NK Čelik

Truhlo

Re: NK Čelik

Post Postao/la Truhlo »

Avenija je napisao/la: 23 svi 2025, 20:41 Truhlo koliko nam treba da budemo najposjećeniji preko vikenda. Jel izvodivo?

Sarajevo Radnik 3000
Zrinjski slavi titulu 4000.
Željo- Velež oko 5000 sigurno
Sumnjam, dovući će HDZ 10 milja na logor.

slika

Borac - Posušje tu neće biti više od 1000. Recimo da delegat napiše 1000, onda će Borac završiti na: 2223. Mi da bi preskočili Borac već u narednom kolu, treba nam procjena: 4300, tada bi nam prosjek bio: 2230.

I ovo će biti sigurno jedna od najvećih prosječnih posjeta u historiji prve lige, a jbt tek se zahuktavamo :pray:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

FliX je napisao/la: 23 svi 2025, 12:25
Guest.1945 je napisao/la: 23 svi 2025, 11:41 Zato je važno i dobrog popularnog protivnika naći za rođendan da napunimo kasu a prije toga da animiramo raju da odradimo ove dvije domaće utakmice.Mogu mislit kad bi došli timovi poput Hajduka,Rijeka,Dinama ili neka strana zvučna imena i da je tu prosjek karti 15-20 KM, stadion bi bio pun ko šibica.
Kakvi hrvatski i srpski klubovi i qrci palci. Bas sam eto zeljan njihovi nacionalizama da gledam na tribinama, ma hajde molim te. Samo jos cekam kad ce neko napisat da zovemo Makabije i Hapoele.

Budi gospodin zovi GAK. Moze i njemacka cvajta, zovi danske klubove, belgijske, ceske, svedeske.
I ja bi volio da nam Schalke 04 dođe svakako smo sa njima bratski grad.Koliko je to realno.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Redbull je napisao/la: 23 svi 2025, 21:38
Avenija je napisao/la: 23 svi 2025, 21:28 slika

Bio bi veliki dzentlmenski potez našeg kluba kada bi čestitao sportskim prijateljima iz Graza izboren ostanak u eliti Austrije.
Ma ko ih jebe, kad oni nama cestitaju i mi cemo njima. Ovo prijateljstvo je navijacko, a ne klubsko.
Jel ovo njihov trening centar?

slika
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Ljudi su nam omogucili evropski izlet, red je da cestitamo. Nek se gradi veza i izmedju klubova.
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Cinvict35 je napisao/la: 23 svi 2025, 21:18
Avenija je napisao/la: 23 svi 2025, 19:53
Truhlo je napisao/la: 23 svi 2025, 19:43 Daj hadžiju iz sarajeva, neka i ajlu povede da ojačamo adminstraciju kluba :lol:
Daleko je o tome pricati jer jos nismo opstanak osigurali :mrgreen:

Ali ja bi volio vidjeti Jasmina Burica, cijeli život kupi iskustvo po vrhunski uredjenim klubovima..iskustva na pretek, zna Čelik u dušu, naš je Zeničanin, Čelikova la masija, 39 godina mislim da je kraj karijere, mlad, perspektivan za takvu funkciju i najbitnije omiljen u zeničkoj sportskoj javnosti. Koliko je sada realno ne znam. Ali moja želja.

Iako je i Hadzic ostavio lijep trag u Čeliku i nikad nije napravio ružan potez kontra Čelika. Kakanjac, mjesto gdje se tradicionalno Čelik uvijek mozda i najvise cijeni van Zenice.
Mislim da je Hadzija dobar za nas ipak igrao je srcem a i zna otprilike kako kod nas funkcionira sve oko tih igraca
Mislim da je ako se ne varam valjao nama kad je u Sarajevu bio oko pozahmica i rentanja stadiona
Ma Hadzic je vjerovatno preskup za nas, jedino da pristane doci da pomogne klubu. Ne znam je li nakon Sarajeva imao kakvih angazmana.
Prije da ce doci neko ko se tek uci al samo nek radi dobar posao i bice super.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Avenija je napisao/la: 23 svi 2025, 22:01
Redbull je napisao/la: 23 svi 2025, 21:38
Avenija je napisao/la: 23 svi 2025, 21:28 slika

Bio bi veliki dzentlmenski potez našeg kluba kada bi čestitao sportskim prijateljima iz Graza izboren ostanak u eliti Austrije.
Ma ko ih jebe, kad oni nama cestitaju i mi cemo njima. Ovo prijateljstvo je navijacko, a ne klubsko.
Jel ovo njihov trening centar?

slika
Opet ti kazem veza izmedju navijaca i nista vise. Na klupskom nivou nemamo nista sa njima. Daleko od toga da ne bi volio da dodju, pa da zajedno svi slavimo.
FliX

Post Postao/la FliX »

Pa jesmo li s njima kod njih igrali prijateljsku navijaci protiv navijaca ili su klubovi protiv klubova? :D
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Više bi volio RB Salzburg :D Ma bilo ko samo da je atraktivan da napunimo kasu kluba pred novu sezonu.Da li bi mogli sa Schalke na kartu da smo partnerski gradovi.Skoro svake godine neka delegacija hoda, mi njima oni nama bio je i Fudo tamo, prošle godine studenti neki.Ma jbg vrijedi pokusati pa hoće hoće neće ćao.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

FliX je napisao/la: 24 svi 2025, 00:38 Pa jesmo li s njima kod njih igrali prijateljsku navijaci protiv navijaca ili su klubovi protiv klubova? :D
Pa eto reci mi na kojem nivou ova dva kluba imaju saradnju ili cak komunikaciju?

Ta utakmica je bila cista zelja navijaca, kojima se udovoljilo, cak sam stekao utisak da kao klub nas i ne dozivljavaju kao prijateljski. Navijaci su druga prica, podrska koju jedni drugima daju je na nivou vecem nego sto mnogi misle. Da me neko pogresno ne shvati ne mislim nista lose protiv gaka, cak sta vise pratim i njihove rezultate, samo na nivou dva kluba nemamo nekih dodirnih tacki osim sto nam navijacke grupe gaje prijateljske odnose. Njima svaka cast, nema im se sta reci, ko je bio u Grazu sve je vidio, a i na mnogim utakmicama poslije se to vidjelo.
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Redbull je napisao/la: 24 svi 2025, 01:43
FliX je napisao/la: 24 svi 2025, 00:38 Pa jesmo li s njima kod njih igrali prijateljsku navijaci protiv navijaca ili su klubovi protiv klubova? :D
Pa eto reci mi na kojem nivou ova dva kluba imaju saradnju ili cak komunikaciju?

Ta utakmica je bila cista zelja navijaca, kojima se udovoljilo, cak sam stekao utisak da kao klub nas i ne dozivljavaju kao prijateljski. Navijaci su druga prica, podrska koju jedni drugima daju je na nivou vecem nego sto mnogi misle. Da me neko pogresno ne shvati ne mislim nista lose protiv gaka, cak sta vise pratim i njihove rezultate, samo na nivou dva kluba nemamo nekih dodirnih tacki osim sto nam navijacke grupe gaje prijateljske odnose. Njima svaka cast, nema im se sta reci, ko je bio u Grazu sve je vidio, a i na mnogim utakmicama poslije se to vidjelo.
Subotom odigrana tekma u Grazu.Mi u nedelju otisli na obilazak ovog njihovig trening centra gdje je I ovaj grafit. Fan shop im bio zatvoren,I maksuz radi nas neki iz uprave Gaka dosao od kuce,otvorio fan shop da mozemo kupiti suvenire.Otprilike kao da Robert ili Denis .uzmu kljuceve naseg fan shopa I budu na usluzi Austrijancima. Nezaboravna 2 dana u Grazu.
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Redbull je napisao/la: 24 svi 2025, 01:43

Pa navijaci i jesu klub!!! Sta je Dortmund bez navijaca,kita obicna,klub ko i Bohum ali navijaci su ta razlika koju cine da je Dortmund poznat. A tako ti je i ovdje slucaj ako se navijaci paze pazit ce se i klubovi jer moraju pratit zelje svojih navijaca. Za rodzendan kluba treba organizovat tekmu u avgustu pred prvenstvo jer vecina klubova tad ce brusiti formu za svoja prvenstva. Zvat se moze svako i jaki klubovi jer vecinom ovi jaki klubovi i pristanu da uvelicaju ovakve velike obljetnice.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Nezaboravno jest bilo, pogotovo ko je ostao sa navijacima da se druzi poslije utakmice. Momci su nas ispostovali maksimalno. Da dalje ne diskutujemo, nismo se bas najbolje razumjeli oko ove teme. Da bude sanse, pa da im uzvratimo u Zenici gostoprimstvo.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Dobro jutro Zenico, još 30 sati da omasovimo podršku Čeliku i pobjedom u odličnoj atmosferi završimo prvi cilj ove sezone protiv neugodne Budućnosti :alkohol:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Iako nisam htio na tu temu da pisem ali et da zakuhamo,vrte se ljudi oko Celika i investiranja,evo Vrace E. Otvoreno a prica se da je i Mamic bacio oko na naseg velikana iz Zenice
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

NE kriminalcima "investitorima".
Odgovori