U boljoj sam formi ja nego Burekovic. Zato i imamo isti broj minuta.
NK Čelik
-
Re: NK Čelik
- BatistutA19
I meni je turnir bezveze ,nije sto je seoski nego uvjek sve iste ekipe isti princip i uvijek nas gore polomi ili Rudar ili Travnik ili obje ekipe ko sad.
Kad mi neko kaze moramo ici Galib je igro kod nas ,ma njemu svaka cast za igranje i rahmet mu dusi za nesretno stradanje u ratu i El Fatiha moze se odat pocast i na mezaru od kluba .
Hajmo i mi turnir napravit pozvat Dinamo,Hajduk,Atletico Madrid ili Zvezdu ili Fener kapiteni u Hajduku i Atleticu Hibic bio Renic u Dinamu,Bolic u Feneru i Zvezdi i sad ti klubovi duzni doci na turnir ,meni tu nikakve logike nema reci moramo
Kad mi neko kaze moramo ici Galib je igro kod nas ,ma njemu svaka cast za igranje i rahmet mu dusi za nesretno stradanje u ratu i El Fatiha moze se odat pocast i na mezaru od kluba .
Hajmo i mi turnir napravit pozvat Dinamo,Hajduk,Atletico Madrid ili Zvezdu ili Fener kapiteni u Hajduku i Atleticu Hibic bio Renic u Dinamu,Bolic u Feneru i Zvezdi i sad ti klubovi duzni doci na turnir ,meni tu nikakve logike nema reci moramo
Legenda si BatiBatistutA19 je napisao/la: ↑28 srp 2025, 13:48 I meni je turnir bezveze ,nije sto je seoski nego uvjek sve iste ekipe isti princip i uvijek nas gore polomi ili Rudar ili Travnik ili obje ekipe ko sad.

Ma ljudi sami sebi skacu u stomak. Na zimu mu se nudilo ds dodje u klub i nije htio. Svakako bio dugo bez kluba, pa dodji pola godine neka te tu, vrati se u zivot, al malo para bilo i tek kad je vidio da je vrag odnio salu, onda hajde doci cu. Marinu je isto trebalo pola godine da se vrati u zivot. Ovaj da je na zimu dosao, mogao se top pripremiti za ovu sezonu, a sad nek ti junior uzima poziciju.KakhaKaladze je napisao/la: ↑28 srp 2025, 13:42U boljoj sam formi ja nego Burekovic. Zato i imamo isti broj minuta.
Nije junior nego jedini igrac u klubu s profesionalnim ugovoromRedbull je napisao/la: ↑28 srp 2025, 14:22Ma ljudi sami sebi skacu u stomak. Na zimu mu se nudilo ds dodje u klub i nije htio. Svakako bio dugo bez kluba, pa dodji pola godine neka te tu, vrati se u zivot, al malo para bilo i tek kad je vidio da je vrag odnio salu, onda hajde doci cu. Marinu je isto trebalo pola godine da se vrati u zivot. Ovaj da je na zimu dosao, mogao se top pripremiti za ovu sezonu, a sad nek ti junior uzima poziciju.KakhaKaladze je napisao/la: ↑28 srp 2025, 13:42U boljoj sam formi ja nego Burekovic. Zato i imamo isti broj minuta.
- Zenicanin988
Forumasi prezestoki sa kritikama, mislim to cisto jer je rano jos za kritike. Druga stvar, kad pobjedimo, svi nam Ronalde u ekipi, kad izgubimo, niko nam pojma nema, ne moze tako ba. Nije se jos ekipa ni sastavila a ni uigrala, poslije dva tri kola mogu kritike, do tad sabur. Mislim da ce dolaskom jos jednog kreativnog veznjaka stvari izgledati bolje, puno bolje, realno veza u kojoj su Vardo, Ali, Hodjic, Talha nema kreativnosti sekunde, sad sa Delicem umjesto Talhe je jedna stepenica vise, ako dodje jos jedan onda jos bolje. Masić, Sero, Sivac, Delic, Hora, Smajlovic su top igraci za ovu ligu, ako bude jos koji na nivou, nema brige za vrh tabele. Tako da, langzam
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
-
Ma ruku na srce pitanje je da li ce se ikad i vratit u neku formu i da li se isplati ozivljavati karijeru nekog ko ce imat 31 32 godine dok dodje u formu. A ruku na srce i kad dodje na taj nivo forme i aBd mi udjemo u PL on ima 33 godine i realnost je da tesko mozes racunati da ti je on startni bek u premier ligi. Svodi se na to da moze pomoci iskustvom da se Smajlovic razvije i da ima nekog ko je igra kolko tolko ozibljan fudbal da od njega uci. To je meni dobar potez a da Burekovic bude prva opcija a Smajlovic sjedi na klupu, dugorocno gledano sami sebi pucamo u nogu s tim.Redbull je napisao/la: ↑28 srp 2025, 14:22Ma ljudi sami sebi skacu u stomak. Na zimu mu se nudilo ds dodje u klub i nije htio. Svakako bio dugo bez kluba, pa dodji pola godine neka te tu, vrati se u zivot, al malo para bilo i tek kad je vidio da je vrag odnio salu, onda hajde doci cu. Marinu je isto trebalo pola godine da se vrati u zivot. Ovaj da je na zimu dosao, mogao se top pripremiti za ovu sezonu, a sad nek ti junior uzima poziciju.KakhaKaladze je napisao/la: ↑28 srp 2025, 13:42U boljoj sam formi ja nego Burekovic. Zato i imamo isti broj minuta.
Ma kakvu uigravanje sve skoro igraci iz prosle sezone a Travnik se sastavio prije 10 dana hahhahahahah.Zenicanin988 je napisao/la: ↑28 srp 2025, 14:40 Forumasi prezestoki sa kritikama, mislim to cisto jer je rano jos za kritike. Druga stvar, kad pobjedimo, svi nam Ronalde u ekipi, kad izgubimo, niko nam pojma nema, ne moze tako ba. Nije se jos ekipa ni sastavila a ni uigrala, poslije dva tri kola mogu kritike, do tad sabur. Mislim da ce dolaskom jos jednog kreativnog veznjaka stvari izgledati bolje, puno bolje, realno veza u kojoj su Vardo, Ali, Hodjic, Talha nema kreativnosti sekunde, sad sa Delicem umjesto Talhe je jedna stepenica vise, ako dodje jos jedan onda jos bolje. Masić, Sero, Sivac, Delic, Hora, Smajlovic su top igraci za ovu ligu, ako bude jos koji na nivou, nema brige za vrh tabele. Tako da, langzam
Kako se Smajic sto je otisao u Slobodu ne uigrava,dao u 2 utakmice 5 golova kao ofanzivni vezni.
One se ne uigrava on i takvi igraju odnosno oni se igraju sa ekipama
Ovdje trenutno imas dva nova igraca u timu! Ko se tu sta ima uigravat! Novi su Delic i Jamakovic,ovi ostali su svi stari,pod stare mislim i Sivac i Masic. Sta tu koga imas uigravat.I sta se ima cekat da se kaze glupane ne gubi loptu kod svoje korner zastavice i ne pravi bezvezni faul iz koga primas gol! Sta ja tu imam cekat uigravanja neka,uigro se ne uigro ovaj Durmo s linije se ne mice,nedo bog on da istrci i uhvati loptu. Burekovic dok uleti u formu dotle ce mu i ugovor istecZenicanin988 je napisao/la: ↑28 srp 2025, 14:40 Forumasi prezestoki sa kritikama, mislim to cisto jer je rano jos za kritike. Druga stvar, kad pobjedimo, svi nam Ronalde u ekipi, kad izgubimo, niko nam pojma nema, ne moze tako ba. Nije se jos ekipa ni sastavila a ni uigrala, poslije dva tri kola mogu kritike, do tad sabur. Mislim da ce dolaskom jos jednog kreativnog veznjaka stvari izgledati bolje, puno bolje, realno veza u kojoj su Vardo, Ali, Hodjic, Talha nema kreativnosti sekunde, sad sa Delicem umjesto Talhe je jedna stepenica vise, ako dodje jos jedan onda jos bolje. Masić, Sero, Sivac, Delic, Hora, Smajlovic su top igraci za ovu ligu, ako bude jos koji na nivou, nema brige za vrh tabele. Tako da, langzam

Sreca pa je bio stream ovako bih morao svima vjerovati po malo.
Obicna utakmica u kojoj nisi mogao niti si trebao pokazati Travniku sve. Igramo protiv istog protivnika prvo kolo.
Golovi pali kad su juniori bili na terenu plus cist gol nama ponisten i tu sve pada u vodu. Bili, igrali i proslo, mjesec dana do prvog kola.
Sto se tice turnira za nadalje, ako cemo igrati treba dogovoriti samo da Celik salje akademiju na turnir a da prvu utakmicu uvijek igramo za FK Vitez.
Mislim da je to najlogicnije jer je Vitez uvijek najtanji a rahmetli Galibov najjaci klub je bio Celik. Sto se tice finala sta bude bude.
Prvi tim ce u tom istom periodu, nadam se, imati bolje uslove i pripreme negjde drugo ili u najboljem slucaju vec igrati prvo ili drugo kolo premijer lige.
Jos dvojica rutonja i golman bilo kakav su MUST.
Obicna utakmica u kojoj nisi mogao niti si trebao pokazati Travniku sve. Igramo protiv istog protivnika prvo kolo.
Golovi pali kad su juniori bili na terenu plus cist gol nama ponisten i tu sve pada u vodu. Bili, igrali i proslo, mjesec dana do prvog kola.
Sto se tice turnira za nadalje, ako cemo igrati treba dogovoriti samo da Celik salje akademiju na turnir a da prvu utakmicu uvijek igramo za FK Vitez.
Mislim da je to najlogicnije jer je Vitez uvijek najtanji a rahmetli Galibov najjaci klub je bio Celik. Sto se tice finala sta bude bude.
Prvi tim ce u tom istom periodu, nadam se, imati bolje uslove i pripreme negjde drugo ili u najboljem slucaju vec igrati prvo ili drugo kolo premijer lige.
Jos dvojica rutonja i golman bilo kakav su MUST.
Zadnja izmjena: KenoRob, dana/u 28 srp 2025, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.
Stvarno ne kontam Durmu i istrcavanja, pa bar u svom petercu moras biti glavni a ne cekati na liniji da mu neko suta sa 3-4 metra. Ne moze ni visina biti izgovor, on je oko 180 visok i kad digne ruke to je sasvim dovoljno, pa ne igra protiv kosarkasa od 220 cm. Ima neku blokadu i mora na tom raditi, jeste nas spasavao dosta puta ali je imao i kikseva dosta.BatistutA19 je napisao/la: ↑28 srp 2025, 12:51 Opet cemo imat problema nakon prekida Durmo klasicni golman linijski ne ide na centarsutbnema visine nema nekog odraza ,uzmi samo jednog nekad Hasagica pa on pokiupi na penalu centarsut ,definitivno nama treba golman koji nije linijski,nije ni Tolja npr bio visok ali je kupio sve lopte i centarsuteve.Mada i onaj stoper koje bio kod onog gola ne znam i nije mi jasno kako se nako postavio pa onaj nije cestito ni skocio zabio nam gol.
Treba nam taj veznjak dobar i nema price i golman ,nije mi jasno da mi golmana nikad nismo trazili npr poput onog u Tomislavu .
Onaj stoper kod gola je cini mi se bio onaj junior Salkic pa ga onaj na iskustvo uzeo i bolje se postavio.
-
Koje uigravanje, ostavili smo kostur ekipe.Sloboda pretprošle sezone se sklepala 10 dana prije početka lige pa se prošetali ligom.Nemaš kvalitet i to je to.Nama treba prvo nova jedinica na golu, onda Hodžić je talašika živa, Mašića klupirati, dovest i tog Kalesića i Sadikovića...Ovi talenti nam se stapaju sa ovim ostalim mladim igračima koji nemaju kvalitet neki.
Momak od 19 godina, sa drugom sezonom u seniorima. Vise govori o nekim drugim stvarima, nego o ovome sto pricamo. Smajlovic je nasa buducnost!Eugen je napisao/la: ↑28 srp 2025, 14:37Nije junior nego jedini igrac u klubu s profesionalnim ugovoromRedbull je napisao/la: ↑28 srp 2025, 14:22Ma ljudi sami sebi skacu u stomak. Na zimu mu se nudilo ds dodje u klub i nije htio. Svakako bio dugo bez kluba, pa dodji pola godine neka te tu, vrati se u zivot, al malo para bilo i tek kad je vidio da je vrag odnio salu, onda hajde doci cu. Marinu je isto trebalo pola godine da se vrati u zivot. Ovaj da je na zimu dosao, mogao se top pripremiti za ovu sezonu, a sad nek ti junior uzima poziciju.KakhaKaladze je napisao/la: ↑28 srp 2025, 13:42
U boljoj sam formi ja nego Burekovic. Zato i imamo isti broj minuta.
Ne znam je li tačno ovo po transfermarktu Slavija, al što su rutavi
Rustemović, Perišić, Mahir Karić (onaj iz Olimpika), Stevanović, Hrelja
Mogla bi biti dobra utakmica, pogotovo jer je njima generalka, prvenstvo im starta početkom augusta, nije ko kod nas u pederaciji u oktobru

Mogla bi biti dobra utakmica, pogotovo jer je njima generalka, prvenstvo im starta početkom augusta, nije ko kod nas u pederaciji u oktobru

Samo jos treba da nas nabiju i ovo malo morala da nam ubijuTruhlo je napisao/la: ↑28 srp 2025, 16:26 Ne znam je li tačno ovo po transfermarktu Slavija, al što su rutavi![]()
![]()
Mogla bi biti dobra utakmica, pogotovo jer je njima generalka, prvenstvo im starta početkom augusta, nije ko kod nas u pederaciji u oktobru![]()