Stvarno ljudima nije jasno koliko je sportski direktor specifična pozicija.
Ma nema. Šanse su nam oko 30% ekipa je nabrijana, ali Budućnost nam je uvijek neugodna bila+ sudjenje kojeg se bojimo
https://www.youtube.com/watch?v=gYiNs6M5j6YCinvict35 je napisao/la: ↑30 svi 2025, 16:34Nurkovic nije za te pozicije ,nit je neki covjek a nit olicje postenja,taj gleda samo sebeKakhaKaladze je napisao/la: ↑30 svi 2025, 16:20Ja sam cekao ko ce prvi napisat Nurkovica. Ja iz nekog razloga imam toliko averziju prema tome da je on ikakav faktor u Celiku da je to cudo jedno. Ne bih ga volio vidjet ko trenera pjetlica a ne SDZamorano je napisao/la: ↑30 svi 2025, 16:16 Horic jos 6 godina moze igrat u ovoj ligi kao i Isakovic do 40te to ne govori o njihovom kvalitetu vec o ligi koja je pretanka kvalitetom! Ni jedan igrac iz cijele FL ne moze da igra ni ujednom klubu u PL!!!
Ja bi Nurkovica za SD ako se vec bira![]()
Bio igrac,trener a zna se i potuci![]()
Gdje je onaj biscanin da nam kaze ima li prenosa iz Banovica i gdje se moze pogledat utakmica?
Nek im je sretno, al kad i osvoje centar 2 opet trnovit put do PL. Prvo protiv Baton/Novi Grad za prvaka grupe centar, na jednu utakmicu, to smo prošle godine izgubili od Igman Ilidža na penale.RealMadrid je napisao/la: ↑31 svi 2025, 10:47 Danas naši juniori igraju utakmicu sezone, ne smiju izgubiti od Iskre.
Kako nakaradan sistem.Truhlo je napisao/la: ↑31 svi 2025, 11:25Nek im je sretno, al kad i osvoje centar 2 opet trnovit put do PL. Prvo protiv Baton/Novi Grad za prvaka grupe centar, na jednu utakmicu, to smo prošle godine izgubili od Igman Ilidža na penale.RealMadrid je napisao/la: ↑31 svi 2025, 10:47 Danas naši juniori igraju utakmicu sezone, ne smiju izgubiti od Iskre.
Nakon toga polufinale na dvije utakmice protiv prvaka grupe jug GOŠK, pa onda finale na neutralnom terenu protiv pobjednika drugog polufinala, tu će biti Rudar KamenGrad i Gradina Srebrenik.
U zadnjih 5 godina, 2 puta su juniori igrali završnicu. Jednom su dogurali do finala (generacija Durmiš, Međuseljac i ostali) kada ih je sisoje pokrao u finalu i Tuzla City ušla i ono prošle godine kad su ispali na prvoj prepreci od Igmana.
Hajd sad treća sreća![]()
Ma najveća nepravda je prema grupama centar 1 i centar 2, najjače dvije omladinske lige igraju za prvaka na jednu utakmicu.JonSnow je napisao/la: ↑31 svi 2025, 12:00Kako nakaradan sistem.Truhlo je napisao/la: ↑31 svi 2025, 11:25Nek im je sretno, al kad i osvoje centar 2 opet trnovit put do PL. Prvo protiv Baton/Novi Grad za prvaka grupe centar, na jednu utakmicu, to smo prošle godine izgubili od Igman Ilidža na penale.RealMadrid je napisao/la: ↑31 svi 2025, 10:47 Danas naši juniori igraju utakmicu sezone, ne smiju izgubiti od Iskre.
Nakon toga polufinale na dvije utakmice protiv prvaka grupe jug GOŠK, pa onda finale na neutralnom terenu protiv pobjednika drugog polufinala, tu će biti Rudar KamenGrad i Gradina Srebrenik.
U zadnjih 5 godina, 2 puta su juniori igrali završnicu. Jednom su dogurali do finala (generacija Durmiš, Međuseljac i ostali) kada ih je sisoje pokrao u finalu i Tuzla City ušla i ono prošle godine kad su ispali na prvoj prepreci od Igmana.
Hajd sad treća sreća![]()