NK Čelik

phillies

Re: NK Čelik

Post Postao/la phillies »

Carsija k'o carsija, navikla da sere k'o foka. Sta bi bilo da smo izgubili od Klisa 4:2 kao sto je bivsi premijerligas Igman jucer izgubio? Bili bi protesti pred istokom, trazile se ostavke i linc? A to ko formira misljenje o ekipi nakon tri PRIPREMNE tekme i mjesec dana pred prvenstvo, vise govori o njemu nego o Celiku...

Polako ljudi, imamo kvalitetniji tim i popunjeniji nego sto smo ga imali prosle sezone. Odradice se mini pripreme na Kupresu, dovesti vjerovatno jos koje pojacanje (ako finansije budu dozvoljavale), ekipa uci u takmicarsku formu i krenuti u rat u ovoj kaljuzi od lige. Na nama je da dodjemo na stadion i podrzimo ih u toj borbi, pa kako bude na kraju. A onaj ko nece, uvijek ce naci razlog, pa i ovaj da smo izgledali jadno i da smo losi. Al to je njihov izbor...kao sto je to bio i prethodnih godina.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Jedino bolje pojacanje od Sadikovica i Kalesica je Petar Bojo. Najbolje moguce pojacanje bi bio za nas.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

O jebem te sudbino kleta
Zenicanin988

Post Postao/la Zenicanin988 »

phillies je napisao/la: 28 srp 2025, 22:21 Carsija k'o carsija, navikla da sere k'o foka. Sta bi bilo da smo izgubili od Klisa 4:2 kao sto je bivsi premijerligas Igman jucer izgubio? Bili bi protesti pred istokom, trazile se ostavke i linc? A to ko formira misljenje o ekipi nakon tri PRIPREMNE tekme i mjesec dana pred prvenstvo, vise govori o njemu nego o Celiku...

Polako ljudi, imamo kvalitetniji tim i popunjeniji nego sto smo ga imali prosle sezone. Odradice se mini pripreme na Kupresu, dovesti vjerovatno jos koje pojacanje (ako finansije budu dozvoljavale), ekipa uci u takmicarsku formu i krenuti u rat u ovoj kaljuzi od lige. Na nama je da dodjemo na stadion i podrzimo ih u toj borbi, pa kako bude na kraju. A onaj ko nece, uvijek ce naci razlog, pa i ovaj da smo izgledali jadno i da smo losi. Al to je njihov izbor...kao sto je to bio i prethodnih godina.
To je to.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Sadikovic potpisao za klub u kojem je ponikao. Zakljucak foruma: nemamo para. :mrgreen:

Uvijek je previse drame oko naseg kluba i onda se pitamo zasto igraci biraju druge klubove za manje para.
FliX

Post Postao/la FliX »

Dobro je. Na vrijeme su nas sve kolektivno ohladili. Obzirom da ove sezone ispada minimalno 1, a maksimalno tri, boli nas briga za rezultate. Vracat dugove i nadat se kupu. Oj koji ocaj, alaj nas prizemljise.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Zenicanin988 je napisao/la: 29 srp 2025, 00:05
phillies je napisao/la: 28 srp 2025, 22:21 Carsija k'o carsija, navikla da sere k'o foka. Sta bi bilo da smo izgubili od Klisa 4:2 kao sto je bivsi premijerligas Igman jucer izgubio? Bili bi protesti pred istokom, trazile se ostavke i linc? A to ko formira misljenje o ekipi nakon tri PRIPREMNE tekme i mjesec dana pred prvenstvo, vise govori o njemu nego o Celiku...

To je to.
Loziona i zaludzenost kao i prosle godine i onda hladan tus i borba za goli zivot i onda kukanje nema se para daj grad,kanton i onda ovi kazu jbg pa mi smo dali da se dizete ovaj drugi smrdo kaze ja cu dat kad se dignete i tako u krug.
A mi u blatu 1LF jos 5 godina.
Mi cemo doc sto dolazimo od kantona ali cilj i jest dovest ljude na stadion koji se misle i derbi navijace i nove sponzore a ne ono ko hoce hoce,e pa to je nas domet izgleda.
Ako nista ima jos mjesec i dobri igraca na trzistu nadat se da ce doc igraci pa makar i na posudbu ali moraju doc ovo se mora nadogradit jer malo nam treba da budemo konkurentni za vrh, 2 ili 3 igraca i sve bi bilo top topova
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

Cinvict35 je napisao/la: 29 srp 2025, 00:15
Zenicanin988 je napisao/la: 29 srp 2025, 00:05

To je to.
Loziona i zaludzenost kao i prosle godine i onda hladan tus i borba za goli zivot i onda kukanje nema se para daj grad,kanton i onda ovi kazu jbg pa mi smo dali da se dizete ovaj drugi smrdo kaze ja cu dat kad se dignete i tako u krug.
A mi u blatu 1LF jos 5 godina.
Mi cemo doc sto dolazimo od kantona ali cilj i jest dovest ljude na stadion koji se misle i derbi navijace i nove sponzore a ne ono ko hoce hoce,e pa to je nas domet izgleda.
Ako nista ima jos mjesec i dobri igraca na trzistu nadat se da ce doc igraci pa makar i na posudbu ali moraju doc ovo se mora nadogradit jer malo nam treba da budemo konkurentni za vrh, 2 ili 3 igraca i sve bi bilo top topova
.
Pa drug shvati svi ovde mozemo pisati i iznositi sta treba a drugo je da se to realizuje. Klub se odlucio u ovom trenutku za ovakvu postavu igraca i receno je da se traga za jos jednim,dva,tri ciljana pojacanja.
Nafuravanje ,hajpanje,publika to ri je sve na tankom kanapu tj ne moze bez dobrih partija a mi smo ti ekipa za sredine ili eventualno ako se neka atmosfera stvori mofuce da iznenadimo. Naravno kad kazem atmosfera ro je trud,rad i znoj avih na i oko terena pa tek onda publika i to hajpanje.
Takode ne iskljuciti kao i svake sezone borbu za opstanak i poznatu reziju sa otpustanjem trenera itd..
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Polako momci ima jos 25 dana do prvenstva, sigurno ce doci jos minimalno 2 igrača
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Zamorano je napisao/la: 13 srp 2025, 16:00 Nisu svi mislili da sad se odblokira racun evo ga gotovo je,napad na PL!!! Ja prvi nisam mislio tako i rekao sam da ove godine nema teorije da se napada PL. Sad kad bi kupili Modrica,Dzeku i jos tri vrhunska igraca opet se nebi PL napadala do sljedece sezone,jer apsolutno je nerealno ocekivat napad na PL ove sezone. Čelik jest odblokirao racun,al je i dalje u dubokom blatu sto se tice dugova!!! Odblokiran racun ti samo daje brzi,jednostavniji i laksi pristup novcu,projektima,idejama.I opet ne budel se stedilo,radilo i pametno trosilo mozes opet zglajzat. 2 - 3 Rutonje ocekujem u ovih 10 dana i polako da se sklopi ekipa za prvih 6 na tabeli. Tek naredne sezone se moze opravdano ocekivat iskorak i napad na PL.
Samo da se citiram ;)
Doci ce 2 - 3 igraca jer jednostavno moraju doci ali cilj,snaga,i moc kluba ostaju za sad isti...
A ta moc i jacina cijelog kluba je realno medju prvih 6 i sljedeca godina napad na PL
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Jutro momci, cemu negativa?
limvolikce

Post Postao/la limvolikce »

Ne znam što se iščuđavate zbog ove negative. Pa sve jasno ko dan, čista matematika, kad imaš navijače koji su bolesni za svoj klub onda je ovo po meni normala. Pobijedi tvoj klub 4:0, normalno da ide neka euforija i optimizam i nada, makar protivnik bio niželigaš, još osrednji, ali slatko je uvaliti nekom 4 komada. Dođe mesarska ekipa od koje moraš biti najmanje duplo bolji da ih glat pobijediš u ovim uslovima, ako si nešto malo po sastavu bolji, oni to anuliraju svojim seljaklukom koji dođe do izražaja na onakvim terenima kakav je u Vitezu, tu nema igre, tu se samo kolji i to je to. Sad, kad izgubiš od takve ekipe iz istog ranga logično je da ide pesimizam i očaj, nema tu puno rasprave.
Ok, to je sve jasno, ali mi nije jasno zašto se neko čudi i malo, malo ovdje napiše "Jel' to nemamo para?", to ko da žive u nekom paralelnom univerzumu. Čuj "nema se para", pa bogte odakle ti, kad smo mi to imali pare, praviš tim iz čistog entuzijazma i nade da ćemo ih nekada stvarno imati. Svaki igrač će doći kad mu daš dobro platu, a ne vidim šta se to promijenilo po pitanju novca od prošle sezone? Imaš taj odblokirani račun i svi sanjamo tu promjenu, ali ta PROMJENA još nije došla, treba se što prije osvijestiti. S juniorima ti je lutrija kako će se primiti, isto i s ovim Telalovićem, dečko ima 16 godina, zamisli kad ti neki kljusina iz Travnika od 30 krene u start između dvije brazde krompira, umre u tebi sav talenat u sekundi. Pa Modrić da je ostao u PL ligi bio bi osrednji igrač ako mu prije toga ne bi neko polomio one nožice.
Ovi neki s pravo priželjkuju rutonje koji mogu da pariraju u takvim uslovima, a u igri Telalovića možeš jedino možda uživati na tepihu Bilinog polja, ove oranice po kojim treba igrati 1FL mu mogu sjebati karijeru.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Sve je to truhlo kriv, zakuho ovdje sa Sadikovicem i pobjegao. :mrgreen:
Redbull

Post Postao/la Redbull »

@truhlo pusti ti provokatore ovdje, sve si upravu. :mrgreen:
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Bez zajebancije sad, mene je strah samo da ovi "najbolesniji" navijaci ne pregore, a gdje smo tu smo. Zadnji stub odbrane kluba, koji ovo sve trpe 5 godina bez rijeci, ovih zadnjih 1000 mohikanaca, ako pregori u jos vecem smo problemu. Kipti iz nas svih, ove reakcije nisu dosle preko noci, iako znamo za stanje i sve, ali vise se ne moze gledati da nam hadzici uzimaju igrace, da nas travnik tambura, da nas lukavac na BP dobija, jednostavno previse je i doslo je do kraja.
Odgovori