NK Čelik

bartoli

Re: NK Čelik

Post Postao/la bartoli »

Juzni Front 1988 je napisao/la: 30 srp 2025, 23:44 Kalesic potpisuje u petak 🤔
Jel to provjerena informacija?
LimVo likČe
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Samo koji petak?
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Ma nije vjerovat ovim igrqcimq i Sadikovic je bio dogovorio sve sa klubom i dao rjec i onda odjednom ode u Radnik.
Klub i jedan igrqc koji je dobar sa njim kucni prijatelj kum jbt i njega izdigao i klub i pogazio rjec et toliko o karakteru konkretno Sadikovica.Tako je i meni ispricano da nije bilo do kluba i ja sam bio razocaran al et
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

Drug ko da je Jaja Ture otisao u Hadzice,nek ide ako mu se ide .
Mi smo Čelik drug ne neko selo pored . Ako nece se trudit i nedolazi mu se po i da je Ture nek ne dolazi. Ja plakat za 100k vrjednim igracem ma daj molim te
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Cinvict35 je napisao/la: 31 srp 2025, 09:50 Ma nije vjerovat ovim igrqcimq i Sadikovic je bio dogovorio sve sa klubom i dao rjec i onda odjednom ode u Radnik.
Klub i jedan igrqc koji je dobar sa njim kucni prijatelj kum jbt i njega izdigao i klub i pogazio rjec et toliko o karakteru konkretno Sadikovica.Tako je i meni ispricano da nije bilo do kluba i ja sam bio razocaran al et
Nije istina da je Sadikovic bio dogovorio s nama to su lazi. Sadikovic je jedna od 3 opcije koje su bile za veznjaka, otpao je on imaju jos dvije 😀
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

AeroMs33 je napisao/la: 31 srp 2025, 10:06 Drug ko da je Jaja Ture otisao u Hadzice,nek ide ako mu se ide .
Mi smo Čelik drug ne neko selo pored . Ako nece se trudit i nedolazi mu se po i da je Ture nek ne dolazi. Ja plakat za 100k vrjednim igracem ma daj molim te
Koga nema bez njega se moze. Sto kazes nije on sad neka igracina, mozda je nekad bio dobar al gledajuci zadnjih nekoliko sezona i nije se bas naigrao, plus i neke povrede imao.
Prosle sezone u Slogi i Igmanu kad sve minute saberes odigrao je nekih 8-9 tekmi ukupno.
Njemu je 30 godina a kod nas ih dosta tada vec razmislja o kraju karijere pa mozda i on hoce da je blize kuci i bez pritiska da lagano igra.
R0b

Post Postao/la R0b »

Znal se kad ce novi dresovi? :rock:
Cinvict35

Eugen je napisao/la: 31 srp 2025, 10:52
Cinvict35 je napisao/la: 31 srp 2025, 09:50 Ma nije vjerovat ovim igrqcimq i Sadikovic je bio dogovorio sve sa klubom i dao rjec i onda odjednom ode u Radnik.
Nije istina da je Sadikovic bio dogovorio s nama to su lazi. Sadikovic je jedna od 3 opcije koje su bile za veznjaka, otpao je on imaju jos dvije 😀
Ja sam tako cuo da je bio dogovorio al nema veze nije ni meni on bio neka opcija nije standardno igrao 30 god sta ja znam.
Puno bi zadavoljniji bio sa Kalesicem a pogotovo npr sa Petar Bojom
SenadBrkić

Post Postao/la SenadBrkić »

Sve je dobro dok Sead Tukar ne skonta kako se komentariše na forumu...
Zalayeta22

Post Postao/la Zalayeta22 »

SenadBrkić je napisao/la: 31 srp 2025, 16:49 Sve je dobro dok Sead Tukar ne skonta kako se komentariše na forumu...
Hahahahahahahahahaahahahah oplaka
"Klub izrastao iz zeničke željezare, s dvadeset hiljada zaposlenih jedne od najvećih u Europi, i njegovo kultno Bilino polje, sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora"
phillies

Post Postao/la phillies »

SenadBrkić je napisao/la: 31 srp 2025, 16:49 Sve je dobro dok Sead Tukar ne skonta kako se komentariše na forumu...

🤣🤣🤣🤣

U tom slucaju ne gine nam nova hidžra hahahaha
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Mozda je covjek bolestan ili tako nesto pa i nije bas za zajebanciju.
Umal se ne objesih zao mi Sadikovica :mrgreen:
Ko hoce doci ce ko nece beskurac :mrgreen:
Jel sa Slavijom u 17.30 u subotu?
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

U subotu utakmica protiv Slavije koju vidim kao jednog od konkurenata za prvo mjesto u RS-u (ukoliko zele uci uopce). Rustemovic, Karic, Perisic, Stevanovic, Hrelja unose sigurnost. Doveli par Zeljinih juniora. Tu je Bjelos koji je igrao za nas prije 5-6 godina i Matkovic s kojim smo se povezivali proslo ljeto cini mi se. Ne znam hoce li Sero, Vardo i Telalovic biti spremni, ali i s njima i bez njih ovo je dobar test i pokazatelj sta mozemo ocekivati. Kupe nam Sloboda, Hadzici i ostali igrace, ali to nije razlog za dramu. Sadikovic nije jedini veznjak, ima ih jos dosta koji mogu i vise od njega pomoci. I ja sam razocaran bio nakon Travnika i malo zabrinut. Ipak, koji je nas cilj za predstojecu sezonu, odnosno godinu dana? Moj cilj je da vidim profesionalniji klub koji ce koristiti puno veci potencijal koji svakako posjeduje, Klub koji ce privuci jos ljudi na stadion, raditi na svojoj promociji, biljeziti jos bolje rezultate u omladinskom pogonu, izgraditi teren i privuci jos par jacih sponzora. Rezultat, iako ogledalo kluba, nije u prvom planu, naravno ako se navedeni ciljevi ispunjavaju. Kada smo ulazili u Federalnu, moj rok je bio 3 godine za ulazak u Premijer ligu. Pretpostavljam da ce se taj rok probiti. I nije mi problem cekati ako cekanje ima smisla. Cak je cekanje glupa rijec. Bolje je reci sazrijevanje kluba i ljudi oko kluba. Pozitivne stvari su najavljene, sada se moraju ispuniti u roku i na pravi nacin.
Cinvict35

Ma on je kralj.Bolesno covjek voli Celik. :mrgreen:
KenoRob

Post Postao/la KenoRob »

Po ovim pripremnim utakmicama izgleda da ce se Stupca prosetat ligom ali opet sta ce bez licence za PL!
Odgovori