NK Čelik
Re: NK Čelik
Marin gol+assist opet,Šerex gol.
Kako igramo zadnjih mjesec dana,to je haos
Kako igramo zadnjih mjesec dana,to je haos
c'mon likČe
Isakovic i Masetic za sad kupe sve ove visoke lopte pozadi, sreca pa nema Poturalica koji bi tu pravio probleme. Samo da umor ne stigne Isakovica.
Martinovic im gore pravi probleme iako je cesto sam medju trojicom. Veznjaci malo stekaju al nema ko da udje, Tolja jedini veznjak na klupi kako vidim.
Martinovic im gore pravi probleme iako je cesto sam medju trojicom. Veznjaci malo stekaju al nema ko da udje, Tolja jedini veznjak na klupi kako vidim.
-
Mora Talha napolje ništa talašika danas.Niti dodavanja, niti šuta niti napada.
-
Ojjj Puce.Dragi Regoje gdje su ti oči.Imaš rezultat šta radiš.J.ebo li te Velež.
AkB da ovakvi rezultati ostanu kao trenutno bas bi prodisali i malo bi lakse bilo opstanak vec na 80%
Ja mislim da je vrijeme da nasi krenu lezat po terenu.
Koga bi ti Boga ti stavio, navalio si na veznjake a da uvede Tolju s klupe psovali bi mu sve. Klupa nam je tanka i moras se krpit sa ovim sto imasGuest.1945 je napisao/la: ↑10 svi 2025, 18:26 Ojjj Puce.Dragi Regoje gdje su ti oči.Imaš rezultat šta radiš.J.ebo li te Velež.
Kako nam samo ovaj Sero valja, jedini zna smiriti loptu i na iskustvo vrijeme uzimat
-
Nikad vrijeme ovo proći dok vodiš.
Samo da ne bude kao u Gorazdu, treba bit skoncentrisan do kraja
Kako vas nije stid nesto prigovarati, vodimo u Gračanici gdje nije niko pobijedio 18 utakmica. Vi bi Ronaldu našli manu, prije utakmice smo se zadovoljavali bodom, sad nam malo i tri boda
Bravo za Bojana i ekipu, Isaković dido u 40 godini igra bez greške

Bravo za Bojana i ekipu, Isaković dido u 40 godini igra bez greške
BIo covjek upravubihacusrcu je napisao/la: ↑10 svi 2025, 17:51Jesam drug, dajete još jedan do kraja 100%.

Uf hajcaj ga za idući vikend odmah večeras
Opet ni gol nismo primili.

Opet ni gol nismo primili.
Bravo momci, ovo mislim niko nije ocekivao, sad samo nastaviti istim tempom i naredne utakmice