Bas ti tu lijepo pise liga 14 i mozda su jedino dodali taj famozni baraz ako budu deveti i deseti iz istog entiteta ,ja sam cuo samo da ce bit liga 16 na forumu i nigdje vise .Eto bas lijepo sve pise ali hvala bogu mi smo obezbijedili matematicki opstanak.Truhlo je napisao/la: ↑29 svi 2025, 17:16Imaš odluku tu negdje gdje se ovo mijenja umjesto 16 je 14. Pustite mahalske priče i to skupština zakazana u toku sezone, od te promjene nema ništa, ispada 6 klubova i kraj priče.phillies je napisao/la: ↑29 svi 2025, 17:00 https://www.nsfbih.ba/propisi/propisi-n ... takmicenja
Jbt, pa ovi nisu normalni. U propozicijama takmicenja pod cl.48.04 stoji da ce liga slijedece sezone brojati 16 klubova![]()
![]()
E sad jel ovaj propis napisan izmedju dvije Skupstine, kada se odlucivalo o skracenju lige i da li Odluka vanredne Skupstine stavlja van snage ovaj propis, ostaje da se vidi. Meni se cini da ko god ispadne ima pravo da se zalipogotovo ovi na 10. i 11. mjestu
![]()
![]()
Treba pooustrit vala licence i za terene i tribine pored finansija i poslovanja a ne igrat po livadama a tako i za Wwin ligu kad obezbjedis infrastrukturu mozes igrat i cao a ne da igras ko gost cjelu sezonu.Realno Stupcanici je sad plafon ovo a ne da igraju na Bilinom ili Grbavici.