NK Čelik

phillies

Re: NK Čelik

Post Postao/la phillies »

SVANI NEDELJO!!!!
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

phillies je napisao/la: 28 tra 2025, 14:59 SVANI NEDELJO!!!!
Nocna 😡
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

samocelik je napisao/la: 28 tra 2025, 14:17 Posušje 3 bobe :D
Na sta smo spali da nam opstanak zavisi od drugih klubova.Al svejedno libo me tuki,ja ću navijat i da igramo finale lige prvaka i da igramo derbi sa Nemilom.Ne razumijem neke tipove iz Zenice koji prate fudbal a ne navijaju za Čelik,fuj.
R0B1J4SH

phillies

R0B1J4SH je napisao/la: 28 tra 2025, 15:31
Na sta smo spali da nam opstanak zavisi od drugih klubova.Al svejedno libo me tuki,ja ću navijat i da igramo finale lige prvaka i da igramo derbi sa Nemilom.Ne razumijem neke tipove iz Zenice koji prate fudbal a ne navijaju za Čelik,fuj.
Mozda si mlad pa ne znas ili se ne sjecas, ali bilo je sezona kad se cekalo u zadnjem kolu na rezultat Glasinca sa Sokoca, pa da znamo jesmo li ispali ili nismo...tako da nam nije neobicno :) al ko ga j..e, sve ide u rok sluzbe, imamo jedan klub pa izvoli, il prati il odjebi od njega
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

Spahalić Emir iz Mostara glavni sudija u nedjelju, sudio nam već u Gradačcu i Bihaću.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Bratovcic lagano uzeo 3 4 plate za 0 minuta kao najbolji pokazatelj prelaznog roka.
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

RealMadrid je napisao/la: 28 tra 2025, 16:21 Spahalić Emir iz Mostara glavni sudija u nedjelju, sudio nam već u Gradačcu i Bihaću.
U Gradaccu nas momacki povalio.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Sudio nam je i u Hadžićima, maksimalno nas ispoštovao. Svakako ne bi trebalo biti nekog cirkusa ko god da sudi jer je utakmica u prenosu my tv.
phillies

KakhaKaladze je napisao/la: 28 tra 2025, 16:24
Bratovcic lagano uzeo 3 4 plate za 0 minuta kao najbolji pokazatelj prelaznog roka.
Meni licno bi ova godina bila uspjesna, kad se 31.12 podvuce refa, da bude :

-ODBLOKIRAN RACUN
-JOS JEDNA SEZONA U 1FL
-POCELA REALIZACIJA PROJEKTA "PLANDILO"
-KONACNO SMISLEN LJETNI PRELAZNI ROK (naravno, ako uslov br2 bude ostvaren)

Kako smo dosli u Federalku, bauljamo sa dovodjenjem igraca. Nit smo pogodili sa masovnim dovodjenjem igraca u vrijeme Duvnjaka, nit dovodjenjem par "provjerenih" u vrijeme Damjanovica, a Boga mi ovo zadnje iz vremena Zaimovica pokazalo se kao totalni fail. Razumijem ja da je u ovome finansijska situacija imala itekakav uticaj, ali bas da toliko fulamo sa igracima...neocekivano. Horic, Talha i Jusic su jedini koji su pokazali nesto. Dobro i Masic, al on je vec bivsi....Martinovic i Dzankovic su jos na probnom radu :D
Samo Čelik zenički !!!

R0B1J4SH

phillies je napisao/la: 28 tra 2025, 16:08
R0B1J4SH je napisao/la: 28 tra 2025, 15:31
Mozda si mlad pa ne znas ili se ne sjecas, ali bilo je sezona kad se cekalo u zadnjem kolu na rezultat Glasinca sa Sokoca, pa da znamo jesmo li ispali ili nismo...tako da nam nije neobicno :) al ko ga j..e, sve ide u rok sluzbe, imamo jedan klub pa izvoli, il prati il odjebi od njega
Joj jel to onaj Glasinac,što smo ih na Bilinom uvijek razbijemo četiri pet nula,a kod kuce jedva x izvučemo?
Avenija

Post Postao/la Avenija »

slika

slika

slika

Umjetna inteligencijo povedi nas :alkohol: :lol:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
phillies

Zna li Teligencija, kol'ko ovo kosta? :alkohol: :alkohol: :alkohol:
Samo Čelik zenički !!!

Avenija

Post Postao/la Avenija »

phillies je napisao/la: 28 tra 2025, 20:32 Zna li Teligencija, kol'ko ovo kosta? :alkohol: :alkohol: :alkohol:
Manje nego gubljenje ugleda za 80 rođendan, cijela godina u 3 ligi i svi troškovi i ponovno takmičenje u 1 LF i izgubljene dvije godine života i kluba, gubljenje statusa kluba od značaja za kanton jer se očekuju rezultati itd itd :D
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
phillies

Ma salim se...ima GPT finih zamisli.
Samo Čelik zenički !!!

Odgovori