NK Čelik
-
Re: NK Čelik
Vozdra. Prvi put pišem iako godinama pratim forum Čelika (sportsport). Zna li iko kakva je trenutno situacija su dugovima. Da li ima novih dugovanja ili eventualno starih koja nisu išla u izvrsni postupak i nisu na redu za isplatu preko računa. Znam da za Zenelu da ima veliki dug cca 500 hiljada sa kamatama.
Sutra se nadam da ćemo dobiti Jedinstvo zadnje kolo na Bilinom. Da oh pošaljemo u treći rang a mi da imamo dernek i proslavu 

Nikad Čelik nece Jedinstvo poslat u nizi rang ako imalo bude zavisilo od Čelika,nikad

Jedini bi ti proslavio,niko drugi ne vjerujem da bi!U Bihacu bio 4 puta s Celikom,uvijek primljeni lijepo,dolazili dan pred tekmu,dernecili u gradu...
Pa izbacili smo ih one godine iz premijer lige, čini mi se 2006.
Jednostavno imamo svoje mišljenje i stav, ujeli su me i to je to.
Dobro kazes, jedino bi ovaj pacenik slavio koji vise voli gostovanja u Rahicu i slicnim selima nego u Bihacu, ako uopste ide na gostovanja.
A proslo je vrijeme kad je Celik igrao za nekog drugog, to se vidjelo i zadnje kolo koliko su i igraci i navijaci slavili go za izjednacenje. Isto bi vjerojatno bilo i da je obrnuta situacija, i da nam je Jedinstvo gostovalo. Nase je da odigramo maksimalno posteno pa i ako izgubimo nije problem.
Haman je tvoja zelja uslisena ,bice da je Sadikovic
-
Kapitalčina. Pa da igramo PL bio bi fantastično pojačanje, a ovako sigurno prvo ime lige.prisonbreak je napisao/la: ↑23 srp 2025, 11:13Sadikovic je pravo dobra prica, prije 4 godine kod Peteva imao poziv u reprezentaciju.
-
---golamn u-21---
Sivac-Horic-Masetic-Smajlovic
-----Delic---Sadikovic
Šero-Mašić-Popović
----Jamaković---
-----Delic---Sadikovic
Šero-Mašić-Popović
----Jamaković---
Bas ce biti problem ako ne nadjemo tog u21 golmana jer ce onda na klupu morati neko od ovih koji bi trebali igrati u prvih 11.prisonbreak je napisao/la: ↑23 srp 2025, 11:15 ---golamn u-21---
-----Delic---Sadikovic
Šero-Mašić-Popović
----Jamaković---
-
Probajte zaganjati onog golmana iz banovica. Dobar je a u 21Brotherze je napisao/la: ↑23 srp 2025, 11:27Bas ce biti problem ako ne nadjemo tog u21 golmana jer ce onda na klupu morati neko od ovih koji bi trebali igrati u prvih 11.prisonbreak je napisao/la: ↑23 srp 2025, 11:15 ---golamn u-21---
-----Delic---Sadikovic
Šero-Mašić-Popović
----Jamaković---