ISKRENE FUDBALSKE PRIČE !
Re: GOŠK GABELA
Insajderska je i provjerena da je Fudo izbacen iz sudnice tokom iznošenja završnih rijeci jer je divljao.
Dodje sve na naplatu ! Sjećam se kad su oni radnici štrajkovali gladju kad im je oteo stanicu i gurnuo u stečaj da je izjavio nek umru od gladi, jedu oni samo glume, dzaba strajkuju nema pomoci.
Neka pobjedi pravda i istina, neka pobjedi dobro i Zenica.
Dodje sve na naplatu ! Sjećam se kad su oni radnici štrajkovali gladju kad im je oteo stanicu i gurnuo u stečaj da je izjavio nek umru od gladi, jedu oni samo glume, dzaba strajkuju nema pomoci.
Neka pobjedi pravda i istina, neka pobjedi dobro i Zenica.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Jesi li upratio da je POSKOK ovih dana preuzeo neke slucajeve kantonalnog Tuzilastva?
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /250807035
Sad bi se moglo od ovoga napraviti zayebancija i za Plandilo, posto moguce je da nece biti kruznog toka tamo gdje je planiran, a to nam nikako ne godi.
Sad bi se moglo od ovoga napraviti zayebancija i za Plandilo, posto moguce je da nece biti kruznog toka tamo gdje je planiran, a to nam nikako ne godi.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Nisam 100% siguran jer niko od mojih nije nikad poslao auto. Oko 2K USD je kontenjer to Ploca i onda ide carina i to osim ako imas kakvi veza.phillies je napisao/la: ↑07 kol 2025, 19:54 Kad se vec spominje drzava preko bare, moze li mi neko odgovoriti, u cemu je fazon dovuci automobil iz Amerike u Bosnu? Vidjao sam dosta auta sa registracijama Missouri-ja, Ohio-ja....Mislim kako se to isplati, samo da bi se ovdje vozalo svoje auto? Hvala unaprijed.
@KenoRob
Samo krajem i cuvaj se onih sto preticu na punoj![]()
![]()
Vjerovatno se isplati poslat i prodat ako si uzeo povoljno ovde ali ne kontam te sa tablicama. Mozda je skupo dole to sve preves a moze na US tablice

Ma ne vjerujem da prodaju auto ovdje. Vise sam misljenja da nasi amerikanci plate prevoz auta, da imaju po Bosni sta vozat. A opet valja platiti i povratak u Ameriku
Ma nevermind, 

Samo Čelik zenički !!!
Ovo je jedna jadno opasna tema za Zenicu. Da bi napisao sve sta mislim trebalo bi mi pola sata. Teska tema na nacionalnoj osnovi. Nama, Zenici se 30 godina neda isključenje sa M17 u grad. Pogledaj Arenu najbolju u drzavi i šoping. Nigdje u svijetu nema da takvi objekti nemaju izlaz na glavnu cestu. Vidimo patnju da Zenica konacno probije tu blokadu i na poslovnoj zoni Zenica Jug. Bilo gdje. Dok u Vitezu samo izgradiš objekat i HDZ ti odmah da odobrenje za spajanje na magistralu. Otvoriš pivnicu Dačo u podrumu kuce i direkt izlazis na magistralni put iste kategorije kao magistrala kroz Zenicu.phillies je napisao/la: ↑07 kol 2025, 21:45 Jesi li upratio da je POSKOK ovih dana preuzeo neke slucajeve kantonalnog Tuzilastva?
Necu duziti u Zenici ima mnogo izdajnika i politicara i ovih aktivista koji blokiraju mnoge stvari i gradnju po Zenici po nalogu HDZ zbog Žepča i Viteza i okolnih mjesta sa vecinskim hrvatskim stanovništvom..Njima ne odgovara nikako razvoj najveceg i jedinog grada centralne Bosne sa preko 100 000 stanovnika..Ode onda sav novac u regionalni centar. Danas se ratovi vode ekonomijom. Vidimo Ameriku. Carine. Taj sto je spomenut u tom članku koji je prijavio Kasumovića i Zenicu je jedan od tih koji radi za te lobije. Tu ću se zaustaviti.
Jer naprimjer nas narod ne vidi sta se dešava u pozadini. Koliko divlja ustastvo kao nikada. Do granica našeg grada. A morati će se kada tada osvijestiti i jačati nacionalnu svijet. Mozes li zamisliti da je na 12 kilometara od Zenice u Vitezu postavljena spomen ploča na kojoj piše doslovno "ubijeni muslimanskom granatom" a nama ti isti napravili MASAKR ispred Bosanke i u staroj čaršiji desetine mrtvih, desetine ranjenih, pa kakve su to komšije. Cuj muslimanska granata. Jel bila osunecena?
Ali ono sto ja pisem od početka teme, ja sam za mir, prosperitet, edukaciju generacija, promjenu mentaliteta, ekonomiju, biznis, poboljšanje standarda mog naroda, lagodniji i ugodniji život i premijerligaški Čelik

Nije normalno da Federacija nasim novcem u Mostaru(zbog HDZ) gradi dvorane, bazene, stadione, hrvatski kulturni centar od 30 miliona a Zenica sve mora svojim novcem iz gradskog budzeta. Umjesto da i nama ostane 20 miliona godisnje u gradskom budzetu jer Federacija preuzme troškove gradnje objekata pa da i mi gledamo Čelika u Evropi, da ulazemo u trgove, ceste, parkove nove, akva parkove, zoo vrtove, poslovne zone, šopinge sredjivanje svih problema koji dižu standard i kvalitet života
Da ovaj malo jadni narod koji se 100+ godina trovao se zagadjenim zrakom, isao u rudnike, trovao se benzenom i sumporom po željezarama MALO PRODISE I PROGLEDA.
Dosta smo gradili druge vrijeme je za naš grad. Treba se izboriti.
I drago mi je sto ti je sad taj grb na avataru

Klubovi u Bosni i Hercegovini po veličini baze navijača po mom mišljenju. Kada je klub u stabilnom stanju.
1. Zeljeznicar
2. Sarajevo
3. Čelik
4. Velež
5. Borac
6. Zrinjski
7. Sloboda
8. Široki Brijeg
9. Jedinstvo
10. Posusje
1. Zeljeznicar
2. Sarajevo
3. Čelik
4. Velež
5. Borac
6. Zrinjski
7. Sloboda
8. Široki Brijeg
9. Jedinstvo
10. Posusje
Ma moras biti bas degenerik da to uradis sto zbog finanskijskog aspekta sto zbog vremenskog aspekta. Isplatljivije Ferarija lease-at u BiH mada onda fali Missouri, Ohio tablice

Nemam vise vremena odoh cekirat kartu.
Seljak je cudo

Brate, sretan put i dobro dosao!
Samo Čelik zenički !!!
Jel to Regoje vidio da nema napadača(centarfora) konacno?
Šta to moje oči čitaju
A sto se tiče Travnika ta utakmica se dobija na pripremi, taktici i psihološkom planu. Vjerujte 2000 nas zeničana gore je prednost Travniku. Kako? Pa da im motiv i imat da poginu i da se pokažu pred tolikim brojem ljudi i javnosti, medija, jer im ta pobjeda odjekne sirom zemlje dok našim igračima stvara nevjerovatan pritisak. Večeras detaljno analiziram situaciju i dajem preporuke kako okrenuti vodu na naš mlin i pobjediti Travnik. A to će se i desiti.

Šta to moje oči čitaju

A sto se tiče Travnika ta utakmica se dobija na pripremi, taktici i psihološkom planu. Vjerujte 2000 nas zeničana gore je prednost Travniku. Kako? Pa da im motiv i imat da poginu i da se pokažu pred tolikim brojem ljudi i javnosti, medija, jer im ta pobjeda odjekne sirom zemlje dok našim igračima stvara nevjerovatan pritisak. Večeras detaljno analiziram situaciju i dajem preporuke kako okrenuti vodu na naš mlin i pobjediti Travnik. A to će se i desiti.
REGOJE I UPRAVO IDEMO U NAPADAvenija je napisao/la: ↑05 kol 2025, 10:37 Hajmo daj jos dva komada za miran san Zenice. Regoje gdje ti je napadač? Mašić to nije. Mislim na klasičnog centarfora.
A sta ako se povredi? A sta ako dobije karton, nakon tri kola strahovati da će ti igrač dobiti 2 žuta pa mora igrati pod ručnom, sta ako budemo ganjali rezultat a hocemo koga ćeš uvesti. Sta ako Masić zatraži izmenu. Regoje kako tako iskusan ne vidis da nemas centarfora a imas 20 igrača.
PREDSTAVITE IH
Jel ti se nesto ukazalo u vidu privatne poruke? Ako jest, slobodno posalji i meni hahahahahaahahaAvenija je napisao/la: ↑08 kol 2025, 14:45REGOJE I UPRAVO IDEMO U NAPADAvenija je napisao/la: ↑05 kol 2025, 10:37 Hajmo daj jos dva komada za miran san Zenice. Regoje gdje ti je napadač? Mašić to nije. Mislim na klasičnog centarfora.
A sta ako se povredi? A sta ako dobije karton, nakon tri kola strahovati da će ti igrač dobiti 2 žuta pa mora igrati pod ručnom, sta ako budemo ganjali rezultat a hocemo koga ćeš uvesti. Sta ako Masić zatraži izmenu. Regoje kako tako iskusan ne vidis da nemas centarfora a imas 20 igrača.
PREDSTAVITE IH![]()
SAMO JAKO! NAPRIJED ČELIK!!!
Samo Čelik zenički !!!
Nije nista i ne treba, neka bude faktor iznenadjenje kad i ako ih predstave na zvanicnim profilima. Ne volim ja to po porukama, onda ne dodje igrač i meni Čelik kriv, razočaran a mozda je neko samo mahalsku proturio. Zato sta Čelik objavi to je to.
Čekamo kazu kraj sedmice a prosla i dzuma u petak
Čekamo kazu kraj sedmice a prosla i dzuma u petak

Kud ces dalje od petka

Prije sam mislio, sta ima veze ako vijest o pojacanju "procuri", eto Realovo pojacanje prije sazna Marca nego objave na sluzbenoj stranici. Ali nasa liga, nasi igraci i pregovori su nista slicno normalnim poslovima u nogometu. Pa ima igraca koji ce prijepodne s tobom sve dogovoriti, a za 200 KM vecu platu poslijepodne slikati se sa drugim klubom, a navecer potpisati za treci jer je to klub dje mu punca stanuje, jer mu je zena karapandza.
Zato i ja samo cekam sluzbene objave, i nema sekiracije.

Prije sam mislio, sta ima veze ako vijest o pojacanju "procuri", eto Realovo pojacanje prije sazna Marca nego objave na sluzbenoj stranici. Ali nasa liga, nasi igraci i pregovori su nista slicno normalnim poslovima u nogometu. Pa ima igraca koji ce prijepodne s tobom sve dogovoriti, a za 200 KM vecu platu poslijepodne slikati se sa drugim klubom, a navecer potpisati za treci jer je to klub dje mu punca stanuje, jer mu je zena karapandza.

Zato i ja samo cekam sluzbene objave, i nema sekiracije.
Samo Čelik zenički !!!
I klubovi i igrači su govna, kako koji. Ovo je blato od lige i to Premijer lige a kamoli federacije. Čelik treba gledati sa čuva obraz..