Horic je sve samo ne budala. Ne moze momak u istu recenicu sa Fenom. Valja ostat hladan na ovo danas, pa svako bi poludio.
NK Čelik
-
Re: NK Čelik
Srce, čast i ponos!
Ne kontaju ovi sto pisu gluposti za Horu,to je momak koji voli i zivi Celik vise nego svi oni zajedno i kada trpis takve nepravde iz kola u kolo i u ovoj tekmi ,pa svako bi poludio a ne on.Neznaju momka ni licno a da znaju postidili bi se ono sto su napisali ,sramotno i bezobrazno sudit preko tastature.PatrickBateman je napisao/la: ↑27 tra 2025, 01:43Horic je sve samo ne budala. Ne moze momak u istu recenicu sa Fenom. Valja ostat hladan na ovo danas, pa svako bi poludio.
Zna li ko zbog čega Bajramović i Buza nisu u zapisniku već dvije utakmice? Je li ih to klub definitivno prekrižio?
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ma dobice Posusje 3 boda sigurno tu, problem je kiks Igmana kuci protiv Radnika al eto vidjecemo do kraja sta ce bit.
Na nama je da mi dobijamo tekme kuci koje moramo uzet i sa strane koji bod i nadat se da nece biti problema.
Horic jeste kiksao al tesko se suzdrzati kad nas redovno kolju na gostovanjima. U onoj situaciji je Horic stigao do lopte prvi i pitanje dal je prekrsaj, a sudija je vec izvadio zuti da mu da. Tako da on bi svakako pauzirao narednu tekmu, sad je samo pitanje dal ce dobiti vise utakmica kazne radi crvenog.
@truhlo
Vidi tvoji antizeničani postali i plagijatori, imaju i oni staricu

Kopiraju te mnogi starČe!
Vidi tvoji antizeničani postali i plagijatori, imaju i oni staricu

Kopiraju te mnogi starČe!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Kada se podvuce crta, bod je najrealniji ishod. Steta za sanse Marina i Talhe sto nisu zabili, ali je i Tomislav imao par opasnih prilika. Sudija katastrofa. Ne vjerujem da je toliko htio suditi na stranu Tomislava koliko je ustvari los sudija. Hori podrska. Trazimo dres natopljen krvlju, a takav dres nosi i odredjenu dozu emocija koje je tesko sakriti. Durmo opet kiksao na centarsutevima gdje smo mogli lagano primiti 2 gola da su oni pogodili loptu. Talha se popravio u odnosu na proslu utakmicu koja mu je bila mozda i najlosija ove sezone, ali moze i on puno bolje. Ne znam zasto Kadric ne dobija vise minuta za igru. Misljenja sam da ima dosta za pokazati. Sljedece kolo Tuzla bez Secera i Brzog koji im je 50% ekipe. Pokusao bih s Vardom i Hodzicem kao stoperskim parom. Iako smo bez Hore, mislim da mozemo ocekivati pobjedu jer njima Brzi vrijedi vise nego nama Hora, ali jedino uz masovniju podrsku a tribina i zato svi na Bilino u subotu.
Sinoć dupla doza pencilina isporučena:
CrvenoCrnaArmija je napisao/la: ↑26 tra 2025, 23:27 Umri vise, keru raspali.
Ugušio se u tom smogu akoBogda.
tuzlanskinacin je napisao/la: ↑26 tra 2025, 23:19 Nemam vremena da pišem pa više samo čitam, al ev ne može cojk a da ne odgovori paceniku poput tebe. Koji si ti bolesnik, pa nez kako te doktori nisu uzeli za istraživanja kad si se rodio ipak ti si fenomen, čovjek bez mozga koji se razumije u sve.
Paceniku jedan ne brini za Slobodu crno ko što bi ti volio da jest nije ugasiti se nećemo, kanton to su neki pričali nismo ti mi propaliteti ko tvoj Čelik, a prije da će ti taj Čelik bit bliže kantonu sljedeće sezone posto ste mi klimavi nest u prvoj ligi.
Sjenjak1919 je napisao/la: ↑26 tra 2025, 23:53 znam da djeriz Truhlo cita forum nas
dabogda umro nk lićke klosaru jedan![]()

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Neloša ideja, Kadrića gurnuti od prve u sredini a Vardo na stoperu. Preveliki je rizik krenuti sa Mašetićem, Vardo kakav god bio, za Mašetića je izmislio nogomet.Rz88 je napisao/la: ↑27 tra 2025, 10:59 Kada se podvuce crta, bod je najrealniji ishod. Steta za sanse Marina i Talhe sto nisu zabili, ali je i Tomislav imao par opasnih prilika. Sudija katastrofa. Ne vjerujem da je toliko htio suditi na stranu Tomislava koliko je ustvari los sudija. Hori podrska. Trazimo dres natopljen krvlju, a takav dres nosi i odredjenu dozu emocija koje je tesko sakriti. Durmo opet kiksao na centarsutevima gdje smo mogli lagano primiti 2 gola da su oni pogodili loptu. Talha se popravio u odnosu na proslu utakmicu koja mu je bila mozda i najlosija ove sezone, ali moze i on puno bolje. Ne znam zasto Kadric ne dobija vise minuta za igru. Misljenja sam da ima dosta za pokazati. Sljedece kolo Tuzla bez Secera i Brzog koji im je 50% ekipe. Pokusao bih s Vardom i Hodzicem kao stoperskim parom. Iako smo bez Hore, mislim da mozemo ocekivati pobjedu jer njima Brzi vrijedi vise nego nama Hora, ali jedino uz masovniju podrsku a tribina i zato svi na Bilino u subotu.
Odličan golman, skinuo zicer Marinu i ne mogu se sjetiti ko je pucao na odbijenu loptu.Zamorano je napisao/la: ↑26 tra 2025, 22:20 Cestitke na osvojenom bodu!!! Čestitke i veliki naklon i Robijašima na podršci! Bod odlican,utakmicu nisam gledao tako da ne mogu nikog pohvaliti ni povaliti![]()
Interesuje me samo kakav je bio golman Tomislava na golu?
Njeg treba dovest u Čelik.
Horic je samo obicni igrac kao i svaki igrac na terenu al eto vi pravite neke legende od obicnih igraca. Legenda ovaj legenda onaj,na osnovu cega ba legenda!
Protiv Tuzle nabrijat raju da dodje,ne radi podrske nasim igracima vec radi pritiska na sudiju i goste![]()
Ima istog menadžera ko Talha, Puce i Prguda

-
Arman Sutkovic. Dobar je golman, ali je budala. Znam dok je bio u Sarajevu da je pravio probleme po gradu, zato su ga se i odrekli.Truhlo je napisao/la: ↑27 tra 2025, 11:52Odličan golman, skinuo zicer Marinu i ne mogu se sjetiti ko je pucao na odbijenu loptu.Zamorano je napisao/la: ↑26 tra 2025, 22:20 Cestitke na osvojenom bodu!!! Čestitke i veliki naklon i Robijašima na podršci! Bod odlican,utakmicu nisam gledao tako da ne mogu nikog pohvaliti ni povaliti![]()
Interesuje me samo kakav je bio golman Tomislava na golu?
Njeg treba dovest u Čelik.
Horic je samo obicni igrac kao i svaki igrac na terenu al eto vi pravite neke legende od obicnih igraca. Legenda ovaj legenda onaj,na osnovu cega ba legenda!
Protiv Tuzle nabrijat raju da dodje,ne radi podrske nasim igracima vec radi pritiska na sudiju i goste![]()
Ima istog menadžera ko Talha, Puce i PrgudaI naredne sezone je U21 igrač, definitvno ga zaganjati na ljeto
![]()
Vala takvi nam ne trebaju u ekipi imali smo ih dosta i svaki put nam se obilo od glavu. Inace trebamo obratiti paznju na to kakve kataktere dovodimo u ekipu, to je skoro jednako bitno kao i igracki kvaliteti.
Sto se golmana tice mene zanima kakav je ovaj Nanic na klupi. Durmo je jucer bio bas nesiguran, svaki ubacaj haman ko penal

Srce, čast i ponos!
-
Svaki korner ili drugi prekid nama pravi problem. Durmo nijednu loptu ne moze pokupiti.
Sta ima, "Ne damo staricu"Truhlo je napisao/la: ↑27 tra 2025, 11:06Sinoć dupla doza pencilina isporučena:
CrvenoCrnaArmija je napisao/la: ↑26 tra 2025, 23:27 Umri vise, keru raspali.
Ugušio se u tom smogu akoBogda.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑26 tra 2025, 23:19 Nemam vremena da pišem pa više samo čitam, al ev ne može cojk a da ne odgovori paceniku poput tebe. Koji si ti bolesnik, pa nez kako te doktori nisu uzeli za istraživanja kad si se rodio ipak ti si fenomen, čovjek bez mozga koji se razumije u sve.
Paceniku jedan ne brini za Slobodu crno ko što bi ti volio da jest nije ugasiti se nećemo, kanton to su neki pričali nismo ti mi propaliteti ko tvoj Čelik, a prije da će ti taj Čelik bit bliže kantonu sljedeće sezone posto ste mi klimavi nest u prvoj ligi.Sjenjak1919 je napisao/la: ↑26 tra 2025, 23:53 znam da djeriz Truhlo cita forum nas
dabogda umro nk lićke klosaru jedan![]()
![]()
![]()
![]()
Ko ih jebe, nek ih ugase i izbace iz svega. Sta su prosle sezone radili u federalnoj ovo je nista sta zasluzuju. Jebeno je kad imas oraha u djepu, a pravdu bi da ganjas.
....................Durmo..............
Jusic....Hodzic.....Vardo....Dzanković
Šero.....Talha......Kadrić......Popović
....................Medjuselac.....
.
.....................Martinović....
Daj bože da se klub potrudi što se tiče marketinga jer ove 50-50 utakmice publika i navijači na BP mogu dobiti. Treba izgurati jos 3 domaće a svaka finale. Kod Robijaša se brojka na domaćim popravila i vjerujem da će ici jos prema gore u subotu iducu a o gostovanjima ne treba rijeci trositi
.
Daj bože da se klub potrudi što se tiče marketinga jer ove 50-50 utakmice publika i navijači na BP mogu dobiti. Treba izgurati jos 3 domaće a svaka finale. Kod Robijaša se brojka na domaćim popravila i vjerujem da će ici jos prema gore u subotu iducu a o gostovanjima ne treba rijeci trositi

-
Nema ni Hadžića, i njemu je treći zutiAvenija je napisao/la: ↑27 tra 2025, 14:19 ....................Durmo..............
.
Daj bože da se klub potrudi što se tiče marketinga jer ove 50-50 utakmice publika i navijači na BP mogu dobiti. Treba izgurati jos 3 domaće a svaka finale. Kod Robijaša se brojka na domaćim popravila i vjerujem da će ici jos prema gore u subotu iducu a o gostovanjima ne treba rijeci trositi![]()
Jesu nam pametni stoperi onda svaka im čast. Obojica suspenzije na istoj utakmici zarade 
Još i onaj Mašetić ulazi da popuni rupu Horića a nije ni ušao žuti. Nemoguce da nema niko u stručnom staba iole normalan da ustroji raspuštenu bandu bez trunke pameti i mozga.

Još i onaj Mašetić ulazi da popuni rupu Horića a nije ni ušao žuti. Nemoguce da nema niko u stručnom staba iole normalan da ustroji raspuštenu bandu bez trunke pameti i mozga.