NK Čelik
Re: NK Čelik
Manite se ove neznalice,sad kad nas je opet krenulo,pun forum o Dariu,jebo vas Dario više,što neko gore napisa da je reko nekom momku,ako mi pogine 18 igrača računat ću na tebe,jebo mater što ga ja ne bi stocem zavalio jednom za sva vremena,onda reko Vardi da ne računa na njega pred petoricom i onda se vadi da to nije nikad reko.Ako vam ovo nije dovoljno da shvatite kakva je osoba onda stvarno ne znam.
Valjda zato sto mu je stalo.PatrickBateman je napisao/la: ↑08 svi 2025, 17:53 Kakav je seronja Dario te je nevjerovatno. Ok brate duzno ti se al de malo smanji sa tom patetikom. Cuj kako cu gladne igrace tjerati da se bacaju na glavu.
U kakvim god problemima bili mi smo za vecinu klubova u ovoj ligi PSG sto se tice uvjeta za igrace. Jbt pa kod nas Sero zivi u Emoni, klub mu placa stan, u drugim klubovima igraci u šupama zive, pozudana informacija.
Lik mi je iso na zivce sa svojim ponasanjem i izjavama i kad nas je teniro, ali ovo sad bas prelazi sve granice. 1,46 mu prosjek bodova kroz karijeru, al je zato na jeziku ko Klopp. Zalio se na ekipu, pa da smo prime Kantea imali on bi Mehica stavio umjesto njega.
Nadam se da ce mu se sto prije izmirit dug, samo da ga skinemo sa qurca.
Kad odes od trebe za koju te boli k. neces je nikad ni spomenut.
A kad je volis patit ces i bit ce ti krivo sto nisi uspio i pricatnces pricice.
Ne treba covjeku zamjeriti.
Rezultati su relativni drug. Mozda uspije u buducnosti. Pa ovde se budete ibretili ko za neke igrace kakoModric,Deko ovde kloc a tamo majstorcina.
Shvatam da ga ljudi ne vole al picka nije.
Prica ovo ono to je na dugom stapu.
Nije isao da jlub osteti i to se vidi sa marsa. Zapravo htjeo je najboljei trudio se. Drugi par cipela sto to nije urodilo plodom i ljudi su ga drukcije percipirali od onoga sto je on htjeo.
Uglavnom nebitno. Platit ce mu se.Idemo dalje
- BatistutA19
Zivot ide dalje sto bi reko Dario nakon poraza sta se moze moras olatit i cao .
Nema potrebi ovo spominjet toliko cak i mi na forumu a u klubu pogotovo nekim presom.
Najbitnije je sad opstanak obezbjedit i to treba bit glavni cilj a nakon toga podvuc crtub i rec za upravu sta je dobro a to je van zelenog terena i kapa do poda i sta su greske i to ostro rec a to su sportski segment dovodjenje igraca i odlazak igraca pa nekad dovedu pa ode nakon par mjeseci znaci tu ne moze ni Emir ni Robert ni slicni odlucivat , tu mora bit osoba za to i ovi ugovori ovako fulat.
Mada i uprava je nemocna bila ocekujes pare i nema ih ,mislim i njima nije lahko to sve izgurat,krivicu snose i igraci nekim gubicima bodova .
Vidjet cemo na kraju ja vjerujem u opstanak a ova dva gostovanja borit se sto vise bodova pokusat uzet ,nisu oni toliko slabi kad hoce i ja sam definitivno za Kadrica meni je u Banjaluci odigro odlicno i da ti njemu nedas posle da igra nikako mi nije jasno.Martinovic Dzankovic kakvi god su bolji su od Puceta i onog Jahije iz Olova a nadam se dobroj pametnoj utakmici Isakovica uz Masetica a Horic toliko iskusan pismen igrac i toliko naivan ispo je za nepovjerovat.
Nema potrebi ovo spominjet toliko cak i mi na forumu a u klubu pogotovo nekim presom.
Najbitnije je sad opstanak obezbjedit i to treba bit glavni cilj a nakon toga podvuc crtub i rec za upravu sta je dobro a to je van zelenog terena i kapa do poda i sta su greske i to ostro rec a to su sportski segment dovodjenje igraca i odlazak igraca pa nekad dovedu pa ode nakon par mjeseci znaci tu ne moze ni Emir ni Robert ni slicni odlucivat , tu mora bit osoba za to i ovi ugovori ovako fulat.
Mada i uprava je nemocna bila ocekujes pare i nema ih ,mislim i njima nije lahko to sve izgurat,krivicu snose i igraci nekim gubicima bodova .
Vidjet cemo na kraju ja vjerujem u opstanak a ova dva gostovanja borit se sto vise bodova pokusat uzet ,nisu oni toliko slabi kad hoce i ja sam definitivno za Kadrica meni je u Banjaluci odigro odlicno i da ti njemu nedas posle da igra nikako mi nije jasno.Martinovic Dzankovic kakvi god su bolji su od Puceta i onog Jahije iz Olova a nadam se dobroj pametnoj utakmici Isakovica uz Masetica a Horic toliko iskusan pismen igrac i toliko naivan ispo je za nepovjerovat.
- Juzni Front 1988
Evo ovako pa da zavrsimo sa Darijom, yebat ga, i nije ostavio neki trag u klubu. Naravno i da je uprava kriva kad su mu dali ugovor na 2 god.
Kad sam procitao zamal se nisam slagiro
Kad je vidio da ga ne ide trebao je odmah dat otkaz ako tolio voli klub, a ne cekat do zadnjeg dana kad ce dobit nogu, pa da moze prosipat pricu kako on voli klub i koliko mu se duzno itd itd.
Hajmo mi u subotu aBd u Gracanicu dat podrsku i izvuci sto bolji rezultat, bod, bodovi su nađ vazni ko suho zlato
Kad sam procitao zamal se nisam slagiro
Kad je vidio da ga ne ide trebao je odmah dat otkaz ako tolio voli klub, a ne cekat do zadnjeg dana kad ce dobit nogu, pa da moze prosipat pricu kako on voli klub i koliko mu se duzno itd itd.
Hajmo mi u subotu aBd u Gracanicu dat podrsku i izvuci sto bolji rezultat, bod, bodovi su nađ vazni ko suho zlato
moSa likCe
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Sta ga bolan boli? Nije zasluzio 5000 km da dobije za ono bodova sto je osvoijo Sta sad trebo je tuzit klub i sve trazit.Ma ko mu jebe mater kretensku,prica patetiku da se jednom i vrati u klub! Boli njeg kita za Čelikom a ne dusa! Htjeo je dobro klubu,jel? A koliko je para uzeo za osvojenih ne znam 10 bodova? To jedan bod vrijedi 5000 km? Mrs nosi govedo sto dalje od Bilinog. I uprava je usrala sto potpisa ugovor s debilom al brate i Dario ko fol oprostio 50000 km koje nije ni zaradio. Dobit ce tih 25000 km do 05.06 i nek jede govna cijeli zivot! Jebo mu ja mater!AeroMs33 je napisao/la: ↑08 svi 2025, 17:19Da ga boli k.urac za klub tužio bi ga za puni iznos i dobio.Juzni Front 1988 je napisao/la: ↑08 svi 2025, 16:30Cinvict35 je napisao/la: ↑08 svi 2025, 12:17
Pa valjda je dogovoreno ,sta ima covjek dolazit molit za svoje ,pa i uprava ga je hvalila da je ispao gospodin.
Mora se i uprava uozbiljit,ja kad sam nekad poslovao na crticu pa nekad nemozes ispostovat ispadnes ti gospodin i nazoves par puta izvines se i popriccas kao covjek i sve bude ok ,znaci to je osnov kulture.
Opet ta ista uprava mu je i dala ugovor na 2 godine i opet svi krivi samo oni nisu,iako sam na njihovoj strani skoro uvijek ipak sad su oni krivi i ustrali situaciju
Daj ba, jedva doceko da se prica proturi u medije. Lafo ja sam fin, niko ne valja, malo da ga se sjete po portalima nesto covjek, ne moze trenirat Slogu iz Omerbegovace..
Da je bio neki mudonja sam bi dao otkaz, brani se sa igracem vise haha
Nit bi pricao po medijima sta ,nit bi davao intervjue.
K. rac ces cut sta od Zaimovića bsta. On je dogo sidro i nema osjecaj pripadnosti za klub nit ga svrbi dal ce i kako ce klub proci i sta ce biti.
Covjeka boli jer klub voli ja sam ubjeden u to i krivo mu je jer ga emocije vezu i dira ga sto ga tako tretiraju iz kluba i bole ga komentari drug. Htjeo je dobro klubu.To ti je istina. To sto nije uspio boli ga.
Al nebitno necu ja ovde ispravljat krive Drine. Kontajte sta hocete.
SAMO ČELIK!
Ne izgubiti u Gracanici znaci povecavas sanse za opstanak i 5000 gledalaca protiv Stupcanice.
-
Brutalno dobro

Evo Zukanovic izjavio u podcastu “sa denisom” da je imao dobru saradnju da darijom, a potom dolaskom zaimovica doslo do par konflikta izmedju zukanovica i zaima, pa je zbog toga navodno otisao
LimVo likČe
O kakvim zaslugama pričaš?Zamorano je napisao/la: ↑08 svi 2025, 22:36Sta ga bolan boli? Nije zasluzio 5000 km da dobije za ono bodova sto je osvoijo Sta sad trebo je tuzit klub i sve trazit.Ma ko mu jebe mater kretensku,prica patetiku da se jednom i vrati u klub! Boli njeg kita za Čelikom a ne dusa! Htjeo je dobro klubu,jel? A koliko je para uzeo za osvojenih ne znam 10 bodova? To jedan bod vrijedi 5000 km? Mrs nosi govedo sto dalje od Bilinog. I uprava je usrala sto potpisa ugovor s debilom al brate i Dario ko fol oprostio 50000 km koje nije ni zaradio. Dobit ce tih 25000 km do 05.06 i nek jede govna cijeli zivot! Jebo mu ja mater!AeroMs33 je napisao/la: ↑08 svi 2025, 17:19Da ga boli k.urac za klub tužio bi ga za puni iznos i dobio.Juzni Front 1988 je napisao/la: ↑08 svi 2025, 16:30
Daj ba, jedva doceko da se prica proturi u medije. Lafo ja sam fin, niko ne valja, malo da ga se sjete po portalima nesto covjek, ne moze trenirat Slogu iz Omerbegovace..
Da je bio neki mudonja sam bi dao otkaz, brani se sa igracem vise haha
Nit bi pricao po medijima sta ,nit bi davao intervjue.
K. rac ces cut sta od Zaimovića bsta. On je dogo sidro i nema osjecaj pripadnosti za klub nit ga svrbi dal ce i kako ce klub proci i sta ce biti.
Covjeka boli jer klub voli ja sam ubjeden u to i krivo mu je jer ga emocije vezu i dira ga sto ga tako tretiraju iz kluba i bole ga komentari drug. Htjeo je dobro klubu.To ti je istina. To sto nije uspio boli ga.
Al nebitno necu ja ovde ispravljat krive Drine. Kontajte sta hocete.
SAMO ČELIK!
Ne izgubiti u Gracanici znaci povecavas sanse za opstanak i 5000 gledalaca protiv Stupcanice.
Je li ima ugovor s njim? Ima.
Je li ugovorom jasno definiran odnos između kluba i trenera? Pretpostavljam da jest.
Je li tim ugovorom određen iznos koji mu treba platit? Opet pretpostavljam da jest.
Mani se tih uličnih izjava da nije zaslužio. Postoji papir, šta na papiru piše, to mu se treba platit, a ako traži manje, hvala mu što traži manje i doviđenja.
Nismo (više) klošarski klub koji pere pare, izigrava trenere, igrače i sponzore. Zbog te prošlosti smo tu đe jesmo sad.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
Sutra je mozda i "najlaganiji" mec do kraja sezone. U poređenju sa ostatkom utakmica koje su kuci i gostovanja TOSKu sutra su realno najmanja ocekivanja i sve osim poraza bi bio ogroman uspjeh. Po mom misljenju se moze igrati rastereceno jer smatram da ako nesto mozemo izgubiti bez pretjerane drame onda je to sutrasnje gostovanje. Idealno bi bilo da se to iskoristi i da se donesu bod(ovi) koji bi bili samo dodatni zamajac za buduce po meni bitnije i teze utakmice od ove.
-
Kadric osim suza na utakmici protiv Borca ništa vise nije ni pokazao. Valjda je jasno sto priliku dobija na kapaljku kod ovog trenera, dok je kod Zaimovica (koji ga je i doveo i gurao) igrao.Avenija je napisao/la: ↑08 svi 2025, 16:13Zašto Hodzic nakon nekih gluposti pa i protiv Gradine a ne Kadrić koji je mali brz okretan i koji se dobro u BL pokazao a nakon toga nije dobio pravu priliku? Daj da vidimo šta može, imamo Talhu i Alija spore tehničare ovaj da razbije malo jednolikost veznog reda.
Smajlovic nevidljiv nažalost zadnje vrijeme ali eto naš je neka ga. Kakve je prodore imao čudo, ja mislio evo zenički Carvahal, gdje nestade sve.
De mi reci sta je Hodžić pokazao?crnocrvenaarmija je napisao/la: ↑09 svi 2025, 12:08Kadric osim suza na utakmici protiv Borca ništa vise nije ni pokazao. Valjda je jasno sto priliku dobija na kapaljku kod ovog trenera, dok je kod Zaimovica (koji ga je i doveo i gurao) igrao.Avenija je napisao/la: ↑08 svi 2025, 16:13Zašto Hodzic nakon nekih gluposti pa i protiv Gradine a ne Kadrić koji je mali brz okretan i koji se dobro u BL pokazao a nakon toga nije dobio pravu priliku? Daj da vidimo šta može, imamo Talhu i Alija spore tehničare ovaj da razbije malo jednolikost veznog reda.
Smajlovic nevidljiv nažalost zadnje vrijeme ali eto naš je neka ga. Kakve je prodore imao čudo, ja mislio evo zenički Carvahal, gdje nestade sve.
Plus Kadric ima 1 go ove sezone nakon što je uso sa klupe.
-
Nisam rekao ni da je Hodzic pokazao (on je svakako stoper a ne zadnji vezni), ali Kadric nije dzaba na klupi, očito je da mu trener ne vjeruje pa ga ni ne stavlja da igra.R0B1J4SH je napisao/la: ↑09 svi 2025, 15:26De mi reci sta je Hodžić pokazao?crnocrvenaarmija je napisao/la: ↑09 svi 2025, 12:08Kadric osim suza na utakmici protiv Borca ništa vise nije ni pokazao. Valjda je jasno sto priliku dobija na kapaljku kod ovog trenera, dok je kod Zaimovica (koji ga je i doveo i gurao) igrao.Avenija je napisao/la: ↑08 svi 2025, 16:13
Zašto Hodzic nakon nekih gluposti pa i protiv Gradine a ne Kadrić koji je mali brz okretan i koji se dobro u BL pokazao a nakon toga nije dobio pravu priliku? Daj da vidimo šta može, imamo Talhu i Alija spore tehničare ovaj da razbije malo jednolikost veznog reda.
Pa mozda je nepravedno zapostavljen,meni licno iako uvijek preferiram nasu djecu sto se dalo citati iz dosta mojih postova jedosta bolji i pokretljiviji Kadric,a pogledaj mao na youtub njegove partije u Velezu protiv ,zrinje,zelje ,sarajeva i bice ti jasno da momak itekako zna igrat fudbala kad dobije malo slobode.crnocrvenaarmija je napisao/la: ↑09 svi 2025, 15:32Nisam rekao ni da je Hodzic pokazao (on je svakako stoper a ne zadnji vezni), ali Kadric nije dzaba na klupi, očito je da mu trener ne vjeruje pa ga ni ne stavlja da igra.R0B1J4SH je napisao/la: ↑09 svi 2025, 15:26De mi reci sta je Hodžić pokazao?crnocrvenaarmija je napisao/la: ↑09 svi 2025, 12:08
Kadric osim suza na utakmici protiv Borca ništa vise nije ni pokazao. Valjda je jasno sto priliku dobija na kapaljku kod ovog trenera, dok je kod Zaimovica (koji ga je i doveo i gurao) igrao.
Vidjecemo sta i kako ali je i on i Hodzic mladi pa nesto moze bit za buducnost,samo ovaj Kadric ima iskustvo igranja PL i mislim da vise moze uraditi prema napred