NK Čelik

Truhlo

Re: NK Čelik

Post Postao/la Truhlo »

KenoRob je napisao/la: 24 srp 2025, 16:20 A jbti prvo kolo Pirota ja na moru. Sto bar nisu poceli sezonu 16-g halalio bi Tomislava na BP :(
Al zato ide Tuzla akobogda. Tezak je raspored ali ima dosta dobri stvari prvo kolo je kao domaca fakticki sto se tice tribina jedino nam mogu sudiju nastimat standardno...
Pocinjemo proljece kuci, dobri tereni prva 3 kola plus imamo 2 zaredom kuci na kraju prvenstva pa onda Gabela.
Plus na proljeće dodatna "domaća" u Vitezu. Proljeće je ekstra, samo da na jesen odradimo kako treba. I ja Travnik propuštam, isto godišnji ko prošle godine. Nadao sam se prvo kolo Gabela ili Tomislav u gostima pa da odem pogledat :mrgreen:
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Truhlo je napisao/la: 24 srp 2025, 15:00 @convict35 imam brate traume od gostovanja prošle sezone, nadam se i ja da će biti bolje :srce:
Ma i ja imam traume kao i ti a i svi ovde vjerujem,ali ako odradimo veznjaka dal bio Kalesic ili kako sam ja cuo Sadikovic mislim da ce gostovanja bit bolja i da necemo bit levati i dobijat po 2 gola do 15 minute kao proslu jesen i pocetak proljeca.Svi ce kao ekipa igrat 200% bolje uz 2cu rutonja u vezi
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Samo da drzimo korak za prvim mjestom do proljeca, onda se medonja budi iz zimskog sna. Umjesto arapskog proljeca ide Čelikovo proljece.
FliX

Post Postao/la FliX »

Kad pocinje prvenstvo odnosno kad igramo u Travniku?
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

FliX je napisao/la: 24 srp 2025, 18:11 Kad pocinje prvenstvo odnosno kad igramo u Travniku?
23.08...
Prvo kolo Travnik,pise se kao domaca utakmica...
pa i prosli put bili smo kao domacini na Piroti pa meda nismo mogli...valjda Durmo nece primit vise gol s ugla kaznenog sesnaesterca kao amater kakav :D
Raspored ko raspored,sa svakim ti je igrat dva puta i cao!
Ako si jak jak si,ako si truba svaki ti je protivnik izutetno tezak :)
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Travnik je dosta slabiji nego jesenas, bar jos nemaju neku ekipu, plus travnjak sasvim okej, plus gostujemo a kao domacini. Dobijes Travnik, na Tomislavu 5 milja sigurno. :pray:
samocelik

Post Postao/la samocelik »

Ja ću već za vikend u Vitezu našim jebavati sve po spisku sa tribina. Nek se malo uvježbavaju :lol:
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Nije mi los raspored. Uvijek bih radije igrao protiv slabijeg protivnika u gostima i pobjedio pa onda jaci kod kuce, a mi smo dobili obrnuto. Jaca su gostovanja na zimu, ali na proljece ce biti bolje utakmice kod kuce. U sustini, moramo igrati protiv svih i sve ovisi o nama. Jak tim nikoga se ne boji, ki kod kuce ni na strani. Sezone ce lagano odrediti prve 3 utakmice. Travnik mi se cini slabijim nego prosle godine iako mi ni tada nisu bili nesto posebno dobri koliko smo se mi prepali.
JonSnow

Post Postao/la JonSnow »

Raspored je teški kurac.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Da je nama iskopat jednog poput ovog Jatte iz Sarajeva hehe, tek mu 19 a momak razvaljuje
Ali45

Post Postao/la Ali45 »

Brotherze je napisao/la: 24 srp 2025, 21:30 Da je nama iskopat jednog poput ovog Jatte iz Sarajeva hehe, tek mu 19 a momak razvaljuje
Baš sam htio isto napisat,odakle su ga iskopali,igračina je već sad,a šta će tek bit.
Daj afrike u akademiju pa da imamo koristi
c'mon likČe
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Ali45 je napisao/la: 24 srp 2025, 21:36
Brotherze je napisao/la: 24 srp 2025, 21:30 Da je nama iskopat jednog poput ovog Jatte iz Sarajeva hehe, tek mu 19 a momak razvaljuje
Baš sam htio isto napisat,odakle su ga iskopali,igračina je već sad,a šta će tek bit.
Daj afrike u akademiju pa da imamo koristi
Protiv Radnika sad na proljece sam nas je dobio na Bilinom, nijedan duel nasi igraci nisu mogli dobiti, covjek je sve pokupio.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Jatta ko Yaya Ture za nas siću.Ma dole u Afriku i tražit juniore a može i Južna Amerika oni se rađaju sa loptom.
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Trebao doci kod nas na posudbu. Stvarno odlican igrac, bukvalno je nam je citav sredinu u zubima pronosao.

Valjda i mi docekamo da mozemo negdje u svijetu pokupit ovakav talenat, ali za to treba imati vrhunsku skauting sluzbu
Srce, čast i ponos!
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Sta pisu ove fukarestine, da ce zbog problema sa registracijom neki igraci kod nas preci. Ne treba nam niko od njih!
Odgovori