NK Čelik
Re: NK Čelik

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Kako bi bilo dobro da udje rudar kakanj i vitez u ligu, dva blizu gostovanja. Za ligu takodjer bi bilo bolje, nego neko iz lige sjever ili jug, sta znam svatovac ili ko vec ima.
-
Mislim da je njima jedini problem teren. A i to se rjesava na dva nacina ili savez progleda jednu godinu i dopusti ili nadju alternativni teren. U ovom slucaju to bi vjerovatno bilo Bilino polje jer msm da ima neka kvaka da mora bit u istom kantonu. Tu sad dolazimo do pitanja koliko je to njima u interesu i koliko to iziskuje dodatnih finansijskih sredstava da pored igraca jos placas teren a sigurno neces moc vratit pare ulaznicama. Sve su glasnija govorkanja da ce bit popularna sklanjalica u slucaju doigravanja ko god da im dodje. Zato bi bilo idealno da u nekom ludom scenario doguramo do drugog mjesta pa da imamo opciju da razmisljamo.
-
I ja sam baš to konto.Jači klubovi, bivši PL, blizina gostovanja, Rudar pogotovo sa navijačima.Prošle sezone dobro gostovanje odradili kod nas.Liga bi bila beton iduće sezone.
-
Je li ovo veće poćeo hajp za utakmicu
Avenija viđen vuče za rukav,ljepi grad, radi 0/24 na promociji utakmice. 

Pa mi kad bi tako ušli, gore bi od Gorkog prošli. Nemoj da tako ulazimo, neka bude kad zaslužimo na terenu.KakhaKaladze je napisao/la: ↑13 svi 2025, 11:17Mislim da je njima jedini problem teren. A i to se rjesava na dva nacina ili savez progleda jednu godinu i dopusti ili nadju alternativni teren. U ovom slucaju to bi vjerovatno bilo Bilino polje jer msm da ima neka kvaka da mora bit u istom kantonu. Tu sad dolazimo do pitanja koliko je to njima u interesu i koliko to iziskuje dodatnih finansijskih sredstava da pored igraca jos placas teren a sigurno neces moc vratit pare ulaznicama. Sve su glasnija govorkanja da ce bit popularna sklanjalica u slucaju doigravanja ko god da im dodje. Zato bi bilo idealno da u nekom ludom scenario doguramo do drugog mjesta pa da imamo opciju da razmisljamo.
Stupčanica će igrati na Grbavici, to za isti kanton piše u propozicijama, koje niko ne yebe ni 1%. Igrao je Igman u Kaknju, drugi kanton, itd.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Kantom mora da bude u slucaju biranja stadiona,ali ima kvaka u zakonu gdje savez prvu i samo tu jednu godinu dopusta igranje na svom stadionu bez posebni uslova(dovoljan broj sjedeci mjesta,natkriveni broj refkektori itd).Primjer je Sloga Doboj ev pravi refkektore da bi mogla igrat iduce sezone , a za nove vrijedi ovo pravilo moze samo prva godina ,guglajte negdje sam procitao tu stavkuTruhlo je napisao/la: ↑13 svi 2025, 11:26Pa mi kad bi tako ušli, gore bi od Gorkog prošli. Nemoj da tako ulazimo, neka bude kad zaslužimo na terenu.KakhaKaladze je napisao/la: ↑13 svi 2025, 11:17Mislim da je njima jedini problem teren. A i to se rjesava na dva nacina ili savez progleda jednu godinu i dopusti ili nadju alternativni teren. U ovom slucaju to bi vjerovatno bilo Bilino polje jer msm da ima neka kvaka da mora bit u istom kantonu. Tu sad dolazimo do pitanja koliko je to njima u interesu i koliko to iziskuje dodatnih finansijskih sredstava da pored igraca jos placas teren a sigurno neces moc vratit pare ulaznicama. Sve su glasnija govorkanja da ce bit popularna sklanjalica u slucaju doigravanja ko god da im dodje. Zato bi bilo idealno da u nekom ludom scenario doguramo do drugog mjesta pa da imamo opciju da razmisljamo.
Stupčanica će igrati na Grbavici, to za isti kanton piše u propozicijama, koje niko ne yebe ni 1%. Igrao je Igman u Kaknju, drugi kanton, itd.
Zadnja izmjena: Cinvict35, dana/u 13 svi 2025, 11:37, ukupno mijenjano 1 put.
-
Ma slazem se ja s tobom za nas eventualni ulazak na taj nacin. Samo kazem nije zgoreg imat opciju a lako se moze odbit.Truhlo je napisao/la: ↑13 svi 2025, 11:26Pa mi kad bi tako ušli, gore bi od Gorkog prošli. Nemoj da tako ulazimo, neka bude kad zaslužimo na terenu.KakhaKaladze je napisao/la: ↑13 svi 2025, 11:17Mislim da je njima jedini problem teren. A i to se rjesava na dva nacina ili savez progleda jednu godinu i dopusti ili nadju alternativni teren. U ovom slucaju to bi vjerovatno bilo Bilino polje jer msm da ima neka kvaka da mora bit u istom kantonu. Tu sad dolazimo do pitanja koliko je to njima u interesu i koliko to iziskuje dodatnih finansijskih sredstava da pored igraca jos placas teren a sigurno neces moc vratit pare ulaznicama. Sve su glasnija govorkanja da ce bit popularna sklanjalica u slucaju doigravanja ko god da im dodje. Zato bi bilo idealno da u nekom ludom scenario doguramo do drugog mjesta pa da imamo opciju da razmisljamo.
- Allgunsblazing
Here we go!

Ima nas 800-1000 tvrde baze koju je stvorio Čelik. Od toga 250 Ultrasa i ostalo simpatizeri. Svaki od nas 1000 do subote može doprinijeti promociji utakmice i punjenju stadiona. Na bilo koji od milion nacina. Zato se probudimo a onda će i Zenica.
Šumarija da se usere, slavni Čelik da pobjedi! Zenički do kosti.

Ima nas 800-1000 tvrde baze koju je stvorio Čelik. Od toga 250 Ultrasa i ostalo simpatizeri. Svaki od nas 1000 do subote može doprinijeti promociji utakmice i punjenju stadiona. Na bilo koji od milion nacina. Zato se probudimo a onda će i Zenica.
Šumarija da se usere, slavni Čelik da pobjedi! Zenički do kosti.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Kako se prica po kuloarima kantona a ako ima neko da ista cuje oko kluba da potvrdi100% , ,izgkeda ide u tri rate kes od kantona ,krajem maja u junu i julu
Ne znam sta ga razvlace u rate, ako si pomogao, daj sve odmah i zavrsi pricu. Kako tako uvijek neke odgode, cekanja, rate... Samo da mi uspijemo blokade na racunu do pocetka sezone rijesiti, ne da smo na konju, nego na zirafi.
Sa tim krenuti u novu sezonu, rastereceni, sa solidno novca za napraviti dobru ekipu, pa da malo kolo zavrtimo na nasu stranu.
Pa prijatelju nema kanton 700 miliona na kamari pa da dijeli odmah u januaru šta je nacrtano u budžetu. Treba naplatiti porez, uzeti kredit, u planu je 40 miliona zaduženje da bi se servisirale neke stavke iz budžeta, itd.Redbull je napisao/la: ↑13 svi 2025, 12:38Ne znam sta ga razvlace u rate, ako si pomogao, daj sve odmah i zavrsi pricu. Kako tako uvijek neke odgode, cekanja, rate... Samo da mi uspijemo blokade na racunu do pocetka sezone rijesiti, ne da smo na konju, nego na zirafi.
Sa tim krenuti u novu sezonu, rastereceni, sa solidno novca za napraviti dobru ekipu, pa da malo kolo zavrtimo na nasu stranu.
Znaš i sam da bi "čaršija željna PL" oči iskopala upravi, nadzornom odboru, članovima koji bi odbili to na skupštini, itd Bolje neka nas tamo gdje pripadamo i rezultatski i finansijski i organizaciono. Sve u svoje vrijeme.KakhaKaladze je napisao/la: ↑13 svi 2025, 11:32Ma slazem se ja s tobom za nas eventualni ulazak na taj nacin. Samo kazem nije zgoreg imat opciju a lako se moze odbit.Truhlo je napisao/la: ↑13 svi 2025, 11:26Pa mi kad bi tako ušli, gore bi od Gorkog prošli. Nemoj da tako ulazimo, neka bude kad zaslužimo na terenu.KakhaKaladze je napisao/la: ↑13 svi 2025, 11:17
Mislim da je njima jedini problem teren. A i to se rjesava na dva nacina ili savez progleda jednu godinu i dopusti ili nadju alternativni teren. U ovom slucaju to bi vjerovatno bilo Bilino polje jer msm da ima neka kvaka da mora bit u istom kantonu. Tu sad dolazimo do pitanja koliko je to njima u interesu i koliko to iziskuje dodatnih finansijskih sredstava da pored igraca jos placas teren a sigurno neces moc vratit pare ulaznicama. Sve su glasnija govorkanja da ce bit popularna sklanjalica u slucaju doigravanja ko god da im dodje. Zato bi bilo idealno da u nekom ludom scenario doguramo do drugog mjesta pa da imamo opciju da razmisljamo.
Isto tako ne uplacuju 7 miliona, nego 700k, na budjet od preko milijardu ako se ne varam.Truhlo je napisao/la: ↑13 svi 2025, 13:35Pa prijatelju nema kanton 700 miliona na kamari pa da dijeli odmah u januaru šta je nacrtano u budžetu. Treba naplatiti porez, uzeti kredit, u planu je 40 miliona zaduženje da bi se servisirale neke stavke iz budžeta, itd.Redbull je napisao/la: ↑13 svi 2025, 12:38Ne znam sta ga razvlace u rate, ako si pomogao, daj sve odmah i zavrsi pricu. Kako tako uvijek neke odgode, cekanja, rate... Samo da mi uspijemo blokade na racunu do pocetka sezone rijesiti, ne da smo na konju, nego na zirafi.