NK Čelik

Guest.1945

Re: NK Čelik

Post Postao/la Guest.1945 »

Uprava šuti sada jer ima razloge.Nije dobro sad da se narušava dobra atmosfera u klubu sa iznošenjem problematike Damjanovića.Imamo mi prećeg posla što se u narodu kaže, a to je sada opstanak.Imamo rezultate i skinuli smo uteg UIO ne treba ga sada provlaciti kroz medije nije trenutak.Zna se zašto mu se dugovalo.Dobit će on svoje novce,ali ne podrzajem upravu sto ga nisu kontaktirali i to je vjerujem razlog zašto je on pokrenuo postupak.Dakle sjedneš sa čovjekom kažeš takva i takva situacija, vidiš da čekamo da na uplate i kada bude uplaćeno od grada-kantona dobijas Dario novac strpi se jos mjesec dva i to je to.To se tako radi, a ne sakrivaš se u rupu.Ako uprava nije u ovoj sezoni mnogo toga naučila onda nije i neće nikada.Imaju sada barem malo šlifa za narednu sezonu.
Juzni Front 1988

Post Postao/la Juzni Front 1988 »

Ma kurton obicni, carobnjak iz Modrice.
Zna gdje je adresa kluba, ako mu se nisu javili mogao je doci i zavrsit sve, ane fol on zvao.
Najgori trener u klubu zadnji 30 godina, qarinas
moSa likCe
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Semir Sarajkić najbolji sudija prve lige Federacije nam sudi.
Nadam se da će taj epitet i opravdati.

Hajde Čelik donesi tricu da spržimo i Stupčanicu :D
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Juzni Front 1988 je napisao/la: 08 svi 2025, 11:27 Ma kurton obicni, carobnjak iz Modrice.
Zna gdje je adresa kluba, ako mu se nisu javili mogao je doci i zavrsit sve, ane fol on zvao.
Pa valjda je dogovoreno ,sta ima covjek dolazit molit za svoje ,pa i uprava ga je hvalila da je ispao gospodin.
Mora se i uprava uozbiljit,ja kad sam nekad poslovao na crticu pa nekad nemozes ispostovat ispadnes ti gospodin i nazoves par puta izvines se i popriccas kao covjek i sve bude ok ,znaci to je osnov kulture.
Opet ta ista uprava mu je i dala ugovor na 2 godine i opet svi krivi samo oni nisu,iako sam na njihovoj strani skoro uvijek ipak sad su oni krivi i ustrali situaciju
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Jedan Xić protiv Bratstva + licenca na prvostepenoj naredne sedmice = 5000 sociosa protiv Stupčanice :alkohol:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

slika
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
bartoli

Post Postao/la bartoli »

"Prijatelji našeg portala bliski zeničkom klubu prenose informaciju da je Damjanović omladincu Čelik na treningu pred svim igračima rekao: ‘Ako mi pogine 18 igrača tek onda računam na tebe”. Druge igrače je tjerao iz kluba, a onda ih molio da igraju, a druge je ipak pazio kako bi oni pazili njegovu stolicu."
LimVo likČe
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Truhlo je napisao/la: 08 svi 2025, 12:48 slika
Zašto Hodzic nakon nekih gluposti pa i protiv Gradine a ne Kadrić koji je mali brz okretan i koji se dobro u BL pokazao a nakon toga nije dobio pravu priliku? Daj da vidimo šta može, imamo Talhu i Alija spore tehničare ovaj da razbije malo jednolikost veznog reda.
Smajlovic nevidljiv nažalost zadnje vrijeme ali eto naš je neka ga. Kakve je prodore imao čudo, ja mislio evo zenički Carvahal, gdje nestade sve.
Juzni Front 1988

Post Postao/la Juzni Front 1988 »

Cinvict35 je napisao/la: 08 svi 2025, 12:17
Juzni Front 1988 je napisao/la: 08 svi 2025, 11:27 Ma kurton obicni, carobnjak iz Modrice.
Pa valjda je dogovoreno ,sta ima covjek dolazit molit za svoje ,pa i uprava ga je hvalila da je ispao gospodin.
Mora se i uprava uozbiljit,ja kad sam nekad poslovao na crticu pa nekad nemozes ispostovat ispadnes ti gospodin i nazoves par puta izvines se i popriccas kao covjek i sve bude ok ,znaci to je osnov kulture.
Opet ta ista uprava mu je i dala ugovor na 2 godine i opet svi krivi samo oni nisu,iako sam na njihovoj strani skoro uvijek ipak sad su oni krivi i ustrali situaciju

Daj ba, jedva doceko da se prica proturi u medije. Lafo ja sam fin, niko ne valja, malo da ga se sjete po portalima nesto covjek, ne moze trenirat Slogu iz Omerbegovace..
Da je bio neki mudonja sam bi dao otkaz, brani se sa igracem vise haha
moSa likCe
disara

Post Postao/la disara »

Bez obzira na sve price i sa jedne i druge strane, mislim da je vrijeme da uprava konacno izadje sa informacijama, pa kakve god bile i stane se u kraj svim pricama koje kruze ovih dana, cisto zbog mira u kuci zbog iduceg perioda koji je veoma bitan za nas opstanak u ligi. Ne treba nam destabilizacija pred kljucne tekme pogotovo poslije lijepih vijesti oko UIO i price rekla-kazala ( bile istinite ili ne, niko nije stao imenom iza njih), smirmo loptu i da pametnije odigramo.
Šta zna hrđa kako se kalio ČELIK!!!
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

Juzni Front 1988 je napisao/la: 08 svi 2025, 16:30
Cinvict35 je napisao/la: 08 svi 2025, 12:17

Daj ba, jedva doceko da se prica proturi u medije. Lafo ja sam fin, niko ne valja, malo da ga se sjete po portalima nesto covjek, ne moze trenirat Slogu iz Omerbegovace..
Da je bio neki mudonja sam bi dao otkaz, brani se sa igracem vise haha
Da ga boli k.urac za klub tužio bi ga za puni iznos i dobio.
Nit bi pricao po medijima sta ,nit bi davao intervjue.
K. rac ces cut sta od Zaimovića bsta. On je dogo sidro i nema osjecaj pripadnosti za klub nit ga svrbi dal ce i kako ce klub proci i sta ce biti.
Covjeka boli jer klub voli ja sam ubjeden u to i krivo mu je jer ga emocije vezu i dira ga sto ga tako tretiraju iz kluba i bole ga komentari drug. Htjeo je dobro klubu.To ti je istina. To sto nije uspio boli ga.
Al nebitno necu ja ovde ispravljat krive Drine. Kontajte sta hocete.
strucnjak9

Post Postao/la strucnjak9 »

Kriv Dario sto potrazuje 25.000 KM iz ugovora, a niko iz uprave nije kriv sto mu je u tom istom ugovoru garantovao 75.000 KM za 2 godine, ne ogradivsi se u slucaju eventualnog raskida ugovora kako radi svaki klub na svijetu. Ja jos nisam cuo da klub u ugovoru s trenerom ne stavi klauzulu u slucaju raskida da mu se npr. isplate 2-3 plate i slicno. I kad mu se urucio otkaz, tek se nakon par mjeseci napravio sporazum za ovu cifru. Komotno je mogao sve traziti i morao bi mu se isplatiti cijeli ugovor. Ovako on je nama izasao u susret.

Ovdje je izgleda zabranjeno iznositi kritike na rad uprave, a samo konstruktivne kritike ce doprinjeti da se rad poboljsa
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Kakav je seronja Dario te je nevjerovatno. Ok brate duzno ti se al de malo smanji sa tom patetikom. Cuj kako cu gladne igrace tjerati da se bacaju na glavu.

U kakvim god problemima bili mi smo za vecinu klubova u ovoj ligi PSG sto se tice uvjeta za igrace. Jbt pa kod nas Sero zivi u Emoni, klub mu placa stan, u drugim klubovima igraci u šupama zive, pozudana informacija.

Lik mi je iso na zivce sa svojim ponasanjem i izjavama i kad nas je teniro, ali ovo sad bas prelazi sve granice. 1,46 mu prosjek bodova kroz karijeru, al je zato na jeziku ko Klopp. Zalio se na ekipu, pa da smo prime Kantea imali on bi Mehica stavio umjesto njega.

Nadam se da ce mu se sto prije izmirit dug, samo da ga skinemo sa qurca.
Srce, čast i ponos!
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Jbg umjesto da se hajpa pred kljucne utakmice prica se o Dariju i upravi. Moze se sačekati 30 dana i kraj sezone pa da se onda podvuce linija sa svim kritikama, greškama, zahtjevima, pohvalama itd.
Odgovori