NK Čelik
Re: NK Čelik
Nema tu šta vidjeti kad smo protiv Travnika igrali 15 sati poslije Bosna:Kipar, nema 2 mjeseca.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- BatistutA19
Ohladilo se od sinoc za nas je kako smo prizeljkivali da posljednje nam kolo bude rekreacija na tribinama krompirusa ,mladog luka soli i lagano i naravno Bilino polje kakvo Kamberovice 
Ja sam prezadovoljan sezonom ali vala iscimali su previse ,sreca pa dodje Regoje bilo bi sta da se radi zivot ide dalje u 2 ligu 
Treba se dobro odmorit i uprava vec pripremat za iducu sezonu koja ce bit puno jaca..
Mi smo nerealni za posjetom pa samo su ispred nas Zeljeznicar i Sarajevo koji su nedostizni ,a Velez ili Zrinjski prvak ili Borac koji je igro 1/4 Konferenciju razlika fali nam 300 ljudi.
Za ovog momka iz Bihaca sto pita iskreno jucer obe ekipe lose mi imali zicer u 2 minuti i jos neke sanse ,oni imali precku ne znam je li je Durmo zakacio ili od nekog igraca nisam vidio dobro.Mi smo realno bolji bili ali jedva pobijedismo,vjerovatno i umor stigo.
Ja sam nedavno piso vama je finale u Banovicima morate pobijedit i trebali bi opstat i ne treba vas zavaravat Stupcanica oni lagano zavrsavaju sezonu ,bice gore u Banovicima a sa nerijesenim 99% ispadate jer puno kombinacija treba vam se tada poklopit koji cak nisu ni realni ,tad vam ostaje cekat i gledat ..Sretno vam
Mi smo nerealni za posjetom pa samo su ispred nas Zeljeznicar i Sarajevo koji su nedostizni ,a Velez ili Zrinjski prvak ili Borac koji je igro 1/4 Konferenciju razlika fali nam 300 ljudi.
Za ovog momka iz Bihaca sto pita iskreno jucer obe ekipe lose mi imali zicer u 2 minuti i jos neke sanse ,oni imali precku ne znam je li je Durmo zakacio ili od nekog igraca nisam vidio dobro.Mi smo realno bolji bili ali jedva pobijedismo,vjerovatno i umor stigo.
Ja sam nedavno piso vama je finale u Banovicima morate pobijedit i trebali bi opstat i ne treba vas zavaravat Stupcanica oni lagano zavrsavaju sezonu ,bice gore u Banovicima a sa nerijesenim 99% ispadate jer puno kombinacija treba vam se tada poklopit koji cak nisu ni realni ,tad vam ostaje cekat i gledat ..Sretno vam
Sta se tu ima cistit? Ocisti svlacionice i to je to,tribine i ostalo cisti poslije Gradine nece niko krepat od novina i pojedenih kospi

Ma ja, nije na streamu prljavo, lako je tako

Ne ide krompirusa s prljave stolice hahahaha
Ko ce sad izdrzat dvije sedmice bez tekme.
NAPRIJED ČELIK!!!
Samo Čelik zenički !!!
A Stup ča ni ca ale ale ale pripada područnom savezu zdk, a jedini reflektori u zdk su u kantonalnoj metropoliJedan od glavnih problema FK Laktaši je činjenica da pripadaju Područnom Fudbalskom savezu Gradiška na čijoj teritoriji ne postoji nijedan stadion s reflektorima.
-Da, reflektori su najveći problem, a mi objektivno nemamo mogućnost da ih izgradimo na našem Gradskom stadionu za mjesec dana, to je isuviše kratak rok. Osim toga, potrebna je i višemilionska bankovna garancija što je dodatno otežavajuća okolnost. Takođe, treba da imamo i tribine za 3.000 stolica, još svlačionica... I tako. Gledajući sve to, čitajući uslove, mogu samo da kažem da ćemo ih teško ispuniti za ovaj kratak period. Zaista, ne znam šta još da kažem – zaključio je, pomalo i razočarano, Igor Radeljić, direktor Fudbalskog kluba Laktaši.

Nema šanse onda da prijave Grbavicu za PL, jedino BP dolazi u obzir

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
Ma Igman je cini mi se isto igrao u Kaknju jedno vrijemeTruhlo je napisao/la: ↑27 svi 2025, 00:25A Stup ča ni ca ale ale ale pripada područnom savezu zdk, a jedini reflektori u zdk su u kantonalnoj metropoliJedan od glavnih problema FK Laktaši je činjenica da pripadaju Područnom Fudbalskom savezu Gradiška na čijoj teritoriji ne postoji nijedan stadion s reflektorima.
-Da, reflektori su najveći problem, a mi objektivno nemamo mogućnost da ih izgradimo na našem Gradskom stadionu za mjesec dana, to je isuviše kratak rok. Osim toga, potrebna je i višemilionska bankovna garancija što je dodatno otežavajuća okolnost. Takođe, treba da imamo i tribine za 3.000 stolica, još svlačionica... I tako. Gledajući sve to, čitajući uslove, mogu samo da kažem da ćemo ih teško ispuniti za ovaj kratak period. Zaista, ne znam šta još da kažem – zaključio je, pomalo i razočarano, Igor Radeljić, direktor Fudbalskog kluba Laktaši.![]()
Nema šanse onda da prijave Grbavicu za PL, jedino BP dolazi u obzir![]()
Danas moze sve, kako vjetar puse, tako se i oni okrecu. Inace, poznati kao suncokreti.
-
Ma kakvo igranje Stupčanice na Bilinom.Ne znamo gdje ćemo mi igrati a kamoli oni.Stadion ide da se ruši a mi bi podstanare.
Ako je ovo rečeno Laktašima na sastanku za licenciranje onda isto važi i za Stupčanicu koja je bila na istom. Pravila moraju biti ista za sve. Onda je jasno da se moraju obratiti Čeliku u vezi Bilinog Polja jer drugacije licencu ne mogu dobiti.
Vardo je nas mozda i najbolji igrac i borben i ima muda i zalosno je da je on sa poslom i porodicom bolji od ovih manekena od 20tak godina pa i Hora jedan od boljih.
Pod hitno i kako god da umuju i znaju mora se dovest 7 do 8 provjereni igraca tipa Sero ,Smajic ,pa i onog golmana iz Tomislava,razmisljat o oba beka ,2 top napadaca 2 vezna najmanje
Pod hitno i kako god da umuju i znaju mora se dovest 7 do 8 provjereni igraca tipa Sero ,Smajic ,pa i onog golmana iz Tomislava,razmisljat o oba beka ,2 top napadaca 2 vezna najmanje
Šta je nama potrebno da napadnemo budzete federacije, ministarstva i javnih preduzeća federacije, tj budzeta koji punimo mi i naš kanton na trećem mjestu poslije KS i odmah poslije TK. Da uzmemo ono sto nam pripada.
Ako je ta deblokada da budemo čisti više i pred Bogom i narodom i zakonom valjda je dočekamo što prije Inshallah.
Ako je ta deblokada da budemo čisti više i pred Bogom i narodom i zakonom valjda je dočekamo što prije Inshallah.
Je li imas neke informacije.. pojasni?Guest.1945 je napisao/la: ↑27 svi 2025, 12:09 Ma kakvo igranje Stupčanice na Bilinom.Ne znamo gdje ćemo mi igrati a kamoli oni.Stadion ide da se ruši a mi bi podstanare.
Rečeno je svakako kad krene izvođenje radova da će prvo rušit jedna tribina pa radit ponovo,kad se ta tribina završi,ide se na drugu, itd. U svakom slučaju dio po dio se radi pa ne znam koliko je pametno primat podstanare,a sumnjam da će dat neku lijepu cifru.FliX je napisao/la: ↑28 svi 2025, 01:01Je li imas neke informacije.. pojasni?Guest.1945 je napisao/la: ↑27 svi 2025, 12:09 Ma kakvo igranje Stupčanice na Bilinom.Ne znamo gdje ćemo mi igrati a kamoli oni.Stadion ide da se ruši a mi bi podstanare.
c'mon likČe
Ako se taj projekat bas bude ozbiljno radio i ako iza toga stane ,grad ,kanton ,federacija,drzava treba se istovremeno rusit i jug i sjever i krenut u ozbiljne radove.Ali45 je napisao/la: ↑28 svi 2025, 06:42Rečeno je svakako kad krene izvođenje radova da će prvo rušit jedna tribina pa radit ponovo,kad se ta tribina završi,ide se na drugu, itd. U svakom slučaju dio po dio se radi pa ne znam koliko je pametno primat podstanare,a sumnjam da će dat neku lijepu cifru.FliX je napisao/la: ↑28 svi 2025, 01:01Je li imas neke informacije.. pojasni?Guest.1945 je napisao/la: ↑27 svi 2025, 12:09 Ma kakvo igranje Stupčanice na Bilinom.Ne znamo gdje ćemo mi igrati a kamoli oni.Stadion ide da se ruši a mi bi podstanare.
Ako me sluzi pamcenje onaj stadion Kamberovice je napravljen i pusten u rad za 96 dana,sto nebi i sjever jug za 120 npr ,moze se ako se bude imalo volje znanja i ako bude u interesu da se sto prije osposobe te dvije tribine.
Nama sad u ovoj ligi dosta istok,zapad