NK Čelik

Truhlo

Re: NK Čelik

Post Postao/la Truhlo »

phillies je napisao/la: 29 srp 2024, 13:54 Mozda bu Celik mogao uputiti dopis GU o stanju travnjaka, cisto bek ovi iz GU naprave nadzor i pritisnu Albu. Ako imaju sredstva (pritiska) :)

Sto se igraca tice, vise bih voli nekog da zamjeni Mehica nego Sivca, jer mi je njgova uloga znacajnija a opet koliko toliko imamo neku zamjenu na beku.

A jos vise cekam da se Topcu proda u Spaniju. :) :)
Topču u španiju, Karalić u Zrinski, pitari u grupe konferencije :mrgreen:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Truhlo je napisao/la: 29 srp 2024, 14:47
phillies je napisao/la: 29 srp 2024, 13:54 Mozda bu Celik mogao uputiti dopis GU o stanju travnjaka, cisto bek ovi iz GU naprave nadzor i pritisnu Albu. Ako imaju sredstva (pritiska) :)

Sto se igraca tice, vise bih voli nekog da zamjeni Mehica nego Sivca, jer mi je njgova uloga znacajnija a opet koliko toliko imamo neku zamjenu na beku.

:tobože: :tobože:

Cekamo kakvo pojacanne :twisted:
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

prisonbreak je napisao/la: 29 srp 2024, 14:49
Truhlo je napisao/la: 29 srp 2024, 14:47

:tobože: :tobože:

Cekamo kakvo pojacanne :twisted:
I to ne obične prinove, nego kapitalce da podivljamo :lol:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Truhlo daj nam formacije sa svim igracima trenutno, ne znam racuna li klub na Salcinovica i Isakovica, treniraju li s ekipom, ali daj nam moguce formacije i trenutnu ekipu da vidimo sta imamo
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Sezonske idu i vjerujem da ce bit puno vise prodatih nego prosle sezone mada ne znam koliko je prodato prosle sezone.Danas sam preuzeo sezonsku i to je to za ovu sezonu i uprava je odradila ovo vrhunski i ko nije clan i ko jest i treba sto vise promovirat i clanstvo i sezonske i po gradu stand ako moze se a pogotovo sad ce i ovaj Fest bice raje.
Bio sam danas na terenu los je a sad sta je razlog ne znam ali vala i ove vrucine i suša nije to ni lahko a mozda i ne znaju ko ce znat.
I ja sam misljenja da nismo nista slabiji Martinovic i Ivos ne mogu bit slabiji nema sanse od Karalica i Durmisa,Sivac fali ali opet ima taj iz Bihaca nadat se najboljem a ima i ovih iz juniora i treba vise forsirat i Palackica i Smajlovica i ko moze na beka ne znam od juniora i osta a ima Bajramovic.Zatim Mehic ma i on je vala toplo hladno igro i milion zutih kartona dobio, jest on borben ali bio je vala nekad i los i direktan krivac golova i tu se nadam da ce se nac dobra zamjena.Golman i stoperi dobri ,napad solidan i veza ali bice jos pojacanja pogotovo sredina .Daje nama za pocetak dobrog nekog veznog pa dalje sta moze zavisi od novca i posebno grada posle i odrzat dobre odnose sa Sarajevom da uvjek mogu ti dat nekog igraca kad zatreba.
A neko ovdje prizeljkuje Brzog ma on i slicni nikad vise u Celik,samo pogledat scrin Brzi i neko iz Zvijezde iz uprave procitat prepisku.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

JP “Parking servis” uz Čelik⬛🟥

JP “Parking servis” d.o.o. Zenica i NK Čelik potpisali su ugovor o saradnji čime se ovo javno preduzeće pridružilo listi kolektiva koji podržavaj rad zeničkog simbola.

Zahvaljujemo se JP “Parking servis” na ukazanom povjerenju uz nadu da će i ostali zenički kolektivi slijediti njihov primjer.
Da je situacija normalna sva JP bi svojim uposlenicima poklonili sezonske ulaznice i to pored sponzorskih ugovora. Nadam se nekom normalnijem odnosu prema klubu.
R0b

Post Postao/la R0b »

BatistutA19 je napisao/la: 29 srp 2024, 16:27 Sezonske idu i vjerujem da ce bit puno vise prodatih nego prosle sezone mada ne znam koliko je prodato prosle sezone.Danas sam preuzeo sezonsku i to je to za ovu sezonu i uprava je odradila ovo vrhunski i ko nije clan i ko jest i treba sto vise promovirat i clanstvo i sezonske i po gradu stand ako moze se a pogotovo sad ce i ovaj Fest bice raje.
Bio sam danas na terenu los je a sad sta je razlog ne znam ali vala i ove vrucine i suša nije to ni lahko a mozda i ne znaju ko ce znat.
I ja sam misljenja da nismo nista slabiji Martinovic i Ivos ne mogu bit slabiji nema sanse od Karalica i Durmisa,Sivac fali ali opet ima taj iz Bihaca nadat se najboljem a ima i ovih iz juniora i treba vise forsirat i Palackica i Smajlovica i ko moze na beka ne znam od juniora i osta a ima Bajramovic.Zatim Mehic ma i on je vala toplo hladno igro i milion zutih kartona dobio, jest on borben ali bio je vala nekad i los i direktan krivac golova i tu se nadam da ce se nac dobra zamjena.Golman i stoperi dobri ,napad solidan i veza ali bice jos pojacanja pogotovo sredina .Daje nama za pocetak dobrog nekog veznog pa dalje sta moze zavisi od novca i posebno grada posle i odrzat dobre odnose sa Sarajevom da uvjek mogu ti dat nekog igraca kad zatreba.
A neko ovdje prizeljkuje Brzog ma on i slicni nikad vise u Celik,samo pogledat scrin Brzi i neko iz Zvijezde iz uprave procitat prepisku.
Joj Bati kad izvalimo sezonske, zovnemo Zamorana i narucimo pite i jogurt na stadion, nako rutavi jos i vruce pocnemo rucat uz tekmu :lol: :lol: :rock: :rock:
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Jel ovo sporazum na inicijativu grada? Da ne donosi neke malo vece pare?
Cap13

Post Postao/la Cap13 »

https://sportbc.ba/fudbal/poznat-rival- ... -utakmici/

Za vikend Krivaja u Zavidovićima i onda Radnički Lukavac generalka vikend pred početak sezone.

Ništa od želja da dođu Velež il Igman
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

R0b je napisao/la: 29 srp 2024, 16:31
BatistutA19 je napisao/la: 29 srp 2024, 16:27 Sezonske idu i vjerujem da ce bit puno vise prodatih nego prosle sezone mada ne znam koliko je prodato prosle sezone.Danas sam preuzeo sezonsku i to je to za ovu sezonu i uprava je odradila ovo vrhunski i ko nije clan i ko jest i treba sto vise promovirat i clanstvo i sezonske i po gradu stand ako moze se a pogotovo sad ce i ovaj Fest bice raje.
Joj Bati kad izvalimo sezonske, zovnemo Zamorana i narucimo pite i jogurt na stadion, nako rutavi jos i vruce pocnemo rucat uz tekmu :lol: :lol: :rock: :rock:
Ma tepsiju pite unijet i jogurta kakvog domaceg naci 😂😂😂😂
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Eugen je napisao/la: 29 srp 2024, 16:07 Truhlo daj nam formacije sa svim igracima trenutno, ne znam racuna li klub na Salcinovica i Isakovica, treniraju li s ekipom, ali daj nam moguce formacije i trenutnu ekipu da vidimo sta imamo
Ne dam :lol:
Bosanjeros

Post Postao/la Bosanjeros »

Truhlo je napisao/la: 29 srp 2024, 12:43
Redbull je napisao/la: 29 srp 2024, 12:36
Zenicanin988 je napisao/la: 29 srp 2024, 12:17 Ljudi cemu kuknjava za sastav, jedino Sivac sto je valjo,, prodoran bio, a i kod njega centarsut nula bodova. Ovo ostalo meni drago sto su otisli, sve antitalenti. Znam da svi volite Mehića al po meni i on veliki antitalenat. Jos pojacanja i jaci smo vec prosle sezone. Ide sezonska zivotom 😁
U ovom nasem slucaju se moze ona narodna primjeniti. Ko se na mlijeko opece i u jogurt puse. Tako smo se debelo opekli prosle sezone, pa sad u sve pusemo :mrgreen:

Normalno da smo jaci nego prosle sezone, pa sam kostur ekipe je ostao, u samo tom pogledu smo jaci. Vjerujem da ce biti jos pojacanja, zakukali kao da niko vise nece doci. Ovi "kapitalci" vagaju ponude do zadnjeg, ako dobiju ponudu pl, sto bi dolazio u ovu ligu.
Jači smo na stoperu i klupa nam je šira. Prguda koji nema nastupa za seniore, nije bolji od McGregora koji ima preko 200 utakmica u prvoj ligi, a Babić, Ibraković ili bilo ko na desnom beku u trenutnom rosteru ne može kopačke čistiti Sivcu.

Da bi bili jači u odnosu na prošlu sezonu treba nam adekvatna zamjena za Sivca i McGregora. Također vidjet ćemo jesu li Martinović i Ivoš bolji od Durmiša i Karalića, po statistici jesu, ali imao je i Hrelja prejaku statistiku pa je bio flop.

Ima još vremena do početka prvenstva, ali ove dvije pozicije desnog beka i zadnjeg veznog su baš prioritet da se zatvore što prije, kako bi se prvih 11 moglo uigravati narednih 20ak dana.
Babicu je prirodna pozicija stoper s tim da je u omladinskim kategorijama igrao i veznog, također i Ibrakoviću je prirodna pozicija stoper igrao je prinudno desnog beka kada je Sivac dobio kaznu jer nije imao ko drugi.
Bandit

Post Postao/la Bandit »

Na facebooku kada listam, izbaci mi nive objave nor ovo za ko parking. Kad uđem na stranicu, zadnja objava prije 20 sati, turnira
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

slika

IN:

Amer Hodžić (19) slika NK Čelik Zenica (U19) ---> NK Čelik Zenica
Benjamin Ahmetspahić (19) slika NK Čelik Zenica (U19) ---> NK Čelik Zenica
Nedim Smajlović (19) slika NK Čelik Zenica (U19) ---> NK Čelik Zenica
Emrah Palačkić (19) slika NK Čelik Zenica (U19) ---> NK Čelik Zenica
Hanan Zahirović (19) slika NK Čelik Zenica (U19) ---> NK Čelik Zenica
Amar Sivac (19) slika NK Čelik Zenica (U19) ---> NK Čelik Zenica
Hanan Baručija (19) slika NK Čelik Zenica (U19) ---> NK Čelik Zenica
Hamza Martinović (20) slika BFK Simm Bau ---> NK Čelik Zenica
Nenad Rašević (24) slika slika FK Goražde ---> NK Čelik Zenica
Faris Karić (19) slika NK Travnik ---> NK Čelik Zenica
Amar Jusić (23) slika NK Jedinstvo Bihać ---> NK Čelik Zenica

OUT:

Muamer Hamzić (18) slika NK Čelik Zenica ---> FK Sarajevo
Eldar Sivac (24) slika NK Čelik Zenica ---> FK Radnik Bijeljina
Alden Šetkić (19) slika NK Čelik Zenica ---> FK Sloboda Novi Grad
Mahir Mehić (27) slika NK Čelik Zenica ---> ?
Davud Arnautović (22) slika NK Čelik Zenica ---> NK Bratstvo Gračanica
Edin Durmiš (20) slika NK Čelik Zenica ---> FK Tuzla City
Emir Karalić (22) slika NK Čelik Zenica ---> Zrinski Osječko
Adin Begić (20) slika NK Čelik Zenica ---> Kraj karijere
Ajdin Brkić (20) slika NK Čelik Zenica ---> ?
Bakir Bašić (20) slika NK Čelik Zenica ---> FK Goražde
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Cap13 je napisao/la: 29 srp 2024, 16:33 https://sportbc.ba/fudbal/poznat-rival- ... -utakmici/

Za vikend Krivaja u Zavidovićima i onda Radnički Lukavac generalka vikend pred početak sezone.

Ništa od želja da dođu Velež il Igman
Meni je gore to sto nismo nigdje na pripreme otisli.
Odgovori