Prva dva kola domaćini, Zrinjski prvo kolo, drugo Radnik Hadžići.
Obje utakmice prije početka Prve lige.
Na A terenu se igra.
Ako i bude znaci nije do trenera sve ,skoro ista ekipa mjenja trenere,nema se klvalitet koji se misli i postavljaju se nerealni dometi i rezultati.
Meni samo nije jasno kako druge ekipe sa spabijim igracima proigravaju i nadigravaju, a mi eto imamo ekipu za sredine tabele. Meni je gore to 10x , nego da znam imamo losu ekipu to je to i zavrsena prica. Ovako nije to ni lose koliko se mi zalimo, mislim igracki, ali taj neki x faktor ne da nam naprijed. Iskreno se nadam da cemo prevazici to i od ove sezone krenuti naprijed VELIKIM koracima, jer u suprotnom ne pise nam se dobro i upast cemo u blato ove lige.
Koji je datum u pitanju posto na stranici saveza trenutno samo raspored ima.I pisu da na Bilinom igraju.
Slažem se convictom da se nerealna očekivanja stavljaju pred trenera i stručni štab, barem je tako bilo zadnje dvije sezone. Pogledaj tabelu zadnje dvije sezone, prošle od 2. do 9. mjesta razlika 6 bodova, pretprošle od 3. do 10. razlika 6 bodova. Mi spadamo pod te ekipe sredine tabele, jer da bi bio vrh moraš trošiti koliko i Stupčanica troši, Gošk, Sloboda iz prošle sezone itd.Redbull je napisao/la: ↑27 srp 2025, 23:43Meni samo nije jasno kako druge ekipe sa spabijim igracima proigravaju i nadigravaju, a mi eto imamo ekipu za sredine tabele. Meni je gore to 10x , nego da znam imamo losu ekipu to je to i zavrsena prica. Ovako nije to ni lose koliko se mi zalimo, mislim igracki, ali taj neki x faktor ne da nam naprijed. Iskreno se nadam da cemo prevazici to i od ove sezone krenuti naprijed VELIKIM koracima, jer u suprotnom ne pise nam se dobro i upast cemo u blato ove lige.
Pogresno tumacis,vidi se da ne citas kako treba ,niko nije Regoju nista prigovorio naprotiv njemu se stavljaju nerealni zahtjevi kao i drugima prije njega,spominje se napad navrh pa i kao PL za 80 rodxendan( na proslavi rodzendana par je spomenulo) nebitno ali mi nemamo ekipu trenutno za nesto vise osim sredine tabele.
Problem i jest sto od 200 forumasa trojica realno gledaju na stanje u klubu a posebno nakon porazaCinvict35 je napisao/la: ↑28 srp 2025, 12:23Pogresno tumacis,vidi se da ne citas kako treba ,niko nije Regoju nista prigovorio naprotiv njemu se stavljaju nerealni zahtjevi kao i drugima prije njega,spominje se napad navrh pa i kao PL za 80 rodxendan( na proslavi rodzendana par je spomenulo) nebitno ali mi nemamo ekipu trenutno za nesto vise osim sredine tabele.
Uz malo srece mozemo ic prema vrhu a isto tako uz koji peh opet borba za opstanak.
Treba bit realan i to je to i mi i uprava i igraci svi kompletno