Plandilo će ti biti jedan od 19 terena što savez djelimično finansira.
NK Čelik
Re: NK Čelik
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
https://www.facebook.com/share/p/16gsGM ... tid=qi2Omg
Zasluženo posvećena objava i tekst.
Sad očekujemo spektakularnu najavu Robova za nedelju
Zasluženo posvećena objava i tekst.

Sad očekujemo spektakularnu najavu Robova za nedelju

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
Hajmo Robovi hajmo svi koji nismo u mogucnosti biti na BP pocnimo dijeliti ove magicne brojeve:
Order number:
3778

Order number:
3778

-
Nakon što obezbjedimo opstanak,dolazi deblokada računa i rođendan.Mislim da bi dobro bilo dobrog protivnika da imamo za rođendan da napunimo Bilino i kasu kluba pred novu sezonu.Neko iz ExYu starih rivala.Kad je mogla Sloboda sa Dinamom možemo i mi sa Hajdukom,Rijekom.Vjerujem možda Partizan da bi iz Srbije.Možda se odužit i austrijancima na prijateljskom dočeku.
Kako bi bilo lijepo dočekat rođendan na punom stadionu sa deblokiranim računom pa da i mi kojeg čamugu dovedemo.
Kako bi bilo lijepo dočekat rođendan na punom stadionu sa deblokiranim računom pa da i mi kojeg čamugu dovedemo.
-
Pozdrav sportski prijatelji iz Zenice, da vam čestitam na sportski izborenom opstanku, i da pobjedite Banovice još i da i nama pomognete
. Nego šta se dešava sa Slobodom i ne dobivanjem licence?
Otpozdrav Biscani.Naravno da cemo ici na pobjedu,jednostavno moramo dobiti,nema kalkulacija. Za Slobodu nisam upucen,to ce ti Truhlo katil Slobode objasnitibihacusrcu je napisao/la: ↑22 svi 2025, 15:54 Pozdrav sportski prijatelji iz Zenice, da vam čestitam na sportski izborenom opstanku, i da pobjedite Banovice još i da i nama pomognete. Nego šta se dešava sa Slobodom i ne dobivanjem licence?
Sto se tice prijateljske za rodjendan najvise bi volio da dodju Grazeri.Bila bi to prava prijateljska tekma,druzenje u gradu s njima,kao sto smo mi u Grazu.Ovi klubovi iz bivse Juge su mac sa dvije ostrice.Dosli bi I njihovi navijaci iz vukojebina nase drzave sa nacionalistickim sadrzajima I eto ti belaja.. Treba dobro razmisliti koga pozvati na rodjendan klubaGuest.1945 je napisao/la: ↑22 svi 2025, 15:47 Nakon što obezbjedimo opstanak,dolazi deblokada računa i rođendan.Mislim da bi dobro bilo dobrog protivnika da imamo za rođendan da napunimo Bilino i kasu kluba pred novu sezonu.Neko iz ExYu starih rivala.Kad je mogla Sloboda sa Dinamom možemo i mi sa Hajdukom,Rijekom.Vjerujem možda Partizan da bi iz Srbije.Možda se odužit i austrijancima na prijateljskom dočeku.
Slobodan i dobar igrac ali ima problema sa glavom, ako ce nam unijeti probleme u svlacionicu zaobici takve u sirokom luku.disara je napisao/la: ↑22 svi 2025, 13:47 Posto sam ja pokrenuo temu, pa da se i oglasim i ne zelim vise o tome. Ja sam kopirao komentar od momka koji je tu dugo vremena, zna slike i prilike tribine. Ono sto sam htio reci je to da pored svega sto se desava oko kluba, losih i dobrih stvari, ta tribina bez obzira na brojnost raste u svakom smislu, a na kraju krajeva doci ce i do omaslovljenja iste i to je ono sto me raduje, sto napredujemo u svim segmentima, nekad brze, nekad sporije, ali ide na bolje.
Inace ja sam istocnjak bio godinama, siliom prilka sam na zapadu od kako smo krenuli iz kantona.
Aa vidim zadnji post kluba o navijacima, prvi komentar je dao Edis Smajic, da li to znaci nesto, hmm, vidjeti cemo.
Inace i ovaj vikend me nema, jer sam proslu subotu nocna bio, a ovu nedjelju opet isto.
Sad kad se situacija u klubu sredi mnogi ce se nuditi i pokusati da udju u klub, i igraci ali i razni menadzeri. Uprava i struka moraju biti sad posebno oprezni jer hijene su uvijek u blizini i cekaju priliku.
Sve dok smo gledali utakmicu po utakmicu, hajpali na vrijeme sve je super. Dajte da se fokusiramo na Budućnost, na posjetu.
Kada osigurano matematički opstanak, privučemo 5000 ljudi u drugoj ligi da se o Čeliku piše širom BiH, kada dobijemo licencu onda se fokusirati na velikih 80 godina, protivnike i sve ostalo sto nas sljeduje ovo ljeto.
Treba već sutra napuniti ove ugostiteljske objekte sponzore ulaznicama jer slijede izlazni dani i već krenuti u kampanju privlačenja svih Zeničana na stadion. Čelik je opet IN, iskoristimo momenat.
Kada osigurano matematički opstanak, privučemo 5000 ljudi u drugoj ligi da se o Čeliku piše širom BiH, kada dobijemo licencu onda se fokusirati na velikih 80 godina, protivnike i sve ostalo sto nas sljeduje ovo ljeto.
Treba već sutra napuniti ove ugostiteljske objekte sponzore ulaznicama jer slijede izlazni dani i već krenuti u kampanju privlačenja svih Zeničana na stadion. Čelik je opet IN, iskoristimo momenat.
bihacusrcu je napisao/la: ↑22 svi 2025, 15:54 Pozdrav sportski prijatelji iz Zenice, da vam čestitam na sportski izborenom opstanku, i da pobjedite Banovice još i da i nama pomognete. Nego šta se dešava sa Slobodom i ne dobivanjem licence?
Kazem ti ja da Jedinstvo ima sanse do krajaZamorano je napisao/la: ↑18 svi 2025, 19:27Sto ste ispali? Jel ne mozete bod uzet Stupcanici ili pobjediti? Bod stupcanici,pobjedis Tosk i s Banovicima na zivot il smrt! Stupcanica svakako ne moze uci u PL!!!

-
Zamorano je napisao/la: ↑22 svi 2025, 16:37bihacusrcu je napisao/la: ↑22 svi 2025, 15:54 Pozdrav sportski prijatelji iz Zenice, da vam čestitam na sportski izborenom opstanku, i da pobjedite Banovice još i da i nama pomognete. Nego šta se dešava sa Slobodom i ne dobivanjem licence?
Kazem ti ja da Jedinstvo ima sanse do kraja![]()
Sad nam treba vaša pomoć
Svi na Bilino“Oni će tražiti bodove, ali mi ćemo ih tražiti još više. Ovo je naš dom, a Bilino je najjače kad smo svi jedno.”

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.