NK Čelik

Truhlo

Re: NK Čelik

Post Postao/la Truhlo »

Avenija je napisao/la: 29 svi 2025, 14:20 Kakav Smajić dečko ne bi imao kluba da mu Tom Cat nije amidza ili otac sta je već ona bundeva što je bila predsjednik Slobode pa ga guraju u ove klubove gdje imaju vezu kao sto su ga smjestili preko Helića u Gračanicu. A ovo za Marina sto si napisao pokazuje koliko smo mi jos zatucana i nezahvalna sredina koja uživa u omalovažavanju svoga i dizanju svega sa strane.

Nadam se da neće uprava nasjesti kao u prošlosti da im menadžeri podvaljuju razne igrače.

Ne znam ko njega evo preko medija već 2 godine gura na silu u Čelik.
Mačak tom je dajdža :mrgreen:

Marin i Šero su krila, a Smajić klasična desetka, uopšte se ne mogu porediti. Ja bih rado potpisao kikača jer je za npr Međuseljca koji je većinom igrao to lično Maradona :mrgreen:

Al eto u nedostatku utakmica svakako glupa priča. Prvo sportski direktor, upitno je hoće li Regoje ostati trener uopšte, a on ovu formaciju koju igra, tu nema mjesta za 10ku svakako.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Ma ne treba niti jedan prelazni rok dozvoliti prije imenovanja sportskog direktora.Uprava nek ne ponavlja iste greske.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Avenija je napisao/la: 29 svi 2025, 14:20 Kakav Smajić dečko ne bi imao kluba da mu Tom Cat nije amidza ili otac sta je već ona bundeva što je bila predsjednik Slobode pa ga guraju u ove klubove gdje imaju vezu kao sto su ga smjestili preko Helića u Gračanicu. A ovo za Marina sto si napisao pokazuje koliko smo mi jos zatucana i nezahvalna sredina koja uživa u omalovažavanju svoga i dizanju svega sa strane.

Nadam se da neće uprava nasjesti kao u prošlosti da im menadžeri podvaljuju razne igrače.

Ne znam ko njega evo preko medija već 2 godine gura na silu u Čelik.
Momak gdje god je igrao malo je rec razvaljivao a i sve reprezantativne selekcije prosao,top igrac i mislim da u Celiku nebi mogao glumit jer jest malo karakter cudan.
A za Marina nisam nista ruzno rekao i on ima posebno mjesto u nasem klubu ali realno ovaj je bolji ,mislim da je 10 golova dao i to kakvi za ovu sezonu.
Marinu smo ozivjeli karijeru i treba ga zadrzat ali njegove godine nisu za neke buduce kombinacije
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Truhlo je napisao/la: 29 svi 2025, 14:18 Slažem se sa babinjcem, uz to ne možeš porediti Marina koji igra bočne pozicije i kikačevog rutonju koji je čista 10ka. Svaki federalni rutonja je dobro došao, njega obavezno dovesti, pogotovo ako Ali napusti klub na ljeto.
Babinjci se slazu oko necega ha ,hahha.
Samo provjerene rutinje,Gasal 22god odlican ,Sijamija 23god iz Tomislava kao i njhov golman too dobri ima moze se probrat po 1Federalnoj igraca ono do 25 god
A ako se racun odblokira do sezone obavezno 3 comuga nekog brazilca i sl
bihacusrcu

Post Postao/la bihacusrcu »

BatistutA19 je napisao/la: 29 svi 2025, 13:23
bihacusrcu je napisao/la: 28 svi 2025, 20:34 Kako se sve glasnije priča navodnog skraćenja lige neće biti sto će biti doneseno na skupštini 5.6. Ovo je fuj pa pod cijenu ispadanja mog Jedinstva.
De mi samo molim te reci ko je to od zvanicnika NFSBIH ,NSFBIH reko da nece bit skracenja lige i daj link??
To sam jedino procito komentare po drustvenim mrezama ,ne moze bolan to tako usvojit nesto pred sezonu i kad se zavrsi sezona rec eto nece bit skracenja lige ili sad ne ispada 6 ispada 8..
Nego od toga nema nista a vama sretno u Banovicima ,pobjedom ostajete 99% a nerijesenim i porazom 99% ispadate..
Kolega koji mi je član skupštine. A sad namjerno ili nenamjerno u propozicijama takmičenja za ovu sezonu koje smo svi klubovi dobili u članu 48.04 stoji da iduće godine 16 klubova ima.
Juzni Front 1988

Post Postao/la Juzni Front 1988 »

:evil:
bihacusrcu je napisao/la: 28 svi 2025, 20:34 Kako se sve glasnije priča navodnog skraćenja lige neće biti sto će biti doneseno na skupštini 5.6. Ovo je fuj pa pod cijenu ispadanja mog Jedinstva.

To znaci da i od lige 10 nema nista, u sta cisto sumnjam. Pa gdje ce onda Sloboda, Gosk, Posusje i Igman. Ako ce ispasti ovi sto sam nabrojao, a federalna se nece skratit, koliko je to onda klubova u ligi, 18? Federalni championship :mrgreen: , po meni nema od toga nista. Nego vi gledajte kako cete dobit Banovice i opstanak vam je siguran.
Sretno
moSa likCe
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Cinvict35 je napisao/la: 29 svi 2025, 16:09
Truhlo je napisao/la: 29 svi 2025, 14:18 Slažem se sa babinjcem, uz to ne možeš porediti Marina koji igra bočne pozicije i kikačevog rutonju koji je čista 10ka. Svaki federalni rutonja je dobro došao, njega obavezno dovesti, pogotovo ako Ali napusti klub na ljeto.
Babinjci se slazu oko necega ha ,hahha.
Samo provjerene rutinje,Gasal 22god odlican ,Sijamija 23god iz Tomislava kao i njhov golman too dobri ima moze se probrat po 1Federalnoj igraca ono do 25 god
A ako se racun odblokira do sezone obavezno 3 comuga nekog brazilca i sl
Gasal odigrao super sezonu u federalnoj, ali medju navijacima Zelje, on je jedan od najgorih igraca u zadnjih par godina. Je li ova sezona slucajna, moze li ju ponoviti i prenijeti ovakve igre u PL jer treba gledati igrace koji su spremni i na iskorak, a ne kada udjemo u PL da nam treba 11 novih igraca. Sijamija ima ugovor do 2026. s Tomislavom. Sutkovic bi bio odlican izbor i volio bih da ga dovedemo. Treba osmotriti ekipe koje ispadaju, ali i ekipe koje su ispale iz PL. U svakoj od tih ekipa ima igraca koji nam mogu pomoci i hoce igrati nizi rang. U19 PL krije nekoliko igraca koji mogu biti odlicni u godinama ispred nas, a neki mogu naci svoje mjesto u ekipi vec ovo ljeto. Jedini je problem sto ce ih njihovi klubovi tesko pustiti i imaju visegodisnje ugovore. Medjutim, pokaze li im se projekat i mjesto u ekipi ako za njega imaju kvalitet mogli bi se odluciti jer ce se lakse probiti. Neka slijede primjer Talhe. Druga hrvatska liga ima dosta bh igraca: Mujagica, Mahmutovica, Zahirovica, Zrnica, Madjarica i mnoge druge koju mogu donijeti prevagu u Federaciji.
phillies

Post Postao/la phillies »

Edit: Sve objasnjeno u postovima ispod :D
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 29 svi 2025, 17:28, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Čelik zenički !!!
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

phillies je napisao/la: 29 svi 2025, 17:00 https://www.nsfbih.ba/propisi/propisi-n ... takmicenja

Jbt, pa ovi nisu normalni. U propozicijama takmicenja pod cl.48.04 stoji da ce liga slijedece sezone brojati 16 klubova :shock: :shock: :shock:

E sad jel ovaj propis napisan izmedju dvije Skupstine, kada se odlucivalo o skracenju lige i da li Odluka vanredne Skupstine stavlja van snage ovaj propis, ostaje da se vidi. Meni se cini da ko god ispadne ima pravo da se zali :D pogotovo ovi na 10. i 11. mjestu :D
Imaš odluku tu negdje gdje se ovo mijenja umjesto 16 je 14. Pustite mahalske priče i to skupština zakazana u toku sezone, od te promjene nema ništa, ispada 6 klubova i kraj priče.

slika
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
phillies

Nasao sam i ja evo sad tu odluku, gdje se mjenja broj sa 16 na 14.

Ma dobro jesu ga zakukuljili. Na prvu, navijaci klubova kojima gori pod nogama, odmah ce se uhvatiti za prvi propis. Mogli su komotno staviti uz propis i dodatak odluke.

A evo i odluke o broju klubova u 2025/2026

slika
Samo Čelik zenički !!!
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Mora savez dalje krenuti u kresanje ovih federalnih liga bez briga, a klubovi neka prestanu mjaukati i ako im je skupo ima kantonalna liga, ha ya. Mi kad smo ispali iz PL, otišli sa obrazom u kanton, jer nismo mogli igrati prvu federalnu. Kad je legendarni slavni Čelik iz Zenice mogao, mogu i Goražde, Banovići i ostali.
phillies

Jest, al samo slavni legendarni zenicki Čelik moze napraviti comeback :rock: :rock: :rock:
Samo Čelik zenički !!!
Avenija

Post Postao/la Avenija »

I za kraj nam je otkrio koliko prati Premijer ligu i da li vidi sebe u dresu nekoga bh. kluba.

“Pratim Premijer ligu zbog prijatelja u Zrinjskom i Sarajevu. Nekako sam fudbalski put gradio u Hrvatskoj kroz Osijek i mlađe kategorije Hajduka i Dinama. Kada bih se vraćao na Balkan to bi prije bilo u Hrvatsku. Moja majka je iz Zenice, tamo sam često i imam stan blizu stadiona. Čelik zauzima posebno mjesto u mom srcu i bilo bi lijepo da su u Premijer ligi” – zaključio je Adrian Leon Barišić razgovor za MeridianSportBH.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Avenija je napisao/la: 29 svi 2025, 17:52
I za kraj nam je otkrio koliko prati Premijer ligu i da li vidi sebe u dresu nekoga bh. kluba.

“Pratim Premijer ligu zbog prijatelja u Zrinjskom i Sarajevu. Nekako sam fudbalski put gradio u Hrvatskoj kroz Osijek i mlađe kategorije Hajduka i Dinama. Kada bih se vraćao na Balkan to bi prije bilo u Hrvatsku. Moja majka je iz Zenice, tamo sam često i imam stan blizu stadiona. Čelik zauzima posebno mjesto u mom srcu i bilo bi lijepo da su u Premijer ligi” – zaključio je Adrian Leon Barišić razgovor za MeridianSportBH.
Hitno članska, dres iz fan shopa i onaj šal zenički do kosti :mrgreen: I poziv za utakmicu protiv Gradine :rock:
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Gleda ovog Kurbega što gura Horića za sportskog direktora.Jel ti znaš sta je sportski direktor?Ti bi reko to otići posadit paprike na njivi.Čovjek iz kopački odma u direktora.Stvarno se ovaj Kurbeg ponaša kao novinar žute štampe umjesto sportske.Daj bolan malo profesionalnosti.Jedine propozicije za direktora zato što igra lopte.Blentovino treba nam neko ko je u tim vodama, neko ko tata Maminjo, neko koje bio ili ko je radio skauting.Tu moraš biti mustra.Dosta je amaterizma u klubu.
Odgovori