NK Čelik
Re: NK Čelik
Znaci, Smajlovic, Hodzic, Babic, Telalovic, Jamakovic, Palackic, Spahic i Heco su zasticena godista trenutno. Da li ce svi ostati u rosteru ili ce se neki poslati na posudbu ostaje da se vidi. Najvjerovatnije ovaj turnir im je "kvalifikacijski" pred put na Kupres. Naravno govorim o zadnjoj trojici. Ovi ostali su manje vise sigurni.
Kvalitetan veznjak je jedini prioritet. Golman manje vise, ne mora biti bolji od Durme, ako Durmo bude pokazao zavidnu formu. Mislim da je dovoljno da bude konkurencija i da se Adi ne opusta previse u toku sezone (kao sto je imao obicaj).
Kvalitetan veznjak je jedini prioritet. Golman manje vise, ne mora biti bolji od Durme, ako Durmo bude pokazao zavidnu formu. Mislim da je dovoljno da bude konkurencija i da se Adi ne opusta previse u toku sezone (kao sto je imao obicaj).
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
-
Prolazim maloprije pored autobuske stanice, kad veliki bilbord, stadion pirota - Severina koncert 09.08.2025.
To je 2 sedmice prije naše utakmice, znači teren će bit užasan..
To je 2 sedmice prije naše utakmice, znači teren će bit užasan..
Ludilooooo
je zarobiloooo

Imal kakav Aleksic interesantan ,guglaj
Joj brate delirijum bi bio, još da dođe naredne sedmice

Ako Jamakovića računamo da može pokriti desno krilo, imamo na svakoj poziciji po 2 igrača, ostalo je upražnjeno jedno mjesto na golmanskoj poziciji i jedno mjesto u vezi. S obzirom da smo potpisali Jamakovića, a nismo Tabaka, to znači da čekamo premijerligaškog rutonju ko šlag na tortu

A gledaj ove diskriminacije, golobrade objave oko 12-13 sati da su potpisali, a rutonje cekamo do 19h navece.
Hocemo sve objave u 8 ujutro, sabahom da se upalimo
Hocemo sve objave u 8 ujutro, sabahom da se upalimo

Ko je taj Sadikovic? Gdje je igrao prije?
-
Pa takvi su nam svi babinci u Čeliku po prezimenima! Žuna sa dna kace babinac a nisu daleko odmakli ni Vardo,Durmis,Hodzic

Hvala...nikad cuo za lika...prisonbreak je napisao/la: ↑25 srp 2025, 15:46 https://www.transfermarkt.com/damir-sad ... ler/255972
Al et ako je dobar i ako je porutav onda ga treba bezecovat

- limvolikce
Durme, Durmiši, Hodžići - više onaj Hibićev kraj.

Karalići su npr. klasični Babinci.

Al nema to veze odakle, ako ore teren, dobrodošao je.
A kad si već kod Babinjaca, sjeća li se ko žutog Hajdarevića? Jedne sezone najbolji strijelac lige, druge se nije mogao sastaviti a loptom.