NK Čelik
Re: NK Čelik
Ma to ce trajat ,dok oni naprave projekte ,finansiranja,mozda ali mozda u najboljem slucaju da krene od januara.
Mene vise zanima ovo dokle je doslo sa dodjwljivanjem i otvaranje ponuda za ovih 18 terena sto smo i mi predali na Plandilo.Vico je rekao krajem 7 mjeseca ,za sad se suti nista od nekih vjesti.
Jos jedan tip rutonja koji bi nam valjao je Petar Bojo,tesko ali odlican
Meni bolji Sadiković od Boje iskreno. Pravi rutonja sa evropskim iskustvom. On ako potpiše, mi smo ravnopravni kandidati za vrh tabele.Cinvict35 je napisao/la: ↑22 srp 2025, 12:48Ma to ce trajat ,dok oni naprave projekte ,finansiranja,mozda ali mozda u najboljem slucaju da krene od januara.
Mene vise zanima ovo dokle je doslo sa dodjwljivanjem i otvaranje ponuda za ovih 18 terena sto smo i mi predali na Plandilo.Vico je rekao krajem 7 mjeseca ,za sad se suti nista od nekih vjesti.
Jos jedan tip rutonja koji bi nam valjao je Petar Bojo,tesko ali odlican
Neki dan pricao sa jednim momkom iz uprave. Kaze: Brate sad nam se igraci sami nude,u zadnjih mjesec dana 50 ih se ponudilo da dodju.
Samo Čelik!
Djaba salju ponude u klub, moraju cips izvaditi, kopiju licne, uzorak dlake i to sve spakovati i poslati na sportbc forum bb, 72000
Rutonja svih rutonja, kapitalac svih kapitalaca. Jos uvijek fit i spreman

Oni ti ga puse, Kuduzeeee...

Oni ti ga puse, Kuduzeeee...
-
To pise od kako je potpisao za igman 2025 u janaru, ali ocigledno da podaci nisu promijenjeni cim ima 0 utakmica, samo je zastario podatak. Moze svako tu napisat sta hoceschalke 04 je napisao/la: ↑22 srp 2025, 15:11 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Damir_Sadikovi%C4%87
Šta mu ovo piše, da je u Igmanu?
LimVo likČe
https://www.klix.ba/sport/nogomet/nogom ... /250722112
Jooj slobodanke

Nek smo se ovih cirkusa i fukarestine rijesili, svjesni nismo koliko smo sretni.
Jooj slobodanke
Nek smo se ovih cirkusa i fukarestine rijesili, svjesni nismo koliko smo sretni.
Koliko sam skontao džaba su krečili?Redbull je napisao/la: ↑22 srp 2025, 15:46 https://www.klix.ba/sport/nogomet/nogom ... /250722112
Jooj slobodanke
E na šta su spali.. Jel sad upitna njihova ambicija prvog mjesta?
c'mon likČe
-
Ovo se mora iskoristiti da se izvrsi pritisak i da se propisi postuju. To automatski znaci da od njihove borbe za vrh prelaze u borbu za opstanak ako nikog ne mogu registrovati. A ostatk lige lagano nek razgrabi ovo sto su dovodili. Ima tu dosta igraca koji bi prosli test rutavosti i mogli doc nama.Ali45 je napisao/la: ↑22 srp 2025, 16:07Koliko sam skontao džaba su krečili?Redbull je napisao/la: ↑22 srp 2025, 15:46 https://www.klix.ba/sport/nogomet/nogom ... /250722112
Jooj slobodanke
Ma nek se ugase, ionako se vec spremali kako da kradu po ovoj ligi. Ti samo znaju lopovlukom se baviti, zato i jesu fukarestina citav zivot.Ali45 je napisao/la: ↑22 srp 2025, 16:07Koliko sam skontao džaba su krečili?Redbull je napisao/la: ↑22 srp 2025, 15:46 https://www.klix.ba/sport/nogomet/nogom ... /250722112
Jooj slobodanke
Opet, mislim da nisu toliki levati haha
Ovo su sigurno neka dugovanja prema igracima, nisu glupi valjda dovoditi igrace, a da ne rijese ova dugovanja. Kada rijese skinut ce se blokade. Moja pretpostavka.
Ovo su sigurno neka dugovanja prema igracima, nisu glupi valjda dovoditi igrace, a da ne rijese ova dugovanja. Kada rijese skinut ce se blokade. Moja pretpostavka.

Ma hoce odradic ce se to,jednostavno mora al brate koji su to levati od navijaca bar ovi sto pisu po forumima,toliko egoisticni i glupi i neinteligentni da je to jadno.
Danas su za ovog sutra za onog,pa to se proda ko god im udze u upravu,zato ih i ima po 156 na utakmici aimaju toliko visoko misljenje o sebi kao i klubu,cuj prosetat ligom,mi se prepali 3ce protiv njih i narucili Dzidu da napise tekst,kao da smo mi sa nji i dobri jbte.Komedija su ovi njihovi forumasi
Pa sta, naucili 100 godina fukarestinu prosipat. Napadaju ovog glavonju dzidica, a oni duzni igracima i eufa ih susprendovala, al jok dzidic krivCinvict35 je napisao/la: ↑22 srp 2025, 16:50
Ma hoce odradic ce se to,jednostavno mora al brate koji su to levati od navijaca bar ovi sto pisu po forumima,toliko egoisticni i glupi i neinteligentni da je to jadno.
Danas su za ovog sutra za onog,pa to se proda ko god im udze u upravu,zato ih i ima po 156 na utakmici aimaju toliko visoko misljenje o sebi kao i klubu,cuj prosetat ligom,mi se prepali 3ce protiv njih i narucili Dzidu da napise tekst,kao da smo mi sa nji i dobri jbte.Komedija su ovi njihovi forumasi