NK Čelik

laudrup

Re: NK Čelik

Post Postao/la laudrup »

phillies je napisao/la: 27 srp 2025, 23:14
laudrup je napisao/la: 27 srp 2025, 22:49 Juniori PL 3:3 protiv Natrona prvog tima i Ševkije Resića.

:rock:
:alkohol: :rock:

Bice to sve ok :like:
Prva dva kola domaćini, Zrinjski prvo kolo, drugo Radnik Hadžići.

Obje utakmice prije početka Prve lige.

Na A terenu se igra.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Mene samo strah da nam se slucaj Damjanovic sa Regojem ne ponovi, pa poslije par kola novi trener, a ovaj prosao sa timom sve pripreme.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Redbull je napisao/la: 27 srp 2025, 23:23 Mene samo strah da nam se slucaj Damjanovic sa Regojem ne ponovi, pa poslije par kola novi trener, a ovaj prosao sa timom sve pripreme.
Ako i bude znaci nije do trenera sve ,skoro ista ekipa mjenja trenere,nema se klvalitet koji se misli i postavljaju se nerealni dometi i rezultati.
Ova trenutno ekipa je za sredine tabele.Uz 3 top pojacanja borba za vrh,uz 5 top pojacanja borba za PL
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Cinvict35 je napisao/la: 27 srp 2025, 23:30
Redbull je napisao/la: 27 srp 2025, 23:23 Mene samo strah da nam se slucaj Damjanovic sa Regojem ne ponovi, pa poslije par kola novi trener, a ovaj prosao sa timom sve pripreme.
Ako i bude znaci nije do trenera sve ,skoro ista ekipa mjenja trenere,nema se klvalitet koji se misli i postavljaju se nerealni dometi i rezultati.
Ova trenutno ekipa je za sredine tabele.Uz 3 top pojacanja borba za vrh,uz 5 top pojacanja borba za PL
Meni samo nije jasno kako druge ekipe sa spabijim igracima proigravaju i nadigravaju, a mi eto imamo ekipu za sredine tabele. Meni je gore to 10x , nego da znam imamo losu ekipu to je to i zavrsena prica. Ovako nije to ni lose koliko se mi zalimo, mislim igracki, ali taj neki x faktor ne da nam naprijed. Iskreno se nadam da cemo prevazici to i od ove sezone krenuti naprijed VELIKIM koracima, jer u suprotnom ne pise nam se dobro i upast cemo u blato ove lige.
phillies

Post Postao/la phillies »

laudrup je napisao/la: 27 srp 2025, 23:17
phillies je napisao/la: 27 srp 2025, 23:14
laudrup je napisao/la: 27 srp 2025, 22:49 Juniori PL 3:3 protiv Natrona prvog tima i Ševkije Resića.

:rock:
:alkohol: :rock:

Bice to sve ok :like:
Prva dva kola domaćini, Zrinjski prvo kolo, drugo Radnik Hadžići.

Obje utakmice prije početka Prve lige.

Na A terenu se igra.
Koji je datum u pitanju posto na stranici saveza trenutno samo raspored ima.I pisu da na Bilinom igraju.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Redbull je napisao/la: 27 srp 2025, 23:43
Cinvict35 je napisao/la: 27 srp 2025, 23:30
Meni samo nije jasno kako druge ekipe sa spabijim igracima proigravaju i nadigravaju, a mi eto imamo ekipu za sredine tabele. Meni je gore to 10x , nego da znam imamo losu ekipu to je to i zavrsena prica. Ovako nije to ni lose koliko se mi zalimo, mislim igracki, ali taj neki x faktor ne da nam naprijed. Iskreno se nadam da cemo prevazici to i od ove sezone krenuti naprijed VELIKIM koracima, jer u suprotnom ne pise nam se dobro i upast cemo u blato ove lige.
Slažem se convictom da se nerealna očekivanja stavljaju pred trenera i stručni štab, barem je tako bilo zadnje dvije sezone. Pogledaj tabelu zadnje dvije sezone, prošle od 2. do 9. mjesta razlika 6 bodova, pretprošle od 3. do 10. razlika 6 bodova. Mi spadamo pod te ekipe sredine tabele, jer da bi bio vrh moraš trošiti koliko i Stupčanica troši, Gošk, Sloboda iz prošle sezone itd.

Taj X faktor su pare :mrgreen:
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Nadajmo se pojačanjima a ne brojkama na terenu inače Regoje leti 1/1.Daje kakvih još sponzora nafatat majka mu stara, da se više riješimo ovog kokuzluka.
samocelik

Post Postao/la samocelik »

Sve prije Kupresu ja ću uzeti sa dozom rezerve. Ni u jednoj utakmici nismo igrali sa prvom postavom. Nadam se i ja pojačanju Sadiković ili Kalesić ili oba :mrgreen:
Protiv Slavije će se malo bolje vidjeti šta i kako. Rano mi poletimo ali i brzo padnemo sa očekivanjima. Mjesec dana je do prvenstva.
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

Pocelo je.
Tik tak vrjeme otkucava do trenutka kad ce pljuvati Regoju i sklapati mu formacije ovde po forumu.
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Ljudi koji sude po turnirima,prijateljskim utakmicama i tim sranjima,pokazuju da pojma o životu nemaju.
Ali eto.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

AeroMs33 je napisao/la: 28 srp 2025, 11:52 Pocelo je.
Tik tak vrjeme otkucava do trenutka kad ce pljuvati Regoju i sklapati mu formacije ovde po forumu.
Pogresno tumacis,vidi se da ne citas kako treba ,niko nije Regoju nista prigovorio naprotiv njemu se stavljaju nerealni zahtjevi kao i drugima prije njega,spominje se napad navrh pa i kao PL za 80 rodxendan( na proslavi rodzendana par je spomenulo) nebitno ali mi nemamo ekipu trenutno za nesto vise osim sredine tabele.
Uz malo srece mozemo ic prema vrhu a isto tako uz koji peh opet borba za opstanak.
Treba bit realan i to je to i mi i uprava i igraci svi kompletno
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Sta rec posle ovog turnira osim ne treba ici na ovaj furnir,sto se tice igraca nije bio nikad 1 sastav u 3 utakmice..
Opet cemo imat problema nakon prekida Durmo klasicni golman linijski ne ide na centarsutbnema visine nema nekog odraza ,uzmi samo jednog nekad Hasagica pa on pokiupi na penalu centarsut ,definitivno nama treba golman koji nije linijski,nije ni Tolja npr bio visok ali je kupio sve lopte i centarsuteve.Mada i onaj stoper koje bio kod onog gola ne znam i nije mi jasno kako se nako postavio pa onaj nije cestito ni skocio zabio nam gol.
Treba nam taj veznjak dobar i nema price i golman ,nije mi jasno da mi golmana nikad nismo trazili npr poput onog u Tomislavu .
Ja se nadam opet da cemo mi imat finu ekipu kad se to malo poslozi.
Sto se tice Regoja i svih trenera tacno daju im se slabi igraci i trazi nerealni rezultati pa da je Gvardiola na klupi ne moze nista a ko je kriv najvise su krivi nerealni navijaci oni bi trazili 1 mjesto taman da imas onaj kvalitet igraca iz Kantona.
Jednostavno koliko novca takvi igraci i sa tim se moramo pomirit,nosit i podrzavat ko god da je na terenu ,nit imamo drugi klub nit imamo druge igrace .Kako god ja sam zadovoljan sa svim a da sa ovom ekipom mozemo ga jat 1 mjesto ne mozemo ali da mozemo se borit od 3 do 5 mijesta mozemo i moramo.
I prosle sezone je realnost bila 3 mjesta samo da nismo kiksali Lukavac ,Hadzici kuci i odbij pobjede u Tesnju i Gracanici mi bi opet treci bili.
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

Cinvict35 je napisao/la: 28 srp 2025, 12:23
AeroMs33 je napisao/la: 28 srp 2025, 11:52 Pocelo je.
Pogresno tumacis,vidi se da ne citas kako treba ,niko nije Regoju nista prigovorio naprotiv njemu se stavljaju nerealni zahtjevi kao i drugima prije njega,spominje se napad navrh pa i kao PL za 80 rodxendan( na proslavi rodzendana par je spomenulo) nebitno ali mi nemamo ekipu trenutno za nesto vise osim sredine tabele.
Uz malo srece mozemo ic prema vrhu a isto tako uz koji peh opet borba za opstanak.
Treba bit realan i to je to i mi i uprava i igraci svi kompletno
Problem i jest sto od 200 forumasa trojica realno gledaju na stanje u klubu a posebno nakon poraza
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Jel Burekovic odigrao minute?
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

Sudije iz travnika sudile jučer, manite se više tog seoskog turnira :dupe:
Odgovori