NK Čelik
Re: NK Čelik
I drugima je vruce i los teren, jel ih sad trebamo cuvat da se ne povrijede, pa za koju sedmicu valja na slicnim terenima igrat pa sta cemo onda.
Ako nece da igraju daj onda juniore posalji il nemoj ni ucestvovat.
Ako nece da igraju daj onda juniore posalji il nemoj ni ucestvovat.
Podebljaj ponude dovest i Kalesica i Sadikovica sakrio nam Rudar loptu 1 poluvrijeme,izginucemo na gostovanjima opet do 20 minute 

Na ovom turniru trebamo ucestvovati ,zbog rahmetli Galiba koji je igrao za nas,a I zbog baze navijaca iz Viteza I okoline.Slazem se da trebamo ici na turnir sa drugom ekipom I juniorima,ali ucestvovati trebamo!BatistutA19 je napisao/la: ↑26 srp 2025, 19:23 Koji je rezultat poluvreme da li se zna ,ma nece se ovo ni zavrsit vec je mrak a ima drug mpoluvreme jos .
Ta no ovaj turnir treba izbjegavat ili poslat komplet 2 tim i bas uvijek isti protivnici.
Sta ces ocekivat em vruce em teren los ,jos samo fali da se povredi neko a Rudar i jest poznat po tome ,sto neko rece cuvaj se Mehica jebo rezultat
1000% prvo poluvrijeme gledao,kisa me otjerala ali vise njihova igra 45 minuta nismo imali sanse ni pasa,Hodzic nagrajso Ali standardno nit smdi ni mituse ,Maske seta po terenu,Telalovic borben jak ali isto tako samo lopta nazad i do sebe al et kakvi su drugi on je i dobar tako mlad.
Uglavnom kao sto sam napisao Rudar izgledao kao ppremijerligas a mi drugoligas m,bolji su ima pasovi i djeluju uigranije i imali su vise situacija pred golom
Palackic top, Sadikovic flop
Polako ljudi, ima jos mjesec dana priprema i uigravanja. Neko rece, da ce po ovakvim terenima igrati kad krene prvenstvo. Da, ali sada su igraci skloniji povredama nego nakon mjesec dana "bildanja" i priprema, pa tako i ovaj turnir je dosao u nevrijeme. Ako Bog da, kad dodjemo do PL, na ovaj turnir slati drugi tim i juniore. Naravno, turnir ispostovati i zbog rhm Galiba i navijaca iz Viteza, ali malo misliti i na svoje igrace.

Polako ljudi, ima jos mjesec dana priprema i uigravanja. Neko rece, da ce po ovakvim terenima igrati kad krene prvenstvo. Da, ali sada su igraci skloniji povredama nego nakon mjesec dana "bildanja" i priprema, pa tako i ovaj turnir je dosao u nevrijeme. Ako Bog da, kad dodjemo do PL, na ovaj turnir slati drugi tim i juniore. Naravno, turnir ispostovati i zbog rhm Galiba i navijaca iz Viteza, ali malo misliti i na svoje igrace.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Ma jebo turnir,Vardo I Sero se povrijedili,nadam se da nije ništa ozbiljno.
-
Ma realno turnir bas u nevrijeme u po priprema. Igrat ce se po oranicama al se nece igrat za vikend a da si te sedmice imao 7 8 jakih treninga. Pripremne utakmice sluze da se ekipa pripremi kao sto samo ime kaze. Sta ja imam od toga da sutra dobijemo Travnik 5 0 pa da prvo kolo izgubim na Piroti. Ove utakmice sluze da i trener vidi sta od koga moze ocekivati i ko je za sta sposoban, da vidis koji sabloni u igri mogu proci koji ne. Rezultat je apsolutno nebitan kao i nas dozivljaj igre. Nek pogube sve do pocetka prvenstva sto se mene tice al nek donesu tri boda s Pirote.
-
Ovaj što vodi fb stranicu stvarno ga treba skloniti.Mrsko čovjeku napisat rezultat utakmice kako je završila a da ne kaže ostalo.
U cemu je problem?Guest.1945 je napisao/la: ↑26 srp 2025, 21:41 Ovaj što vodi fb stranicu stvarno ga treba skloniti.Mrsko čovjeku napisat rezultat utakmice kako je završila a da ne kaže ostalo.
To sto na fotografiji nije napisao rezultat, iako je u tekstu valjda jasno da je bio jedan gol i da je Celik pobjedio? Ma ja, skloni ... lijenoČelik je pobijedio Rudar eurogolom Palačkića i za sutra u 18:30 zakazao finale s Travnikom!
![]()

Samo Čelik zenički !!!
Mislim da momak hoce reci da mu ovu objavu ne prikazuje kad uđeš na fb stranicu klubaphillies je napisao/la: ↑26 srp 2025, 21:57U cemu je problem?Guest.1945 je napisao/la: ↑26 srp 2025, 21:41 Ovaj što vodi fb stranicu stvarno ga treba skloniti.Mrsko čovjeku napisat rezultat utakmice kako je završila a da ne kaže ostalo.
To sto na fotografiji nije napisao rezultat, iako je u tekstu valjda jasno da je bio jedan gol i da je Celik pobjedio? Ma ja, skloni ... lijenoČelik je pobijedio Rudar eurogolom Palačkića i za sutra u 18:30 zakazao finale s Travnikom!
![]()
![]()
![]()
Evo nprm.meni prikazuje zadnju objavu od jučer kad je onaj momak potpisao
I tako mi je duže vremena očito da ima neki problem sa fb stranicom kluba
Probaj na fb stanici kluba kliknuti na "Sviđa vam se" i izbacice ti opcije za nacine objavljivanja objava - uobicajeno, favoriti i prestani pratiti. Ako nisi, klikni na "Favoriti" i idi na Azuriraj dugme. Mozda ce ti to rijesiti problem.
Samo Čelik zenički !!!