NK Čelik

phillies

Re: NK Čelik

Post Postao/la phillies »

Jel to to ili ima jos ??? :P

Dobro dosao nazad Sivi.
Samo Čelik zenički !!!
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Brce i Gračanica u delirijumu, 50 novih ljudi na zapadu svako kolo :mrgreen:

Skupio je iskustva u Radniku stariji je, odlicno rjesenje za desnog beka. :like:

De nek neko napise ima li nade za Mašića da se vrati da se ne nadamo dzabe. Momak igra poziciju desetke ko Miske birvaktile.

Opet ostaju dva vezna koja moraju biti ključna pojačanja.

Redovna primanja - zadovoljan igrač - dobri uslovi i pripreme - dobra atmosfera i Čelik kakav želimo. :srce:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Cuj sivac hahaga
Nisam bio za njegov povratak poslije onog sa željom nikada ali et nek bude im...
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Veliko pojačanje :roll:
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Mislim da ce ovdje bit dosta podijeljenih misljenja koja ce se sleci nakon 5 dobrih partija Sivca.
Posteno gledajuci, Sivac je vrhunsko pojacanje i potpisujem vece pojacanje u ovom trenutku od Burekovica. Kvalitetom sigurno bolji i od Jusica kojeg nema i mene sto se tice dobro pojacanje.
Kad bi nekog igraca ovakvog kalibra, klupa premier lige koji se nije snasao doveli u vezni red i u napad ja bih bio prezadovoljan.
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

KakhaKaladze je napisao/la: 26 lip 2025, 14:33 Mislim da ce ovdje bit dosta podijeljenih misljenja koja ce se sleci nakon 5 dobrih partija Sivca.
Posteno gledajuci, Sivac je vrhunsko pojacanje i potpisujem vece pojacanje u ovom trenutku od Burekovica. Kvalitetom sigurno bolji i od Jusica kojeg nema i mene sto se tice dobro pojacanje.
Kad bi nekog igraca ovakvog kalibra, klupa premier lige koji se nije snasao doveli u vezni red i u napad ja bih bio prezadovoljan.
:like: :like:

Ocigledno traze jos veznjaka, krilo i napadaca. To moraju biti top tri igraca. Imali bi solidnu ekipu.

Bojo, Mujaric i Masic.
KakhaKaladze

prisonbreak je napisao/la: 26 lip 2025, 14:34
KakhaKaladze je napisao/la: 26 lip 2025, 14:33 Mislim da ce ovdje bit dosta podijeljenih misljenja koja ce se sleci nakon 5 dobrih partija Sivca.

Ocigledno traze jos veznjaka, krilo i napadaca. To moraju biti top tri igraca. Imali bi solidnu ekipu.

Bojo, Mujaric i Masic.
Jedan od ta tri mora biti U21. Odlaskom Tabakovica ostali smo na Smajlovicu i Hodzicu od U21 igraca.

Tu su Babic i Telalovic i mozda Kadric ali njih ne ocekujem kao startne U21 igrace nego kao rotacijske.
schalke 04

Post Postao/la schalke 04 »

Hajmo sad malo o tome, ko su nam ozbiljni igrači "zaštićenog" godišta.

Prijašnih godina nas je izvlačilo što su Ali, Adi i Talha bili ozbiljni igrači...
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Ljudi jedini klub iz Premijer lige koji nam je javno na svim svojim platformama čestitao rođendan i poželio uspjeh i povratak u Premijer ligu je Velež Mostar.

Danas oni slave rođendan i Čelik mora na postenje, priznanje i čestitke i respect od Veleža odgovoriti istom mjerom.

Nemojte da nam to promakne danas..Velež Mostar je zaslužio od Čelika javno čestitku za 103 rođendan!

Na ovakvim sitnicama ne smijemo padati. Ko tebe kamenom ti njega stijenom. Ko tebe ispostuje ti njega duplo više.

slika
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Eugen

Post Postao/la Eugen »

schalke 04 je napisao/la: 26 lip 2025, 14:40 Hajmo sad malo o tome, ko su nam ozbiljni igrači "zaštićenog" godišta.

Prijašnih godina nas je izvlačilo što su Ali, Adi i Talha bili ozbiljni igrači...
Nedim Smajlovic, Hamza Martinovic, Amer Hodzic, Riki Telalovic, Kadric i Babic

Imas 6 dosta
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

KakhaKaladze je napisao/la: 26 lip 2025, 14:37
prisonbreak je napisao/la: 26 lip 2025, 14:34

Bojo, Mujaric i Masic.
Jedan od ta tri mora biti U21. Odlaskom Tabakovica ostali smo na Smajlovicu i Hodzicu od U21 igraca.

Tu su Babic i Telalovic i mozda Kadric ali njih ne ocekujem kao startne U21 igrace nego kao rotacijske.
Već sam govorio o tome prije par dana. Ja bih golmana iz Tomislava doveo kao zaštićeno godište.
KakhaKaladze

Eugen je napisao/la: 26 lip 2025, 14:46
schalke 04 je napisao/la: 26 lip 2025, 14:40 Hajmo sad malo o tome, ko su nam ozbiljni igrači "zaštićenog" godišta.

Nedim Smajlovic, Hamza Martinovic, Amer Hodzic, Riki Telalovic, Kadric i Babic

Imas 6 dosta
Jedino Smajlovic bio stabilan u prvoj postavi da se zna koju poziciju igra i da je tu tokom cijele sezone. Hodzic malo na beku, malo na stoperu malo na zadnjem veznom - u prijevodu nigdje nije prva opcija nego ga saltas gdje skripi. Tu dolazimo do problema da na beku vise nece igrati sigurno. Da bi igrao u veznom redu neophodno je dovesti nekog ko je izrazito jak na lopti. Najrealnije da igra na stoperskoj poziciji. Martinovic kad je bio zdrav igrao je okej ali nista vise od toga i po mom misljenju ako ce nam Martinovic biti startni centarfor slabi su nam dometi - okej za rotaciju ali tesko da se mozes pouzdati u njega da ti je siguran mladi starter s obzirom na historijat povreda. Riki od preostale trojice sigurno najveci potencijal ali je malo nategnuto da u prvoj seniorskoj sezoni bude kontinuirana opcija u veznom redu. Ostanu Kadric i Babic koji ce po mom misljenju ulaziti s klupe ponekad a za prvih 11 nemaju sanse.
Long story short po meni neka mlada devetka bi bila idealno rjesenje a u vezni red dovesti iskusnjaru.
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Ma Sivi je top bek, sa njim znas sta mozemo dobit. Dobar centarsut, brzina i dosta je elegantniji igrac od Jusica, ali je Jusic borbeniji, bas igrac radnicke klase.

Ako hocemo rezultate i igru sljedece sezone, nama su dva veznjaka prioritet, jedna 6/8 sto moze kreirat iz dubine i desetka koja zna iz drugog plana ulazit i davat zadnje pasove.

Bez toga dzaba bi nam bio i Harry Kane u napadu.
Srce, čast i ponos!
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Masetic je isto u-21 ako se ne varam, momak sa Horicem odigrao top pred kraj prvenstva.
KakhaKaladze

Redbull je napisao/la: 26 lip 2025, 14:58 Masetic je isto u-21 ako se ne varam, momak sa Horicem odigrao top pred kraj prvenstva.
Masetic je 2003 znaci nije U21
Odgovori