobjeda Čelika jednim golom razlike
6
19%
Pobjeda Čelika sa 2 i više golova razlike
26
81%
Nerješeno
0
Nema glasova.
Pobjeda Tomislava
0
Nema glasova.

Ukupno glasova: 32

R0b

2. kolo: NK Čelik - NK Tomislav

Post Postao/la R0b »

Poslije Travnika i jednog boda dolazi nam Tomislav na Bilino...Idemo sada jos jace pokupit 3 boda i napunit Bilino Polje.
RubikovaKocka

Re: 2. kolo: NK Čelik - NK Tomislav

Post Postao/la RubikovaKocka »

Razbiti Tomislav pa invazija na Tuzlu :sjekira:
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Gledao sam Tomislav kontra Hadžića, onako ispodprosječni i jedni i drugi, katastrofa od igre. Ovo uzimamo glat 2 razlike.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Ko ce cekati vikend, daj svih 27 kola do decembra.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Puni srednja Bosno zapad do kraja ! :srce:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Belaj je kisa najavljena u subotu i nedjelju, ali svi na stadion nema izgovora. Ocekujem 3.000
phillies

Post Postao/la phillies »

Eugen je napisao/la: 25 kol 2025, 15:22 Belaj je kisa najavljena u subotu i nedjelju, ali svi na stadion nema izgovora. Ocekujem 3.000
68% ali tu je zapadna tribina koja, ako su mnogi zaboravili, ima krov i ne prokisnjava :) tako da su dva sata sigurni i suhi...samo nek dodju ranije pred ulaze a ne 15 minuta pred utakmicu, i onda cekaju 20tak minuta da udju. A sama tribina prima preko 6.000 tako da svi mogu stati :)

I kupite karte, nemojte se sugat' :) :grljenje:
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
habuba

Post Postao/la habuba »

Ovdje se nadam da cemo dominirati. Volio bih da gledam utakmicu u kojoj cemo odrzati visok tempo konstantno.
phillies

Post Postao/la phillies »

Mislim da ce Regoje u ovoj utakmici krenuti sa ofanzivnijom postavom, mozda cak i dvojicom u spicu.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Ponoviti sastav iz Travnika iz prvog poluvremena. Jedini meni upitnik bi bio da li gurnuti Kalesića od prve umjesto Telalovića da odradi 60 minuta ili opet sa klupe. Ostalo ništa ne dirati.

U slučaju povoljnijeg rezultata nakon 45 minuta, izmjene praviti dosta ranije. Dao bih Međuseljcu i Durmišu barem po 30 minuta.
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Truhlo je napisao/la: 26 kol 2025, 09:59 Ponoviti sastav iz Travnika iz prvog poluvremena. Jedini meni upitnik bi bio da li gurnuti Kalesića od prve umjesto Telalovića da odradi 60 minuta ili opet sa klupe. Ostalo ništa ne dirati.
Ja bih malog Telalovica svakako stavio, prije bih se dvoumio izmedju Varde i Kalesica.

Kisa smao u subotu :oops:

Tomislav bi se trebao lagano rijesiti, a onda dobro ekipu pripremiti za Tuzlu.

Edit: mozda ovdje po meni se moze probati na gostovanjima i sa 4-4-2.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

prisonbreak je napisao/la: 26 kol 2025, 10:03
Truhlo je napisao/la: 26 kol 2025, 09:59 Ponoviti sastav iz Travnika iz prvog poluvremena. Jedini meni upitnik bi bio da li gurnuti Kalesića od prve umjesto Telalovića da odradi 60 minuta ili opet sa klupe. Ostalo ništa ne dirati.
Ja bih malog Telalovica svakako stavio, prije bih se dvoumio izmedju Varde i Kalesica.

Kisa smao u subotu :oops:

Tomislav bi se trebao lagano rijesiti, a onda dobro ekipu pripremiti za Tuzlu.
Moramo tempirati Kalesića da podiže spremu i minute. 45 minuta u Travniku, sad ga gurnuti 60 da odradi. Možda i bolje startati Kalesić-Telalović, a u drugom uvesti Vardu, Durmiša, Međuseljca, Šeru i dati koju minutu zeničkom Icardiju Spahiću :srce:

A vidio sam kišu :( Ima još dana do subote, možda se promjeni...
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

@prison možda već protiv Tomislava vidimo 4 4 2. Uh kako bi dobro bilo vidjeti u vrhu Mašića i Jamakovića od prve minute presing... a veza iza njih Šero - Kalesić - Telalović (Vardo) - Popović.

Stvarno kvalitetan roster ove sezone, još kad se vrate Burek i Jusić :pray:
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Truhlo je napisao/la: 26 kol 2025, 10:22 @prison možda već protiv Tomislava vidimo 4 4 2. Uh kako bi dobro bilo vidjeti u vrhu Mašića i Jamakovića od prve minute presing... a veza iza njih Šero - Kalesić - Telalović (Vardo) - Popović.

Meni ni u jednim kombinacijama Marin nebi imao prednost na krilu od Durmisa po trenutnoj formi.Mozda ubacivat Marina od 70te kad se malo izmore njihovi bekovi ovako on nema sanse kad su svjezi, volio bi da me demantuje ali tanak je skros spor i trom.
Jos je Durmis mlad moze se dizat i kao i ekipa za neke iduce sezone dok od marina sigurno u buducnosti tesko da mozes ocekivat da postaje bolji
Cr7legia

Post Postao/la Cr7legia »

Cinvict35 je napisao/la: 26 kol 2025, 16:10
Truhlo je napisao/la: 26 kol 2025, 10:22 @prison možda već protiv Tomislava vidimo 4 4 2. Uh kako bi dobro bilo vidjeti u vrhu Mašića i Jamakovića od prve minute presing... a veza iza njih Šero - Kalesić - Telalović (Vardo) - Popović.

Meni ni u jednim kombinacijama Marin nebi imao prednost na krilu od Durmisa po trenutnoj formi.Mozda ubacivat Marina od 70te kad se malo izmore njihovi bekovi ovako on nema sanse kad su svjezi, volio bi da me demantuje ali tanak je skros spor i trom.
Jos je Durmis mlad moze se dizat i kao i ekipa za neke iduce sezone dok od marina sigurno u buducnosti tesko da mozes ocekivat da postaje bolji
Ne baš u 70toj možda prije, oko 60te minute.
P.S. SVANI SUBOTO :twisted: :twisted:
P.P.S. Predikcije za golove Mašić u 35' i Hodžić 70' :rock:
Zaključano