NK Čelik

Guest.1945

Re: NK Čelik

Post Postao/la Guest.1945 »

Delirijum1988 je napisao/la: 19 svi 2025, 00:16 Kad smo vec kod nostalgicnih videa :mrgreen:

https://www.facebook.com/share/v/16EMvF ... tid=wwXIfr

Trnci...
Hajmo sad u Tesnju ponovit izdanje iz Travnika sa pocetka sezone!
Ej kad se sjetim.Prolom oblaka nas ufatio kod Zeničanke kortao kad je išao ka stadionu.Gledaj juga.One sa zapada sve na jug vratiti.Šteta što se jug više nego popolovio i da li će biti više pun.
Juzni Front 1988

Post Postao/la Juzni Front 1988 »

Truhlo je napisao/la: 18 svi 2025, 22:09 Kurbeže piši tamo naslov neka dušmanima pucaju čirevi:

Duel Čelika i Stupčanice ispred hercegovačkog i derbija BiH! Bilino polje najposjećeniji stadion ovog vikenda u državi! Duel Čelika i Stupčanice pratilo 4000 gledatelja, čak 1500 više nego duele Veleža i Sarajeva, te Posušja i Zrinjskog, koji su privukli po 2500 gledatelja.

Golem si slavni Čeliče iz Zenice :pray:

Srijeda 17:30h: Stiže Bojanova i Emirova kaznena ekspedicija iz kantonalne metropole u provinciju sa pratnjom od 150 convictsa i 150 rutavih sociosa :rock:
Truhlo gigantu 🤣🤣🤣
moSa likCe
Avenija

Post Postao/la Avenija »

slika

Slavni slavni veliki...

Tešanj 🔜
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

A sta ako budemo drugi i Stupcanica ne dobije licencu za Premijer ligu?
Jel možemo mi pokušat nesto?
Mada ja nisam za to da idemo u Premijer ligu.
Rob88

Post Postao/la Rob88 »

Guest.1945 je napisao/la: 19 svi 2025, 02:29
Delirijum1988 je napisao/la: 19 svi 2025, 00:16 Kad smo vec kod nostalgicnih videa :mrgreen:

https://www.facebook.com/share/v/16EMvF ... tid=wwXIfr

Trnci...
Hajmo sad u Tesnju ponovit izdanje iz Travnika sa pocetka sezone!
Ej kad se sjetim.Prolom oblaka nas ufatio kod Zeničanke kortao kad je išao ka stadionu.Gledaj juga.One sa zapada sve na jug vratiti.Šteta što se jug više nego popolovio i da li će biti više pun.
Tacno da dobar dio zapada pripada jugu i jos bar 200 ljudi treba da se vrati al ide to polagano plus omladina nova. Jug je zdrav sad ide dobrim putem organizacija je dobra izgled tribine i sve sto ide uz nju
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Jug dobro radi i svi to primjete, pitanje je trenutka kada će se brojka početi povećavati(već se povećava) jer trud uvijek bude nagrađen na kraju kao što i na kraju teškog rada tek dodju zreli plodovi i usjevi. Kažu kako siješ, tako ćeš žeti/tako žanješ. Bogami u ovim okolnostima, nižih liga i svega da ne nabrajam preteške okolnosti za neku grupu oni su "zasijali" zdravo sjeme i tako će žnjati u budućnosti.

A ostatak stadiona već u srijedu ima priliku da masovno podrži i klub i odlicna izdanja grupe na gostovanjima ove sezone pogotovo ako znamo da je ovo gostovanje zadnje ove sezone uz jako bitnu utakmicu.
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

U Tesnju da je remi izvuc bilo bi odlicno, tamo ako povedemo a oni ne mognu zabit sudija ce nas izmasakrirat, slicno kao Sarajevo jucer u Mostaru.

A kod nas pola ekipe ima po 2 zuta i nece valjat onda da na Bilinom docekamo Buducnost desetkovani pa da tu kiksamo.

Cuvati se glupih kartona radi prigovora i slicnih stvari, posebno ovi koji su u opasnosti od suspenzije.
disara

Post Postao/la disara »

Sto se tice Robije zapeo mi je za oko nedavno komentar jedan na sliku od punog juga, pa cu ga i podjeliti ovdje. Ovo sto ovi momci rade jos od kantona i podrske, sve do danas zasuzuje veliki naklon svi nas, mada to sa foruma svi znamo.
Posto se zadnjih dana a i godina dosta spominju "zlatna vremena Robijasa",pa se koriste i slike s ove utakmice,reci cu vam da to nije vidjelo zlatnih vremena...ovu parolu je crtalo nas sakica i slomili se,i dodje pocetak tekme a ljudi ti je potrgaju jer im se ne vidi trans mahale...i to su samo sitni problemi sta se sve desavalo do unazad 5 god..tri puta sam bio prisutan kad se povlacilo oruzje a od siline zlata "nasi" su nastimali da nam se ukrade udarni trans..tako da omladina koja sad dolazi na Jug treba znati da su ovo najzlatnija vremena Robijasa....nemamo masu al imamo medjusobno postovanje,sto pored bodrenja kluba i jest svrha tribine.
Zadnja izmjena: disara, dana/u 19 svi 2025, 16:12, ukupno mijenjano 2 puta.
Šta zna hrđa kako se kalio ČELIK!!!
disara

Post Postao/la disara »

Nas sto se tice sa dvije pobjede protiv Buducnosti i Gradine osiguran opstanak 100%, u Tesnju sta se bude moglo uraditi mada radi publike bi bilo dobro izvuci povoljan rezultat.
Druga stvar, da se malo vratimo na transfere, Igman Konjic je ispao iz lige, a kod njih igra Anes Hrustanovic, trebalo bi ga zaganjati pa vidjeti moze li se sta uraditi. Jos uvijek mi je u glavi gol koji je dao Zelji u prijateljskoj na Grbavici pred pocetak sezone, te probati vratiti Karalica iz Zvijezde, mislim da bi bio odlicno rijesenje na desnom beku.
Šta zna hrđa kako se kalio ČELIK!!!
Brotherze

disara je napisao/la: 19 svi 2025, 16:11 Nas sto se tice sa dvije pobjede protiv Buducnosti i Gradine osiguran opstanak 100%, u Tesnju sta se bude moglo uraditi mada radi publike bi bilo dobro izvuci povoljan rezultat.
Druga stvar, da se malo vratimo na transfere, Igman Konjic je ispao iz lige, a kod njih igra Anes Hrustanovic, trebalo bi ga zaganjati pa vidjeti moze li se sta uraditi. Jos uvijek mi je u glavi gol koji je dao Zelji u prijateljskoj na Grbavici pred pocetak sezone, te probati vratiti Karalica iz Zvijezde, mislim da bi bio odlicno rijesenje na desnom beku.

Ja kako vidim taj Hrustanovic za cijelu sezonu u Igmanu kad sakupi sve minute nije odigrao ni 3 citave utakmice, neki dobar go u prijateljskoj ne moze biti mjerilo. Nama trebaju provjereni igraci a ne da opet gomilamo neke talente.
Karalic je imao solidnu polusezonu u Zvijezdi ali on je krilo i pitanje koliko bi mogao dobro pokriti bekovsku poziciju.

Ali nadam se da u klubu napokon dodje neko iz sporta ko nece samo onako dovodit igrace. Uvijek se moze promasiti s nekim al da ne bude da od 5 igraca samo 1 valja a ostali na klupi sjede.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

disara je napisao/la: 19 svi 2025, 16:11 Nas sto se tice sa dvije pobjede protiv Buducnosti i Gradine osiguran opstanak 100%, u Tesnju sta se bude moglo uraditi mada radi publike bi bilo dobro izvuci povoljan rezultat.
Ne treba nikako čekati zadnje kolo u kojem moras pobjediti da bi ostao u ligi. Šta treba našim igračima da se svežu noge od pritiska :D ili da Gradini legne premija od nekih klubova pa da zapnu.
Što prije rjesiti pitanje opstanka ako je moguce već u Tešnju i opet u nedelju imamo 4-5 000 ljudi na stadionu što smo dostigli teškom mukom i dobrim rezultatima.
Jaled7

Post Postao/la Jaled7 »

Avenija je napisao/la: 18 svi 2025, 23:24 https://www.youtube.com/watch?v=BrROaujBVCA

jel bio ko ovdje, kad nisam poginuo u guzvi, ne znam jesam imao punih 18

0-2 lagano pred ovom ruljom se ne gubi, domaci teren :mrgreen:
Bio ,ekstra bilo
Brotherze

Avenija je napisao/la: 19 svi 2025, 16:52
Ne treba nikako čekati zadnje kolo u kojem moras pobjediti da bi ostao u ligi. Šta treba našim igračima da se svežu noge od pritiska :D ili da Gradini legne premija od nekih klubova pa da zapnu.
Što prije rjesiti pitanje opstanka ako je moguce već u Tešnju i opet u nedelju imamo 4-5 000 ljudi na stadionu što smo dostigli teškom mukom i dobrim rezultatima.
Kiksace sigurno i ostali pa mozda i 3-4 boda budu dovoljna za opstanak. Evo Jedinstvo u Olovu nek zijani naredno kolo i mi smo rijesili skoro opstanak. Ali trebamo svakako pokusati sto vise bodova osvojiti radi sto bolje pozicije na tabeli a i radi publike
phillies

Post Postao/la phillies »

disara je napisao/la: 19 svi 2025, 16:07 Sto se tice Robije zapeo mi je za oko nedavno komentar jedan na sliku od punog juga, pa cu ga i podjeliti ovdje. Ovo sto ovi momci rade jos od kantona i podrske, sve do danas zasuzuje veliki naklon svi nas, mada to sa foruma svi znamo.
Posto se zadnjih dana a i godina dosta spominju "zlatna vremena Robijasa",pa se koriste i slike s ove utakmice,reci cu vam da to nije vidjelo zlatnih vremena...ovu parolu je crtalo nas sakica i slomili se,i dodje pocetak tekme a ljudi ti je potrgaju jer im se ne vidi trans mahale...i to su samo sitni problemi sta se sve desavalo do unazad 5 god..tri puta sam bio prisutan kad se povlacilo oruzje a od siline zlata "nasi" su nastimali da nam se ukrade udarni trans..tako da omladina koja sad dolazi na Jug treba znati da su ovo najzlatnija vremena Robijasa....nemamo masu al imamo medjusobno postovanje,sto pored bodrenja kluba i jest svrha tribine.
Ljudi obicno i govore "zlatno doba" referisuci se samo na brojnost tribine i nista vise. Kad se udje malo dublje u materiju, onda se vidi da je organizacijski nivo sada daleko veci nego sto je bio prije. Ekipa je dosta kompaktnija i nema nekih bezveznih zajebancija (kao ove sto pominjes) i ne vjerujem da bi se ta kompaktnost narusila vecim "prilivom" clanova na tribinu i zato kapa do poda za dosadasnji rad.
To je isto kad kazu zlatno doba Celika kad je igrao u PL :) Igrao skoro svaku sezonu na rubu ispadanja, a dugovi se samo povecavali, al eto..dolazile ekipe iz vrha bh. nogometa na Bilino.
Samo Čelik zenički !!!
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Brotherze je napisao/la: 19 svi 2025, 17:08
Avenija je napisao/la: 19 svi 2025, 16:52
Kiksace sigurno i ostali pa mozda i 3-4 boda budu dovoljna za opstanak. Evo Jedinstvo u Olovu nek zijani naredno kolo i mi smo rijesili skoro opstanak. Ali trebamo svakako pokusati sto vise bodova osvojiti radi sto bolje pozicije na tabeli a i radi publike
Slazemo se svi al od svega je najbitnija ta brojnost zapada zbog ti j..b..nog kesa ,jer lijepo je kad ti 3 ili 3,5 rutonja na zapadu donese platu svim prvotimcima i strucnom stabu.
To bi trebao bit prvi i glavni cilj uprave napravit dobru ekipu (izmislit sredstva pod bilo koju cijenu) da bi imao prosjek zapada 3000 do 4000 rutonja i eto kesa ,s tim sto cu ja i moja ekipa vjerovatno predlozit na skupstini da zapad napokon bude 10km.
Odgovori