Nadam se da će taj epitet i opravdati.
Hajde Čelik donesi tricu da spržimo i Stupčanicu

Pa valjda je dogovoreno ,sta ima covjek dolazit molit za svoje ,pa i uprava ga je hvalila da je ispao gospodin.Juzni Front 1988 je napisao/la: ↑08 svi 2025, 11:27 Ma kurton obicni, carobnjak iz Modrice.
Zna gdje je adresa kluba, ako mu se nisu javili mogao je doci i zavrsit sve, ane fol on zvao.
Najgori trener u klubu zadnji 30 godina, qarinas
Zašto Hodzic nakon nekih gluposti pa i protiv Gradine a ne Kadrić koji je mali brz okretan i koji se dobro u BL pokazao a nakon toga nije dobio pravu priliku? Daj da vidimo šta može, imamo Talhu i Alija spore tehničare ovaj da razbije malo jednolikost veznog reda.
Cinvict35 je napisao/la: ↑08 svi 2025, 12:17Pa valjda je dogovoreno ,sta ima covjek dolazit molit za svoje ,pa i uprava ga je hvalila da je ispao gospodin.Juzni Front 1988 je napisao/la: ↑08 svi 2025, 11:27 Ma kurton obicni, carobnjak iz Modrice.
Zna gdje je adresa kluba, ako mu se nisu javili mogao je doci i zavrsit sve, ane fol on zvao.
Mora se i uprava uozbiljit,ja kad sam nekad poslovao na crticu pa nekad nemozes ispostovat ispadnes ti gospodin i nazoves par puta izvines se i popriccas kao covjek i sve bude ok ,znaci to je osnov kulture.
Opet ta ista uprava mu je i dala ugovor na 2 godine i opet svi krivi samo oni nisu,iako sam na njihovoj strani skoro uvijek ipak sad su oni krivi i ustrali situaciju
Da ga boli k.urac za klub tužio bi ga za puni iznos i dobio.Juzni Front 1988 je napisao/la: ↑08 svi 2025, 16:30Cinvict35 je napisao/la: ↑08 svi 2025, 12:17Pa valjda je dogovoreno ,sta ima covjek dolazit molit za svoje ,pa i uprava ga je hvalila da je ispao gospodin.Juzni Front 1988 je napisao/la: ↑08 svi 2025, 11:27 Ma kurton obicni, carobnjak iz Modrice.
Mora se i uprava uozbiljit,ja kad sam nekad poslovao na crticu pa nekad nemozes ispostovat ispadnes ti gospodin i nazoves par puta izvines se i popriccas kao covjek i sve bude ok ,znaci to je osnov kulture.
Opet ta ista uprava mu je i dala ugovor na 2 godine i opet svi krivi samo oni nisu,iako sam na njihovoj strani skoro uvijek ipak sad su oni krivi i ustrali situaciju
Daj ba, jedva doceko da se prica proturi u medije. Lafo ja sam fin, niko ne valja, malo da ga se sjete po portalima nesto covjek, ne moze trenirat Slogu iz Omerbegovace..
Da je bio neki mudonja sam bi dao otkaz, brani se sa igracem vise haha
Valjda zato sto mu je stalo.PatrickBateman je napisao/la: ↑08 svi 2025, 17:53 Kakav je seronja Dario te je nevjerovatno. Ok brate duzno ti se al de malo smanji sa tom patetikom. Cuj kako cu gladne igrace tjerati da se bacaju na glavu.
U kakvim god problemima bili mi smo za vecinu klubova u ovoj ligi PSG sto se tice uvjeta za igrace. Jbt pa kod nas Sero zivi u Emoni, klub mu placa stan, u drugim klubovima igraci u šupama zive, pozudana informacija.
Lik mi je iso na zivce sa svojim ponasanjem i izjavama i kad nas je teniro, ali ovo sad bas prelazi sve granice. 1,46 mu prosjek bodova kroz karijeru, al je zato na jeziku ko Klopp. Zalio se na ekipu, pa da smo prime Kantea imali on bi Mehica stavio umjesto njega.
Nadam se da ce mu se sto prije izmirit dug, samo da ga skinemo sa qurca.