Ma kakav grad,vise ljudi iz sela dodje nego iz grada,i stvarno sramota da danas dodje samo 2 hiljade,više ne može bit izgovor loše igraju,sad je nesto drugo ili treće.Truhlo je napisao/la: ↑25 svi 2025, 19:59 Samo ću reći, čast ovih 1500 do 2000 ljudi što su otprilike tu cijelu sezonu, a ostatak grada, mentalitet 0, kurtoni obični. Ovako fantastično vrijeme, niz pobjeda, pa termin skoro noćni, pa pola 6 nedjelja, sve što hoćeš obaviš do tad i lagano opuštanje na tekmi. Al eto još jedan dokaz, da Zenica nije uz Čelik, nego uz atraktivnog protivnika
Utakmica dosadna do bola, atmosfera mrtvilo, skoro sam zasp'oSuper je i ovo da se dobija i kad ne ide najbolje na terenu.
Slazem se,izvini se momku koji je bio ponajbolji nas igrac gledajuci komplet sezonu!Al ljudi gledajte tabelu,mi ovakvi HAFIFNI,LOSI mozemo na kraju biti 2 na kraju
25.05.2025 17:30h, Bilino polje, Zenica; Gledalaca: 3000;R0B1J4SH je napisao/la: ↑25 svi 2025, 20:04Ma kakav grad,vise ljudi iz sela dodje nego iz grada,i stvarno sramota da danas dodje samo 2 hiljade,više ne može bit izgovor loše igraju,sad je nesto drugo ili treće.Truhlo je napisao/la: ↑25 svi 2025, 19:59 Samo ću reći, čast ovih 1500 do 2000 ljudi što su otprilike tu cijelu sezonu, a ostatak grada, mentalitet 0, kurtoni obični. Ovako fantastično vrijeme, niz pobjeda, pa termin skoro noćni, pa pola 6 nedjelja, sve što hoćeš obaviš do tad i lagano opuštanje na tekmi. Al eto još jedan dokaz, da Zenica nije uz Čelik, nego uz atraktivnog protivnika
Utakmica dosadna do bola, atmosfera mrtvilo, skoro sam zasp'oSuper je i ovo da se dobija i kad ne ide najbolje na terenu.
Danas bih pohvalio Vardu normalno ali i Horica,prava doktorska disertacija jednog stopera.
A Šero mora malo smirit nervozu.
Nezz sta vi ocekujete al zenica je takva da se boris za ulazak ovoliko bi ljudi bilo mi moramo vazda nesto nafuravati jer veliki dio nema to u sebi da dolazi na utakmice koje nisu derbi i koje ae ne reklamiraju bar 5 dana na maxTruhlo je napisao/la: ↑25 svi 2025, 19:59 Samo ću reći, čast ovih 1500 do 2000 ljudi što su otprilike tu cijelu sezonu, a ostatak grada, mentalitet 0, kurtoni obični. Ovako fantastično vrijeme, niz pobjeda, pa termin skoro noćni, pa pola 6 nedjelja, sve što hoćeš obaviš do tad i lagano opuštanje na tekmi. Al eto još jedan dokaz, da Zenica nije uz Čelik, nego uz atraktivnog protivnika