NK Čelik

Guest.1945

Re: NK Čelik

Post Postao/la Guest.1945 »

Angažovali smo kondicionog trenera, dodatnog fizioterapeuta, ekipa će imati na raspolaganju sportskog psihologa i nutricionistu, a radimo i na osposobljavanju klupske kuhinje
Koliko smo spominjali sportskog psihologa a more živaca smo izgubili radi golobradih i gostujućih utakmica.Mi koji najviše u BiH guramo OP da zaigraju za seniore baš je nama trebao ovaj psiholog.Polahko smo napokon počeli da rastemo i ponašamo se kao profesionalci.
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Guest.1945 je napisao/la: 15 srp 2025, 12:23
Angažovali smo kondicionog trenera, dodatnog fizioterapeuta, ekipa će imati na raspolaganju sportskog psihologa i nutricionistu, a radimo i na osposobljavanju klupske kuhinje
Koliko smo spominjali sportskog psihologa a more živaca smo izgubili radi golobradih i gostujućih utakmica.Mi koji najviše u BiH guramo OP da zaigraju za seniore baš je nama trebao ovaj psiholog.Polahko smo napokon počeli da rastemo i ponašamo se kao profesionalci.
Bezveze trose pare na psihologa, mogao je Zamorano to da obavlja besplatno hehe
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

E ovo je velik korak unaprijed,svaka čast momcima iz Uprave.
Sljedeća godina je naša,ovu godinu jos prezivit,a sljedeće idemo po tu Premijer ligu.
Guest.1945

Brotherze je napisao/la: 15 srp 2025, 12:43
Rastjero bi ih sve poslije 3 utakmice i kasnije bi mi sa foruma morali igrati.
phillies

Post Postao/la phillies »

Sloboda angazovala Brzog
Sivi, slomi ga, sve ce ti biti oprosteno. Mamu mu duplu yebem.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Odlican intervju Roberta bas kako se i ocekivalo radilo se u tisini deblokada i sve ostalo,kondicioni,psiholog,pripremaju se pojacanja ciljano uz 2 veznjaka i napadaca fino ce to izgledat i Plandilo.Pripremaju se sve za pripreme,sezonske ulaznice i posebno mi se svidja ovo kontrole na ulazu u stadion,izvinuli se clanovima jednostavno ne mogu stic sve i upravu ce prosirit i znaci kad ove dugove rijese sad sto imaju u planu i pare ostane 10 povjerilaca i VIK..
Pametno za pojacanja da budu prevaga i ciljano a ovo Poturalic ili Brzi ma to su prevaranti sve igraju kad im se igra .
I ja mislim prva 3 mjesta Sloboda,Gosk i Stupcanica ali mislim da ulaze Gosk ili Sloboda.
Celik bi trebo tu bit iza i nadam se da ce tako bit a do sad tu je i Jedinstvo i uvjek Brastvo ,ovo mi ostalo do sad zagonetno .Kako god bice liga jaka pravo i zanimljiva i trebali bi bit igracki puno jaci nego prosle sezone.Vidjet cemo liga pocinje za nesto vise od mjesec.
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

Da bacim komentar na Robertov intervju,a usput da napisem svoja zapazanja.
Sjecam se kad je onaj lik kod pitara Husejinovic cini mi se,dobar igrac inace presao u Dinamo iz Fk Sarajevo. Ljudi ga tamo sklesali za 20 kg a u Sa je igrao ali na ne profesionalnom levelu.
Hocu reci da puno znaci za ozbiljan klub kondicioni,kuhinja i profesionalizam . Treba u datom treba izvuci maksimum iz igraca. Al pored para treba mladim igracima ponuditi mogućnost da napreduju ,da se dokazu al se vidi iz lamele jel zna il nezna.
Na dobrom smo putu. Ja sam zadovoljan. Past ce veznjaci iskoro abd. Al ruku na srce oko takvi igraca se vrti igra a ovi ostali su zamjenjivi a tih par veznjaka,strelaca to se tesko kupuje. To treba praviti ili privuci nekom zanimljivom pricom,ciljevima abd doci ce vrijeme i za to
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Guest.1945 je napisao/la: 15 srp 2025, 13:17

Vjeruj da boljih igraca ima na forumu i na tribinama od pojedinaca na terenu koji igraju za Čelik.
Mi jednom na terminu i Čiro taksista ono odredjuje u ekipi gdje ko da igra,kad vice on ovom jednom momku koji si ti bolan,kaze ovaj pa ja sam Zatagic igrac Čelika. Kaze mu Čiro super , hajd na gol trebamo golmana :D Kad mi u subotu na tribinama kad dole na terenu Zatagic igra i to medju prvih jedanest,kaze Čiro jebo majku nije lago.Hajmo kaze izac van,gdje ces budalo rekoh nije tekma ni pocela. Hajde kaze izadji vidio si da veze zive nema na terminu a da ovdje zna,i izadjemo mi prije pocetka i 2 - 0 Čelik glat izgubi,kaze Čiro vidis bolan koliko djece i talenata propadne da jedno ovakvo govno uspije koje veze nema.
Nego na stranu sve to necemo kuhinje i doktore hocemo samo rutonje :mrgreen:
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Eto i sezonskih :srce: Valjda se bude moglo kupiti na zapadu već protiv Mušijine prčije :rock:

Svani suboto :mrgreen:
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Dobar intervju Roberta rečeno mnogo toga što nas je zanimalo
Nadam se da ce klub ubrzo i jedan press uprave organizovati pa jos mnoge stvari objasniti
Nadam se iskreno dolasku bar tri rutonje dva veznjaka i jednog napadača
To nam je pod moranje bgmi
Znal ko imamo li mi trenera golmana?
Drago mi je da je kondicioni tu i fizio
bartoli

Post Postao/la bartoli »

Evo prva liga na fb pisu da Emir Karalic potpisuje danas za NK Vitez
LimVo likČe
Guest.1945

Zamorano je napisao/la: 15 srp 2025, 15:55
Guest.1945 je napisao/la: 15 srp 2025, 13:17

Vjeruj da boljih igraca ima na forumu i na tribinama od pojedinaca na terenu koji igraju za Čelik.
Mi jednom na terminu i Čiro taksista ono odredjuje u ekipi gdje ko da igra,kad vice on ovom jednom momku koji si ti bolan,kaze ovaj pa ja sam Zatagic igrac Čelika. Kaze mu Čiro super , hajd na gol trebamo golmana :D Kad mi u subotu na tribinama kad dole na terenu Zatagic igra i to medju prvih jedanest,kaze Čiro jebo majku nije lago.Hajmo kaze izac van,gdje ces budalo rekoh nije tekma ni pocela. Hajde kaze izadji vidio si da veze zive nema na terminu a da ovdje zna,i izadjemo mi prije pocetka i 2 - 0 Čelik glat izgubi,kaze Čiro vidis bolan koliko djece i talenata propadne da jedno ovakvo govno uspije koje veze nema.
Nego na stranu sve to necemo kuhinje i doktore hocemo samo rutonje :mrgreen:
Ma kuhinja je tu da rutonje mogu samo koju kompiraču mahnut po zasluzi.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Ev rutonje ,haman pisu Delic zavrsen ali cekat zna se kod nas to izjalovit ,dizu sebi chenu preko Celika
R0b

Post Postao/la R0b »

Delić neće biti završen dok mu se ne odradi čvrstoća dlaka :D .Btw mislim da sam ga maloprije u šopingu vidio sa još nekim rutom koji je čak i rutaviji od ovog Delića :mrgreen:
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Cinvict35 je napisao/la: 15 srp 2025, 17:57 Ev rutonje ,haman pisu Delic zavrsen ali cekat zna se kod nas to izjalovit ,dizu sebi chenu preko Celika
Ono govno husara je svaki prelazni rok plaćao članke da kikačevog malog hoće Čelik, a uopšte nije bio interesantan. Onaj indijanac sa prve lige za cvaju će napisat šta hoćeš.

Nadam se deliću, al dok klub ne objavi, daleko je to.
Odgovori