NK Čelik
Re: NK Čelik
Ouu evo Dzeneee
Krenuli smo jako bgm

Krenuli smo jako bgm

-
Bureković se vratio.
Ali kad je zadnji put uopšte igrao zvaničnu utakmicu?
Ali kad je zadnji put uopšte igrao zvaničnu utakmicu?
-
Vidjao sam ga u teretani redovno, spremao se konstantno kako je u Zenici, imao je jos nekih ponuda ranije sa dna WWin lige.
Trebace njemu naravno vremena da se vrati u formu, ali kada se istrpi imas iskusnjaru sa kvalitetom premijer lige koji je nase dijete.
-
Ne mora mu se stan plaćati.
To sa formom bi trebalo biti lako. Ako ga zaobiđu povrede, može biti dobro pojačanje.
To sa formom bi trebalo biti lako. Ako ga zaobiđu povrede, može biti dobro pojačanje.
Kakvo pojačanje,svaka čast upravi,fin početak.
Gegen pressing na bilinom uskoro

Gegen pressing na bilinom uskoro
c'mon likČe
Burekovic, Smajlovic i Popovic lijevo, sve nasi domaci, jos i desnu stranu pokriti dobrim bekom i super.MrAdislic je napisao/la: ↑12 lip 2025, 14:07Vidjao sam ga u teretani redovno, spremao se konstantno kako je u Zenici, imao je jos nekih ponuda ranije sa dna WWin lige.
Trebace njemu naravno vremena da se vrati u formu, ali kada se istrpi imas iskusnjaru sa kvalitetom premijer lige koji je nase dijete.
Plus dobar veznjak i napadac i ekipa ce biti dosta jaca.
Jest al zato je sad Popović najbolji igrač tima,nadamo se da ce I sa Dzenom bit isti slučaj.
-
Popovic ima nevjerovatan kvalitet sto je i dokazao.Isto ce tako biti i sa Burekovicem samo da vrati formu i kondiciju,u njegov kvalitet ne sumnjam ni 1%.
Dobrodosao nazad Dženane! Al jesmo baksuzi, atomska lijeva strana a na desnoj Hodžić

Nadam se da ce pred pocetak ove sezone imati kvalitetnije pripreme nego do sad. Kao sto neko rece, makni ih iz Zenice, pa makar na Vlasic, ako ne moze more.

Nadam se da ce pred pocetak ove sezone imati kvalitetnije pripreme nego do sad. Kao sto neko rece, makni ih iz Zenice, pa makar na Vlasic, ako ne moze more.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Dobro smo krenuli
Sljedeci potpis Buric

Sljedeci potpis Buric