NK Čelik

phillies

Re: NK Čelik

Post Postao/la phillies »

Evo sad gledam na stranici federalnog Saveza, izbacili tabelu za novu sezonu. Naravno svi klubovi imaju nulu i poredani su abecednim redoslijedom (mada iz nekog razloga Č ne prepoznaje na pravom mjestu). Isto tako, jako bi nam valjalo da smo FK umjesto NK i u ovom slucaju :D :D jer se i to "pika"

PS. Potpisuj vezni, izgidosmo na internetu. :D :D :D
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Redbull

Post Postao/la Redbull »

phillies je napisao/la: 26 srp 2025, 00:34 Evo sad gledam na stranici federalnog Saveza, izbacili tabelu za novu sezonu. Naravno svi klubovi imaju nulu i poredani su abecednim redoslijedom (mada iz nekog razloga Č ne prepoznaje na pravom mjestu). Isto tako, jako bi nam valjalo da smo FK umjesto NK i u ovom slucaju :D :D jer se i to "pika"

PS. Potpisuj vezni, izgidosmo na internetu. :D :D :D
E jbga sad i ti ga bas pretjera 😂😂
phillies

Da li je vrijeme da se pridruzim drugu Aveniji :alkohol: :alkohol: :alkohol: :alkohol: :lol: :lol: :lol:
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Idemk po pobjedu danas za finale Galibovog turnira
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Eugen je napisao/la: 26 srp 2025, 10:35 Idemk po pobjedu danas za finale Galibovog turnira
Sta tvoje knjige kazu, kad ce taj rutonja?
phillies

Ma rano je jos. Eno gledam Siroki i Posusje u ovoj sedmici dovelo par igraca, dakle par dana pred prvenstvo. Druga je stvar sto bi mi htjeli da je ekipa kompletirana mjesec dana pred pocetak, pa da se uigraju i "kliknu". Polako, doci ce to na svoje. Kvalitetan rutonja garant jos lovi neku priliku u PL ili napolju, pa ako ne nadje da ce doci u Čelik (to su moje nade).
Samo Čelik zenički !!!

Redbull

Post Postao/la Redbull »

phillies je napisao/la: 26 srp 2025, 11:57 Ma rano je jos. Eno gledam Siroki i Posusje u ovoj sedmici dovelo par igraca, dakle par dana pred prvenstvo. Druga je stvar sto bi mi htjeli da je ekipa kompletirana mjesec dana pred pocetak, pa da se uigraju i "kliknu". Polako, doci ce to na svoje. Kvalitetan rutonja garant jos lovi neku priliku u PL ili napolju, pa ako ne nadje da ce doci u Čelik (to su moje nade).
Ma kako ce doci na svoje, samo sto krenu igrati i kliknu, ajmo 4 mjeseca pauza. Poslije zimske pauze igraci ce se morati ponovo upoznavati.
asimdemineri

Post Postao/la asimdemineri »

https://www.transfermarkt.de/matej-mark ... ler/300340

Ko se sjeća njega ? Da li je on preveliki zalogaj za nas u ovom trenutku ?
Alija Izetbegović Čelik
Redbull

Post Postao/la Redbull »

asimdemineri je napisao/la: 26 srp 2025, 12:20 https://www.transfermarkt.de/matej-mark ... ler/300340

A nije bilo los golman, bar je meni ostao u takvom sjecanju. Gdje onaj finac sto je bio kod nas? 😂
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Redbull je napisao/la: 26 srp 2025, 12:22
asimdemineri je napisao/la: 26 srp 2025, 12:20 https://www.transfermarkt.de/matej-mark ... ler/300340

A nije bilo los golman, bar je meni ostao u takvom sjecanju. Gdje onaj finac sto je bio kod nas? 😂
Hoćemo iščvibanog https://www.transfermarkt.com/samu-volo ... ler/353801
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Nas navijacki san je da udjemo ove sezone u Premijer ligu ili mozda bolje receno da budemo konkurentni, da pobjedjujemo i da mi sakrivamo loptu, a ne netko drugi nama. Za tako nesto potrebna nam je kvaliteta, hrabrost i zelja da to ostvarimo. Sloboda, Stupcanica i GOSK su ekipe koje ce ciljati sami vrh. Igramo 2 kod kuce i jednu u gostima protiv tih ekipa na jesen. Ne bi bio kraj svijeta da izgubimo sve 3 utakmice (pod uslovom da to ne bude veliki porazi). Cak i s tim porazima mi mozemo biti prvi. Ono sto zelim da je pokazemo da smo u svakom segmentu prerasli ekipe ranga ispod, a to se odnosi na kraju odnosi na rezultat i teren. Gostovanje u Travniku se dobija u glavi u igraca. Ako smo prosle godine bili 50-50 s njima, ove smo godine sigurno jaci i moramo toga biti svjesni i to pokazati. 3 boda su manje vazna, ali ta utakmica ce mnogo odluciti. Vjera navijaca, sama snaga i vjera igraca u sebe, ali i odnos drugih klubova prema nama. Dosta toga dobijamo, ali i gubimo tom utakmicom. Utakmice u Bihacu i Gracanici bit ce pokazatelj stvarne moci ove ekipe. Jedinstvo i Bratstvo projektovani su kao ekipe za 5-8 mjesto, sigurna sredina s mogucnoscu napada samog vrha. Nas cilj mora biti veci od tih ekipa. Zato 3-4 boda moraju se vratiti u Zenicu iz tih gostovanja. Tesanj i Konjic su po meni ekipe koje ce biti u dnu. Poceli su dovoditi igrace, ali na ta 2 gostovanja moramo uci jako i odlucno, a to sigurno hocemo ako u prva 4 uzmemo 7-10 bodova. Ostaju Hadzici koje jos uvijek nismo dobili. Sigurnost im daje partnerstvo s Sarajevom. Vidjet cemo ekipu koju ce imati. Trenutno su slabiji negi prosle godine. Domace utakmice bi morali pobjediti ne racunajuci Stupcanicu i GOSK. Sve je do igraca i njihove volje. Ne zelim nesto na silu. Ono sto zelim je srce na teren jer kvalitet vec postoji, a uz pozrtvovnost i on ce se pokazati.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Zadržali smo kostur ekipe, doveli smo ciljana pojačanja, igrače koji su već igrali ovdje osim Delića i Jamakovića, ali koji poznaju ovaj rang takmičenja uz Kalesića i golmana mislim da imamo finu ekipicu koja može biti konkurentna za vrh tabele. Naravno da nam dosta zavisi od te prve utakmice i tako bi volio da razbijemo taj maler i pobijedimo one seljake na Piroti.

Nadam se najboljem i da do kraja priprema ne bude kakvih nezeljenih povreda
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Eugen je napisao/la: 26 srp 2025, 13:51 Zadržali smo kostur ekipe, doveli smo ciljana pojačanja, igrače koji su već igrali ovdje osim Delića i Jamakovića, ali koji poznaju ovaj rang takmičenja uz Kalesića i golmana mislim da imamo finu ekipicu koja može biti konkurentna za vrh tabele. Naravno da nam dosta zavisi od te prve utakmice i tako bi volio da razbijemo taj maler i pobijedimo one seljake na Piroti.

Nadam se najboljem i da do kraja priprema ne bude kakvih nezeljenih povreda
Ovo pises kao da je propao Sadikovic. Nadam se da ga slucajno nisi spomenuo.
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Dajte kakav prijenos danas, makar digitronom snimali hehe
R0b

Post Postao/la R0b »

Pratili iko ovu prvu utakmicu, kakav nam je prvi protivnik u prvenstvu :D
Odgovori