NK Čelik

limvolikce

Re: NK Čelik

Post Postao/la limvolikce »

Sudija nije toliko bio domaćinski koliko su naši kriminalni. Jbt, kontra 4 na 2 i frajer mu uzme s leđa loptu.
Ovi potezi Horića su kriminalni, čuj zaletit se na sudiju glavom, e ljudi moji tako se ne bori za klub. A nije bio upravu, što je najgore!
Kritično je, ako se izvučemo s ovom ekipom to će biti ko trofej lige prvaka. Tješi što su i drugi klubovi zakurac, tako da samo jedan jači pojedinac u sastavu može prevagnuti.
FliX

Post Postao/la FliX »

Truhlo je napisao/la: 26 tra 2025, 20:24
Avenija je napisao/la: 26 tra 2025, 20:11
Truhlo je napisao/la: 26 tra 2025, 19:47
Onako prelistam rasporede skoro svih ekipa, pa biće pokolj do kraja sezone. Svaka finale, nije samo dobiti Tuzlu, već naredno kolo se mora ginuti u Gračanici, pa Stupčanica, pa Tošk gosti za 3 dana :?
Pobjedom protiv Tuzle imas blagi relaks u Gračanici i nastavak borbe. Sve osim pobjede moras se vaditi u gostima što je nerealno. Kakvu glupost Horić napravi jbt.

Uz sve to imamo utakmicu više od svih odigranu jbt
Imamo sreće pred Tuzlu, dolaze bez brzog i šećera koji je dobio 3. žuti. Dva PL igrača, ostalo su im djeca plus Čivić rutonja i Halilović iz Veleža. Može se to dobiti, ali ko što kažeš 300 robijaša i 1500 nervoznih rutonja na zapadu, pritisak od prve minute.
#PRAVDAZAZENTURACESAKROMPIRUSOM
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Prije tekme svi potpisali bod i govorili bod ko kuća a sad se oprase svi na ruke. Po meni je ovaj Tomislav jedna od pismenih ekipa protiv kojih smo igrali i ja lično smatram da su puno bolja ekipa od rezultata koje imaju. Ja kako čitam komentare sve ekipe u ovoj ligi loše, imal ko dobar? Druga je liga ljudi nije liga sampiona
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

KakhaKaladze je napisao/la: 26 tra 2025, 21:30 Prije tekme svi potpisali bod i govorili bod ko kuća a sad se oprase svi na ruke. Po meni je ovaj Tomislav jedna od pismenih ekipa protiv kojih smo igrali i ja lično smatram da su puno bolja ekipa od rezultata koje imaju. Ja kako čitam komentare sve ekipe u ovoj ligi loše, imal ko dobar? Druga je liga ljudi nije liga sampiona
Normalno da smo prezadovoljni bodom, još ako se ovaj bod ovjeri pobjedom protiv Tuzle, babo ručo.

Al u drugu ruku, ne možeš da se ne ibretiš našoj ekipi. Pa mi smo najgluplja ekipa lige. Ne očekuje niko ligu šampiona nivo, al ovo što @limvolikce napisa to je to. Pa yebo ga Vardo više, zar se ne može lopta gurnuti na vrijeme u kontru, pa ta reakcija Horića, pa ispadanje talhe X puta u presingu, ko malo dijete ga ljudi okrenuše, pa konjina Mašetić dobi žuti pri ulasku u igru, desetine nekih glupi poteza, prodanih lopti, itd. Smajlović što izgubi loptu driblajući na centru, šta lijevi bek radi u sredini terena kroz 4 igrača tomislava, itd.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
phillies

Post Postao/la phillies »

Zadovoljan sam bodom, ali Tomislav se danas nudio, pogotovo u drugom poluvrmenu kad smo imali par prilika za gol. Vidi se da nam fali napadac jer ovi sto igraju tu poziciju, svi je na silu igraju.
Sto se tice kartona, ponavlja se nasa konstantna potreba da sr takmicimo ko ce gluplji karton dobiti.
Danas je Hora (nazalost) pobjednik, i mozemo samo Boga moliti da dobije jednu utakmicu kazne, a ne vise.
I danasnji rezultati su nam koliko toliko isli na ruku, jos da sutra bude isto tako. Ali mi se moramo sebi okrenuti i na domavem terenu ostvarivati pobjede kako znamo i umijemo, a na gostovanju ako nista igrati na remi. Cak se moze desiti da nam zadnja tekma protiv Gradine bude finale sezone...

Gledam sad raspored i Premijer lige, tavnije Radnika...iako jesad u prednosti, njemu do kraja slijede utakmice protiv zrinje, borca i dva sarajevska kluba i cisto sumnjam da ce tu moci ostvariti ijefnu pobjedu...dakle jos ima nade :)

Ali ponavljam, moremo se sebi okrenuti i pobjedjivati utakmice i protivnike koji se nude kao danas Tomislav.
Samo Čelik zenički !!!
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Sere se previse. Ili je sve super ili nista ne valja, sredina ne postoji. Evo danas na trbini meni je stvarno necuveno sto su pojedini opet uzeli psovat igracima. Ok eto jasno mi je da nisu zasluzili neke ovacije, ali nisu ni psovanje.

Sasvim korketna partija, da je bilo vise pribranosti i pameti vratili bi se sa tri boda, al jbg nas najvise kostaju ocajne odluke koje nasi igraci na terenu donose. Evo Vardo danas je cist ptimjer, pa jbt ne trebas bit Iniesta da ti bude jasno da moras dodati liku koji napada brisan prostor.

Od pocetka drugog poluvremena smo uzeli jak momentum, sto je i tribina osjetila, kad je Talha pogodio precku. Ali smo isto na kraju visili, cudi me kako omaj smrad jos nije pustio da se igra.
Srce, čast i ponos!
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Cestitke na osvojenom bodu!!! Čestitke i veliki naklon i Robijašima na podršci! Bod odlican,utakmicu nisam gledao tako da ne mogu nikog pohvaliti ni povaliti :mrgreen:
Interesuje me samo kakav je bio golman Tomislava na golu?
Njeg treba dovest u Čelik.
Horic je samo obicni igrac kao i svaki igrac na terenu al eto vi pravite neke legende od obicnih igraca. Legenda ovaj legenda onaj,na osnovu cega ba legenda!
Protiv Tuzle nabrijat raju da dodje,ne radi podrske nasim igracima vec radi pritiska na sudiju i goste :D
samocelik

Post Postao/la samocelik »

Pičvajz u Tuzli. A godila bi pobjeda Posušja.
asimdemineri

Post Postao/la asimdemineri »

Truhlo je napisao/la: 26 tra 2025, 21:52
KakhaKaladze je napisao/la: 26 tra 2025, 21:30 Prije tekme svi potpisali bod i govorili bod ko kuća a sad se oprase svi na ruke. Po meni je ovaj Tomislav jedna od pismenih ekipa protiv kojih smo igrali i ja lično smatram da su puno bolja ekipa od rezultata koje imaju. Ja kako čitam komentare sve ekipe u ovoj ligi loše, imal ko dobar? Druga je liga ljudi nije liga sampiona
Normalno da smo prezadovoljni bodom, još ako se ovaj bod ovjeri pobjedom protiv Tuzle, babo ručo.

Al u drugu ruku, ne možeš da se ne ibretiš našoj ekipi. Pa mi smo najgluplja ekipa lige. Ne očekuje niko ligu šampiona nivo, al ovo što @limvolikce napisa to je to. Pa yebo ga Vardo više, zar se ne može lopta gurnuti na vrijeme u kontru, pa ta reakcija Horića, pa ispadanje talhe X puta u presingu, ko malo dijete ga ljudi okrenuše, pa konjina Mašetić dobi žuti pri ulasku u igru, desetine nekih glupi poteza, prodanih lopti, itd. Smajlović što izgubi loptu driblajući na centru, šta lijevi bek radi u sredini terena kroz 4 igrača tomislava, itd.
Ovaj dečko što je dobio karton prije ulaska u igru je za emisiju vjerovali ili ne.
Kad bi postojala neka baza podataka za slične poteze u fudbalu, mislim da bi Mašetić danas bio rekored, jer ja ono još nisam u svom životu vidio.

Robijaši :-o
Alija Izetbegović Čelik
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

PatrickBateman je napisao/la: 26 tra 2025, 22:15 Sere se previse. Ili je sve super ili nista ne valja, sredina ne postoji. Evo danas na trbini meni je stvarno necuveno sto su pojedini opet uzeli psovat igracima. Ok eto jasno mi je da nisu zasluzili neke ovacije, ali nisu ni psovanje.

Sasvim korketna partija, da je bilo vise pribranosti i pameti vratili bi se sa tri boda, al jbg nas najvise kostaju ocajne odluke koje nasi igraci na terenu donose. Evo Vardo danas je cist ptimjer, pa jbt ne trebas bit Iniesta da ti bude jasno da moras dodati liku koji napada brisan prostor.

Od pocetka drugog poluvremena smo uzeli jak momentum, sto je i tribina osjetila, kad je Talha pogodio precku. Ali smo isto na kraju visili, cudi me kako omaj smrad jos nije pustio da se igra.
E upravo to i najbolje je poentirao neku u prolazu. Dobro oni i igraju kakvi smo mi. Psuje se komplet porodično stablo kad neko izgubi loptu il je ne da na vrijeme. Razumijem frustraciju al brate daj malo. Kad ne valja treba rec da ne valja al ovo po meni malo gubi neki smisao. I igrači više ne znaju Jel sad trebaju doc pozdraviti navijače il će ih navijači otjerati. Nit navijači znaju hocel pozdraviti igrače ili će ih otjerati. Bgm nekad imam osjećaj isto da smo Real Madrid a ne Čelik pa očekujes tu viziju. Ja bih volio da mi neko objasni kakva je podrška igračima da im pola tribine psuje poslije boda u gostima a da ni ovima što psuju nije jasan razlog.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Imam osjecaj da njih Regoje i Jusic siluju na treningu pa ovako kada dodje utakmica imaju teške noge. Daj im majstore jedan trening manje tokom sedmice vidis da ne mogu izdrzati tempo. Teška dizelaška ekipa u pm. Dvije kontre nek do 5 minute istrče gotovo, jedva se vraćaju u odbranu :lol:

Ali sa obzirom na kvalitet dobar je i bod. Sada smo vezali tri bez poraza i dolazi Tuzla. Kako probuditi Zenicu omasoviti posjetu u subotu pitanje i to treba biti broj 1 cilj. Uz podrsku oni neka daju maksimum i tu je prva ključna pobjeda. Od prvog minuta se mora znati gdje su dosli i ko će poginuti za tri boda jer nama samo tri boda važe dok su oni u 5 puta boljoj poziciji.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
limvolikce

Post Postao/la limvolikce »

Zamorano je napisao/la: 26 tra 2025, 22:20
Horic je samo obicni igrac kao i svaki igrac na terenu al eto vi pravite neke legende od obicnih igraca. Legenda ovaj legenda onaj,na osnovu cega ba legenda!
Nije običan, on je kapiten. A kapiten treba da je glava ekipe, a on se isključi bez razloga taman kada smo dobili nekakva krila da se krene naprijed!
Allgunsblazing

Post Postao/la Allgunsblazing »

Generalno nam fali mnogo strpljenja, na tribinama, na facebooku i na forumu. Ok, zelimo svi najbolje, ali moramo biti svjesni da gledamo drugi rang najgore lige u Evropi. Mnogo je negativnosti okruzilo nas klub, sto naravno nije opravdanje za lose partije nasih igraca, ali nije ni opravdanje za spominjanja porodica. Danas se Smajlovicu recimo spominje porodicno stablo, a momak je nas najkonstantniji igrac uz Jusica, a tek mu prva seniorska sezona.

Ok, jeste bio los, nije opravdanje to sto je bio los.
JonSnow

Post Postao/la JonSnow »

Mi već par generacija nemamo mentalno stabilne kapitene.
Od Salčina, Jusića pa do Horića...ne zna se ko je veća bduala s kraćim fitiljem.
Čak je Marin onako balav bio najnormalniji kampiten u svoje vrijeme.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Dobar bod samo nahajcat raju pred Tuclu i to je to.Tu moramo poginuti i idu 3 boda.
Odgovori