NK Čelik
Re: NK Čelik
A Masic rutavi potpisao ponovo
Ovo mu je zadnja sansa da pikaze svoj raskosni talenat

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Odlicno pojacanje, zajedno s Popovicem i Serom terorisat ce protivnicke odbrane
-
Sad kad ga krene ova trojka pitat loptama, ako ne zabije bar 13 golova (skroman sam), nek se zaposli negdje.
-
Msm da je dobra odluka za Mašića.
Manje će se trošiti nego prošli put kad je igrao, dodat treba da iza sebe ima Delića, Šeru, Popovića.
Sretno Maške ispao si čovjek kad si odlazio u Stupčanicu, sad pokaži da vrijediš još više
Manje će se trošiti nego prošli put kad je igrao, dodat treba da iza sebe ima Delića, Šeru, Popovića.
Sretno Maške ispao si čovjek kad si odlazio u Stupčanicu, sad pokaži da vrijediš još više
Kao što smo i rekli. Nije trebao ni da ide, ali eto, splet okolnosti, malo bespotrebnog pritiska. Sigurno najbolje pojačanje. I tek će sada da dođe do izražaja sa Šerom u tandemu. Ako im još dodaju Kalesića negdje iza njih, to je već opasan napad. Za sada, prava pojačanja. Nastaviti još dva komada i to je to.
Meni je Maske drag, trosio se on na tekmama previse da bi bio konstantno opasnost po gol. Sad je druga situacija u timu, pa ce Maske ako Bog da terorisati golmane.

Samo Čelik zenički !!!
-
Sta je rec? Jel to negdje zapelo sa tim rutonjom kojeg smo svi ocekivali?
Srce, čast i ponos!
@prsonbreak aaa sta kažeš,dužan si mi kafu 

-
Definitivno najveci problem nam je u-21. I dalje sam misljenja da golman mora biti U-21.
Maske je dobra prica, definitivno. Sada iza sebe ima igraca koji ga mogu fino pogurati a ne kao u orvom mandatu.
Maske je dobra prica, definitivno. Sada iza sebe ima igraca koji ga mogu fino pogurati a ne kao u orvom mandatu.
-
Ocekivao sam dosta boljeg napadaca.